OLDEBROEK - Komende zaterdag 16 augustus wordt bij OWIOS het seizoen afgetrapt met de jaarlijkse startdag. Hiervoor zijn alle leden, ouders en supporters van harte uitgenodigd.

Vanaf 8.30 uur wordt je ontvangen door de Jeugdcommissie waarna er om 9.00 uur zal worden afgetrapt door jeugdvoorzitster Lieke Sievers. Er zal een sportief en afwisselend programma worden opgesteld voor zowel de pupillen als junioren. Het eerste elftal zal de talenten van OWIOS begeleiden bij de spelletjes.

Rond half elf zal er een pauze zijn om iets te drinken. Rond de middag wordt deze ochtend gezamelijk afgesloten met een gezonde lunch van teams, trainers en leiders.

Voor de Groentjes wordt een apart programma georganiseerd. Alle jongens en meisjes van 4, 5 en 6 jaar worden hiervoor uitgenodigd. Ook als je nog nooit hebt meegedaan ben je van harte welkom!

Tevens worden op deze dag aan alle elftallen hun kleding/tassen uitgereikt voor het komende seizoen. Hier dient na ontvangst voor getekend te worden. De leiders ontvangen tevens hun sleutels en wordt op deze dag de informatiegids uitgereikt met allerlei informatie voor de leden. Ook is er de hele dag de mogelijkheid voor ouders om vragen te stellen aan de jeugdcommissie en kennis te maken met de leiders.

Het doel van deze dag is om er een gezamenlijke OWIOS-dag van te maken om goed aan het nieuwe seizoen te beginnen!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment