pv duivenvriend

WEZEP - Maandag 29 juli was het dan zover de duiven werden ingemand voor de tijdrace van pv de duivenvriend. Met een deelname van 63 liefhebbers was de animo dit jaar bijzonder goed. Om 14.00 uur waren alle duiven ingekorfd en vertrok de lossings commissie naar Terschelling. Op dinsdag om 08.00 uur werd de eerste duif los gelaten en met een tijdsverschil van 3 minuten per duif verrokken ze voor een reis van 110 km waarvan 20 km over zee.

Op woensdagmiddag werden in het lokaal van pv de duivenvriend de 20 prijswinnaars bekend gemaakt, de middag werd verder gevuld met een grote verloting en een bonnenverkoop rond de klok van 17.00 uur werd de winnaar bekend gemaakt. Met een miniem verschil wint H.J. Schutte en pakt daarmee €250. Hij had een duif ingezet van G.J. Wolff. Tweede werd de winnaar van de eerste editie A. de Groot en nummer 3 was H. van 't Goor.

De tijdrace 2014 was weer een groot succes. De organisatie wil alle sponsors en vrijwilligers nog eenmaal bedanken zonder hun was dit niet mogelijk geweest.

1 H.J.Schutte
2 A. de Groot
3 H. van 't Goor
4 K. Vierhuis
5 G. Wolf en Zn

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment