029 Foto Erik Nieuwenhuis 2017WEZEP – Maandagavond 3 april is voetbal techniek en loop coördinator Erik Nieuwenhuis te gast bij het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” op LocoFM tussen 20.00 en  21.00 uur. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met Erik.

Erik heeft jarenlange spelers en trainerservaring, met deze kennis begeleid zij zowel teams als individuele sporters. Hij richt zich op de functionele technieken en loop coördinatie.

Deze gepassioneerde trainer wil ze beter laten presteren. Hij heeft van alles meegemaakt: kampioenschappen, bekerfinale, internationale toernooien, maar ook tegenslagen, blessures en degradaties. Deze kennis neemt hij mee in zijn werk met de sporters. Hij past zijn ervaring toe in verschillende sporten zoals voetbal, hockey, tennis en wielrennen. In dit uur zal hij zijn ervaringen met de luisteraar delen.


Evert van ’t IJssel zal ons informeren over de actualiteit van de motorcross. Hij interviewde Harjan Kroes die zal deelnemen bij de Nederlandse Kampioenschappen Quads in Oldebroek op zaterdag 15 en maandag 17 april op “Circuit De Bargen+. Ook blikt hij terug op het NK Zijspan motorcross wat afgelopen zaterdag 1 april in Markelo werd verreden.

Tenslotte is er nog een terugblik op het volleynal van afgelopen zaterdag. Met Mark Blok blikken we terug op VZK H1 - ESV H1, met Geert-Jan Sellis op VZK D1 - Blok EVC D2 en met Marloes Franken - Hamelink op Blauw Wit D1 - EVV D1. 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment