WEZEP - Afgelopen vrijdag reisde Esmee Westerink af naar een wedstrijd in Hollandscheveld/Elim. Ze ging met haar pony Cupido van start in het L springen. In het klassieke parcours werd een 4e prijs behaald en in het progressieve parcours reed de combinatie zich naar een 3e prijs. Met haar nieuwe pony, Adje, ging Esmee eveneens van start in de klasse L. In het klassieke parcours werd een 5e prijs behaald en in het progressieve parcours een 3e prijs.

Esmay Schaftenaar ging ook van start op dit jaarlijkse zomerconcours. Samen met haar pony Shutterfly ging de amazone van start in het flexibel springen. Zowel in de klasse L cat. A/B/C/ als in de klasse M cat. C/D was de combinatie dubbel foutloos en zette ook de snelste tijden neer. Esmay mocht dus tweemaal de 1e prijs in ontvangst nemen. Als extra prijs mocht de amazone een mooie statiedeken mee naar huis nemen.

Op 16 en 17 Augustus 2014 werd de eerste editie van Jumping Twente voor pony's gehouden op Erve Maathuis te Geesteren. Op dit terrein, waar ook CSI Twente jaarlijks haar evenement houdt werd er gesprongen op de allernieuwste state-of-the-art All-Weather Springbodem. Zaterdag 16 Augustus deed Mathijs met zijn pony Saffier mee in de klasse M cat. D/E. Hij reed een foutloos klassiek parcours en had een zeer snelle tijd in de barrage maar helaas 3 balkjes, waardoor hij 13e werd.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment