OOSTERWOLDE - Na de nodige wedstrijden ter voorbereiding op de competitie start komende dinsdag de poulewedstrijden voor de beker. VSCO'61 is ingedeeld met OWIOS, Reaal Dronten en SV Zalk.

Dinsdag wacht direct de derby tegen OWIOS op sportpark De Heughte in Oosterwolde. Een mooi affiche om de bekercompetitie af te trappen. OWIOS dat dit seizoen uitkomt in de tweede klasse is op voorhand favoriet. VSCO'61 echter zal er veel aangelegen zijn om deze krachtmeting in haar voordeel te beslissen.

Afgelopen zaterdag wist OWIOS voor de Veluwecup overtuigend te winnen van DSV'61 met 5-1. Ondanks deze ruime winst ging de Veluwecup dit jaar naar sv 't Harde dat op doelsaldo OWIOS net voor bleef. VSCO'61 wist zaterdag het vriendschappelijke duel in IJsselmuiden tegen tweedeklasser IJVV met 2-2 gelijk te spelen.

Deze resultaten zeggen nog niets over de krachtsverhoudingen tussen beide teams. Daarbij staat een derby op zich en spelen vaak andere facetten een rol dan alleen wie de best voetballende ploeg is. Dinsdag zullen we zien welk team als winnaar boven komt drijven en deze facetten het beste beheerst. Het duel op sportpark De Heughte begint om 19:30 uur. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter H.G. van Diepen uit Wezep.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment