keuken

OLDEBROEK - MHK KeukenExpert De Schutten heeft deze week het contract ondertekend als Jeugdhoofdsponsor bij voetbalvereniging OWIOS. Na decennia als trouwe Hoofdsponsor gefungeerd te hebben, wordt vanafnu de OWIOS-jeugd ondersteunt. Met ingang van het nieuwe seizoen zal de naam achterop de shirts van de OWIOS-jeugd prijken. Voetbalvereniging OWIOS maakt een geweldige groei door (inmiddels meer dan 700 leden). Dit komt met name door de groei die zich voordoet bij de jeugd. Voetbalvereniging OWIOS is MHK KeukenExpert De Schutten zeer erkentelijk voor het vertrouwen in de club. Dankzij de ondersteuning van MHK KeukenExpert geeft het ons extra mogelijkheden om de jeugd verder te ondersteunen.

MHK KeukenExpert is een ervaren specialist met 30 jaar ervaring voor eersteklas keukens. Zij adviseert, ontwerpt en monteert op vakkundige wijze en neemt de tijd voor haar klanten, ook na aanschaf van een keuken. MHK KeukenExpert biedt een unieke prijs-kwaliteitverhouding aan en keukens die aansluiten bij alle wensen. Naast keukens heeft MHK KeukenExpert ook sanitair, tegels en schuifwanden in haar assortiment.

Voor een overzicht wat MHK De Schutten u te bieden heeft, zie www.deschutten.nl of kom langs in de compleet vernieuwde showroom aan de Westerlengte 2 in Elburg.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment