OLDEBROEK - Het einde van de zomervakantie is weer in zicht, over een twee weken starten de scholen weer. Maar niet voordat de zomer op een sportieve manier wordt afgesloten. Naast het NK Skeeleren in Wezep en de ATB Streetrace in Oldebroek wordt er in alle dorpen een stoeprandtoernooi gehouden.

Stoepranden

Goed Bezig Oldebroek sluit de zomervakantie af met een stoeprandtoernooi in elk dorp. In een toernooivorm kun je het opnemen tegen je buurtgenoten en wordt na verschillende rondes de winnaar bepaald. We spelen in twee categorieën, groep 5 en 6 en groep 7 en 8. Ook als je wat ouder bent kun je hier aan deelnemen in de laatste categorie. Let op, geef je wel even op via www.goedbezigoldebroek.nl.

Woensdag 27 augustus

Tijd: 10:00 – 12:00 uur
Locatie: Oosterhagestraat, Oldebroek

Tijd: 13:00 – 14:00 uur
Locatie: Sportveld Noordeinde

Tijd: 15:00 – 17:00 uur
Locatie: van Olde Barneveldweg, Oosterwolde (stuk tussen de Haerkamp en Grote Woldweg)

Donderdag 28 augustus

Tijd: 10:00 – 12:00 uur
Locatie: Magnoliastraat, Wezep

Tijd: 13:00 – 14:00 uur
Locatie: Nachtegaalstraat, Hattemerbroek (stuk tussen de Leeuwerikstraat en de Zwaluwstraat)

Tijd: 15:00 – 17:00 uur
Locatie: Middenweg, 't Loo (stuk tussen de Morelissenstraat en de Looweg)

NK Skeeleren en ATB Streetrace

Op 29 en 30 augustus vindt in Wezep het NK Skeeleren plaats. In het centrum wordt een parcours van 500 meter uitgezet waar uiteenlopende afstanden op worden gereden. In Oldebroek vindt op 29 en 30 augustus de derde editie van de ATB Streetrace plaats. Dit jaar bestaat dit uit een streetrun en een streetrace. De streetrun zal vrijdag 29 augustus, op hetzelfde parcours waar 30 augustus de mountainbikers rijden, lopend worden afgelegd door wedstrijdlopers.

Informatie

Voor meer informatie en foto's van evenementen zijn de combinatiefunctionarissen te volgen via www.goedbezigoldebroek.nl en social media; twitter: @CFOldebroek, en facebook: facebook.com/cfoldebroek.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment