HATTEMERBROEK - STB gaat haar 2e jaar in bij het zaterdagvoetbal. De ploeg gaat uitkomen in de res. 4 klasse 11 met als tegenstanders Hattem 2, WVF 5, EZC '84 2, Zwolsche Boys 5, EDON 2, WHC 3, Hatto Heim 3, IJVV 6, Be Quick'28 5, Go Ahead K. 4 en Olympia'28 4. De technische staf van STB1 houdt een slag om de arm, maar kijkt toch met een positief gevoel uit naar het komende seizoen. Dat blijkt ook uit de korte reacties van Jerry van Beek, Robin Fuchten en Tonny Vos.

Tonny Vos:'Prima indeling met verrassende duels. Hattem 2 en Edon 2 zijn voetbaltechnisch mooie partijen en WHC3 is altijd een uitdaging om tegen te spelen. Olympia betekent misschien een ontmoeting met Josja Bolks en EZC2 is net zo'n mooie en leuke vereniging als STB. Al met al meer dan voldoende ingrediënten om er een leuke competitie van te maken. Wij zijn marginaal beter dan vorig jaar en dat kan net voldoende zijn voor een eerste kampioenschap'. 

Robin Fuchten:'In deze competitie heeft STB de beste selectie en we gaan dus voor het kampioenschap. Thuis moeten we zien de punten binnen te houden en maximaal 1 verlies partij toe te staan. Bij uitwedstrijden is het wat lastiger, maar als we dat kunnen beperken tot 2/3 verliespartijen moet het kampioenschap te halen zijn. Uiteraard hebben we geleerd van afgelopen seizoen. De trainingsopkomst moet beter en de regels zijn aangescherpt. Dit zal van doorslaggevend belang zijn voor een kampioenschap dit seizoen'.

Jerry van Beek: 'Als nieuwkomer in de technische staf bij STB1 is het mijn taak om samen met Robin Fuchten en Tonny Vos een eenheid te maken van de spelersgroep. Er moet een spel in te gebracht worden waar we het beste mee uit de voeten kunnen. De indeling biedt perspectief ,dat is zeker. Persoonlijk vind ik met deze spelersgroep dat we voor het kampioenschap moeten gaan, de lat ligt dit seizoen dus hoog'!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment