WEZEP - De, in de hippische wereld, zeer bekende talentenwedstrijd 'de MacRider Cup', komt dit jaar ook naar Wezep! Op zaterdag 10 mei zal de wedstrijd in de accommodatie van De Heuvelruiters worden georganiseerd. Het is een wedstrijd waarbij alle talenten uit de paardensport, richting dressuur, zich kunnen inschrijven en uiteindelijk zal de beste een gigantische prijs winnen.

Diegene die de uiteindelijke finale wint, zal namelijk een volledig sponsorpakket winnen van het grote zadelmerk. Met daarin onder andere een handgemaakt, op maat gemaakt zadel. Er zijn slechts 12 selectiedagen door heel Nederland georganiseerd, dus de inschrijvingen lopen storm. De wedstrijd wordt verreden in groepsverband, de deelnemers krijgen les van vooraanstaande mensen uit de paarden wereld en uiteindelijk zal de jury de grootste talenten scouten om mee te gaan naar de 1/8 finale. Vanaf de 1/8 finale begint de afvalrace tot en met de finale waarin een kür op muziek wordt verreden.

Alle wedstrijden worden (live) uitgezonden via de online paardensportzender www.horses.tv.

Deelnemers kunnen zichzelf inschrijven via de website www.macrider.com/cup en de wedstrijd is opengesteld voor zowel paarden als pony combinaties vanaf de klasse L dressuur. Er is nog plek in Wezep, dus mocht je mee willen doen, geef je dan snel op!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment