WEZEP – Badminton '80 begint op woensdag 27 augustus aan het nieuwe seizoen voor jong en oud. Een ieder die belangstelling heeft voor deze sport is dan ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen of meteen al mee te spelen. Er wordt gespeeld in De Kamphal te Wezep. Badminton '80 is een gezellige vereniging waar iedereen zich thuis voelt, van jong tot oud en recreatief en competitief. Wij nodigen iedereen dan ook uit om eens te komen badmintonnen!

De vereniging biedt de mogelijkheid om eerst een paar keer gratis mee te spelen voordat er wordt overgegaan tot lid worden van de club. Het enige dat u nodig bent om mee te doen is wat sportkleding, waaronder goede zaalschoenen. Een racket is te leen bij de vereniging. Voor wie daar behoefte aan heeft, bestaat ook de mogelijkheid tot het volgen van een gratis beginnerstraining.

Gedurende het jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor zowel de jeugd als de senioren, waarbij gedacht kan worden aan gezellige toernooitjes en gezamenlijk iets anders dan badminton doen. De eerste activiteit staat gepland op 17 september. Dan is er een Open Avond in het kader van de Week van het Badminton!

Zowel voor de jeugd als de volwassenen zijn er verschillende speelmogelijkheden. Voor volwassenen (vanaf 18 jaar) kan er op de woensdagochtend (Sport Overdag) recreatief worden gespeeld van 9.00 tot 11.00 uur. Gedurende de avond is de Kamphal beschikbaar van 20.00 tot 22.00 uur, ook voor recreatief spelen.

De training voor de jeugd is van 18.00 tot 19.15 uur. Hierbij wordt aandacht besteed aan het oefenen van de slagen en het spelen van wedstrijdjes. Voor de jeugd zijn er ook regelmatig leuke activiteiten, zoals wedstrijden en een Sinterklaastoernooi.

Naast recreatief badminton spelen, heeft Badminton '80 ook een aantal competitieteams. Dit seizoen spelen er zes competitieteams mee; een mixteams bij de jeugd, vier mixteams en een herenteam bij de senioren. Daarnaast zijn er ook nog twee teams die meedoen aan de regionale recreantencompetitie.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.badminton80wezep.nl.

Hopelijk tot ziens op woensdag 27 augustus!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment