OLDEBROEK - Daar enige tijd geleden officiele jeu de boulesbanen zijn aangelegd bij Kulturhus De Talter wordt het jeu de boulesspel meer en meer een serieuze sport in Oldebroek. De vaste kern van spelers heeft daarom besloten om met ingang van het nieuwe seizoen op woensdag 3 september a.s. als officiele club van start te gaan.

Met ingang van die datum zal er een maandelijkse contributie van maximaal 5 euro verschuldigd zijn en begint men met het opzetten van een interne competitie. Ook over regionale wedstrijden en toernooien wordt serieus nagedacht. Het is daarom nu het juiste tijdstip om lid te worden. Het spel is niet aan leeftijd gebonden en geschikt voor zowel dames als heren. Speciaal voor ouderen is het een uitermate gezonde sport vanwege de noodzakelijke lichaamsbeweging.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd op de eerste speeldag in Kulturhus De Talter. De speeltijden zijn op woensdagmiddag van half twee tot half vier met om half drie een korte pauze. Inlichtingen tel. 0525 631867.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment