OOSTERWOLDE - Op sportpark De Heughte aan de Zwarteweg start VSCO'61 vanaf zaterdagmorgen 13 september weer met voetbalschool De Kanariepietjes voor jongens en meisjes van 4 t/m 7 jaar. De voorgaande jaren was de voetbalschool op woensdagmiddag maar om de kinderen de gezellige sfeer rondom de wedstrijden te laten zien is gekozen voor de zaterdagmorgen.

De trainingen worden gegeven door de voormalige trainster van VSCO'61 Vrouwen 1, Renske van de Veen. Elke week wordt zij ondersteund door een speler van het eerste elftal van VSCO'61. In de voetbalschool leren de jongens en meisjes spelenderwijs de beginselen van het 'echte' voetballen van een Kanariepietje.

Aan het einde van het seizoen kunnen de kinderen een echt voetbaldiploma halen!

Wil je graag voetballen met leeftijdsgenootjes van 4 t/m 7 jaar kom dan op zaterdagmorgen 10.00 naar VSCO'61 waar wij samen werken aan een groeiende en bloeiende vereniging. Neem zelf je voetbalschoenen en kleding mee, wij zorgen voor wat te drinken na de training.

Ben je te oud voor De Kanariepietjes maar wil je graag bij VSCO'61 voetballen ook dan ben je van harte uitgenodigd om een keer mee te trainen bij een elftal wat bij je leeftijd past.

Wil je je aanmeldingen, kijk dan hier voor informatie.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment