OOSTERWOLDE - In de laatste bekerwedstrijd in de poule speelt VSCO'61 zaterdag tegen FC Zalk. De wedstrijd op sportpark de Heughte begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter E. Kwakkel.

VSCO'61 heeft de eerste twee wedstrijden in de poule gewonnen. Eerst werd thuis met 2-1 gewonnen van OWIOS en afgelopen dinsdagavond waren de Kanaries met 2-5 te sterk voor Reaal Dronten. Het bekeravontuur kan verlengd worden door minimaal gelijk te spelen tegen FC Zalk.

FC Zalk wist de eerste wedstrijd tegen Reaal Dronten met 4-3 te winnen. Afgelopen dinsdag was OWIOS met 3-0 te sterk voor FC Zalk. VSCO'61 heeft door deze resultaten zes punten uit twee duels, terwijl OWIOS en FC Zalk ieder drie punten hebben. Daarbij moet aangetekend worden dat OWIOS een beter doelsaldo heeft.

VSCO'61 heeft zaterdag dus alles in eigen hand om zich te plaatsen voor de volgende ronde voor de KNVB districtsbeker. OWIOS en FC Zalk maken nog kans, maar dan moet VSCO'61 onderuit gaan tegen FC Zalk. Dan zal het doelsaldo bepalen wie uiteindelijk de winnaar wordt.

We hopen dat het zover niet komt en dat VSCO'61, na een aantal jaren uitschakeling in de poulefase, weer eens doorgaat in het bekeravontuur.

De wedstrijdbal wordt VSCO'61 aangeboden door Loonbedrijf H. Korenberg te Oosterwolde.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment