atb

OLDEBROEK - Spektakel en gezelligheid in Oldebroek! Bijna is het dan zover, 29 en 30 augustus zullen een honderdtal renners de eerste voet zetten aan de start van de Streetrun of Streetrace. Dit alles vindt plaats op het parcours van de Streetrace in Oldebroek vanaf Skeelerbaan de Whijeruit. Vrijdagavond wordt er afgetrapt voor een weekend vol activiteiten en mooie wedstrijden, modeshows, live muziek en spektakel. Opgave voor de Streetrun is mogelijk voor zowel jeugd als volwassenen via www.loopgroep2000.nl of tot 30 minuten voor de start. Op 30 augustus is het de beurt aan een groot aantal mountainbikers. Zaterdag 30 augustus zal rond de klok van 12.00 uur de festiviteiten worden afgetrapt door de jeugd en rond 14.00 uur zal er een open NK Burgermeester, Wethouders en Fractieleden gereden worden. Daarna zullen de funklassers hun kunsten laten zien op het parcours. Ook de prominenten komen aan de beurt om 17.00 uur. Om 18.30 uur zal de start zijn van de sportklassen met enkele grote namen uit de omgeving aan de start.

Maar uiteraard draait het niet alleen om het fietsen! Er is aan alles gedacht. Voor de kinderen (van 6 t/m 14 jaar) is er een springkussenpark waar je onbeperkt kun spelen deze twee dagen voor €5,-. Voor de aller kleinste is er een ballonclown en is Beer Bollo aan de wandel met tekeningen, maar er is ook een leuke zweefmolen. Op zaterdag is er een BMX freestyle team die ieder uur verschillende stunts en tricks laten zien. Voor de jeugd is er de mogelijkheid om op een Bmx parcours het uit te proberen.

De hele zaterdag is er een braderie, met diverse modeshows en eetkraampjes. Er zijn nog enkele kramen beschikbaar voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Talter (e-mail: driesje@detalter.nl of Tel 06-27256530)

Maar een evenement als deze is niet af zonder muziek! Daarom is er vrijdag vanaf 18.00 uur en zaterdag van af 13.00 uur live muziek van af het hoofdpodium bij de skeelerbaan. De toegang is gratis met dank aan alle sponsoren.

Alles nog een keer op een rij:

Vrijdag 29 augustus

18.00 uur start van de Streetrun en live muziek op het hoofdpodium

20.45 uur fininsh laatste hardlopers

23.30 uur laatste optreden op het hoofdpodium

Zaterdag 30 augustus

12.00 uur start braderie, mode shows, live muziek en Bmx stunts.

12.30- 14.00 uur Streetrace Jeugd 8-15 jaar

14.00 uur start live optredens

14.30 uur start Open NK

15.30 uur start Fun klasse

17.00 uur start prominenten

18.30 uur start wedstrijdklasse

20.00 uur afsluiting van braderie en mode shows

23.30 uur laatste optreden op het hoofdpodium

Komt u deze dagen met de auto, volg dan A.U.B. de bordjes ''Parkeren ATB Streetrace'' dan parkeert u naast het evenemententerrein/ parcours.

Meer informatie; www.atb-vereniging-oldebroek.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment