OOSTERWOLDE - De uitgangspositie om door te bekeren was riant, maar VSCO'61 vergooide deze riante positie door met 1-2 te verliezen van sv Zalk.

VSCO'61 begon direct al met een tegenvaller door het uitvallen van Stefan Bosch in de tweede minuut. Hierna kreeg VSCO'61 enkele goede kansen via Jan van 't Oever, maar wist niet te scoren. In de 18e minuut was het wel raak door een doelpunt van Dominique van de Grift uit een corner van Remco van 't Hul. Ondanks de snelle voorsprong was het spel van VSCO'61 ver onder peil.

Ondanks het slechte spel had VSCO'61 voldoende kans om de voorsprong te vergroten. Dominique van de Grift was het dichtstbij een treffer, maar had pech dat zijn inzet, op aangeven van Gerwin de Leeuw, op de paal belandde.

De tweede helft begon desastreus voor VSCO'61. Al in de eerste minuut gaf arbiter Kwakkel een penalty aan sv Zalk cadeau. Een zuivere sliding op de bal werd bestraft met een stafschop. Aart Schreuder pakte dit cadeautje uit een scoorde de 1-1. VSCO'61 vocht meer tegen zichzelf dan de tegenstander, die door deze gelijkmaker de mouwen opstroopte.

VSCO'61 kwam totaal niet meer in de wedstrijd en er waren slechts enkele spelers die een voldoende haalden. Twee minuten voor tijd leek Dominique van de Grift de wedstrijd in het voordeel van VSCO'61 te beslissen, maar hij mikte op de paal. In de laatste minuut werd weifelend optreden in de VSCO-defensie afgestraft door Koen Buikema die met de punt van de schoen de 1-2 aantekende.

Door deze nederlaag bekert VSCO'61 niet door, terwijl het met twee overwinningen een geweldige uitgangspositie had. Een smadelijke en schandelijke nederlaag zorgen er echter voor dat VSCO'61 zich volledig kan richten op de competitie. Hopelijk dat deze nederlaag als doping werkt voor de mannen uit Oosterwolde. Volgende week in de uitwedstrijd tegen AGOVV zal blijken of er geleerd is van deze nederlaag anders kan VSCO'61 weleens een moeilijke seizoen tegemoet gaan!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment