HATTEMERBROEK - Na de 0-10 van vorige week begon STB vol vertrouwen aan de wedstrijd tegen VSCO. In de eerste minuut resulteerde dit al een open kans voor STB. Robin Vos kon de bal helaas niet achter de doelman van VSCO werken. STB had wel meer balbezit, maar VSCO loerde op de counter en gokkend op de lange bal.

Uit een lange bal kon de verdediging van STB niet accuraat optreden wat resulteerde in de 0-1 voor VSCO na en half uur spelen. Binnen 5 minuten was het Robin Fuchten die STB weer op gelijke hoogte bracht, 5 minuten hierna was VSCO weer aan de beurt, waarmee de ruststand van 1-2 op het scorebord werd genoteerd.

Na rust was het 1 richtingsverkeer richting het doel van VSCO. Gijs van Hulst kapte zichzelf knap vrij in de 16, de echte scherpte ontbrak en de mooie actie werd niet omgezet in een goal.

In het laatste kwartier van beide kanten een paar fikse charges, toch wist scheidsrechter Vos uit Wezep de wedstrijd onder controle te houden. Het was voor STB vandaag een dag waar letterlijk en figuurlijk de goede lijn niet gevonden werd.

Eindresultaat 1-2 in het voordeel van VSCO, waardoor het behalen van een volgende ronde in de beker er voor STB somber uit ziet.

doel stb

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment