woon

OOSTERWOLDE - Woonservicewinkel Van Olst uit Oldebroek heeft haar subsponsorcontract met de voetbalvereniging VSCO'61 met drie jaren verlengd. Deze week werden daartoe de handtekeningen gezet onder het nieuwe contract door eigenaar Jaap van Olst namens de sponsor en sponsorcommissievoorzitter Lammert Vlieger namens VSCO'61. Als blijk van dank en waardering werd de trouwe subsponsor een fraai bloemstuk aangeboden.

De keten van Woonservicewinkels is een actieve groep van een dertigtal ondernemers, waaronder ook Woonservicewinkel Van Olst uit Oldebroek, met een landelijke spreiding. Woonservicewinkel is meer dan alleen gordijnen, raamdecoratie en tapijt. U vindt er de laatste trends in woonmode, waarbij u een creatief advies bij de stoffering van uw interieur kunt verwachten. Uiteraard komt Van Olst gratis bij u thuis opmeten. Zo wordt u de beste oplossing geboden en neemt de Woonservicewinkel de verantwoordelijkheid qua maatvoering van u over.

De stylisten en adviseurs van Woonservicewinkel hebben ook voor de komende seizoenen de trends voor u weer in huis gehaald en gekeken hoe het praktisch toepasbaar is in uw interieur. De vele noviteiten en de razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van woondecoratie heeft Van Olst voor u gebundeld en verzameld in de nieuwe collectie, welke onderverdeeld is in vier trends. Voor een klassiek romantisch interieur met veel decoratie zit u de komende seizoenen helemaal goed. De Trend 'To Decorate' biedt een overdaad aan glitter, glinsters, kant, lintjes en goud. Of houdt u juist van sprekende, primaire kleuren dan is de Trend 'To Build' misschien iets voor u. Vakmanschap en kennis staan hoog in het vaandel bij Woonservicewinkel Van Olst. Het bedrijf staat dan ook graag met raad en daad voor u klaar.

Al tientallen jaren hebben Woonservicewinkel van Olst en VSCO'61 een prettige zakelijke relatie. In de laatste jaren heeft dit uitgemond in een subsponsorovereenkomst voor meerdere jaren. Zowel sponsor als club zijn uitermate tevreden over de samenwerking. Het was dan ook te verwachten dat het aflopende subsponsorcontract werd verlengd. Eigenaar Jaap van Olst toog deze week dan ook naar het VSCO'61 sportpark De Heughte om daar de driejarige sponsorovereenkomst samen met VSCO'61-sponsorcommissievoorzitter Lammert Vlieger te ondertekenen. Als blijk van dank en waardering werd de trouwe subsponsor namens de club een fraai bloemstuk overhandigd.

U vindt de VSCO'61-subsponsor op:

Woonservicewinkel van Olst
Zuiderzeestraatweg 115
8096 BE Oldebroek
T: 0525-631371
E: j.van.olst@planet.nl
W: www.woonservicewinkel.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment