olvo

WEZEP - Op maandag 1 september start gymvereniging OLVO-Wezep weer met haar lessen. Het nieuwe seizoen wordt geopend door de leden van de voorselectie en selectie, zij beginnen als eerste die maandag weer met hun eerste trainingen. Verder in de week volgen de gymnastiekuren, springuren, conditie-gymnastiek, Meer Bewegen voor Ouderen, peuter-kleuterdans, streetdance en ouder- en kindgym. Kijk voor meer informatie op het nieuwe rooster op de site (olvo-wezep.nl, lessen, rooster).

OLVO-Wezep is een gymvereniging waarbij recreatief sporten én sporten voor alle leeftijden belangrijke elementen zijn. Er worden lessen gegeven voor alle leeftijdsgroepen en ook wordt er aandacht besteed aan de gevorderde deelnemers (selectiegroepen). Alle lessen worden gegeven door gediplomeerde leiding.

Er is plaats voor nieuwe leden, bijvoorbeeld in de springlessen (op donderdagmiddag). Wie kan de verleiding weerstaan als er een trampoline in de buurt is? Niemand toch? Ervaar bij ons het springen en loskomen van de grond waarbij je ook nog eens coole moves in de lucht worden geleerd ! En dat alles natuurlijk onder professionele begeleiding.

Is trampolinespringen iets voor jou?
Of wil je graag een keer kennismaken met een van onze andere lessen? Kom dan vrijblijvend langs in een les die jou leukt lijkt en doe mee! (1e twee lessen zijn gratis!)

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar: Komsporten@olvo-wezep.nl, of bel (ledenadministratie): 038 844 2975.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment