CarlijnWoodstockKampioen7258

WEZEP - Dit weekend werden er in Zieuwent de Gelderse Kampioenschappen voor de ponies verreden. Enkele leden wisten hele mooie prestaties neer te zetten. Dressuuramazone Julia Vrolijken ging met haar pony King William van start in de klasse M1 cat. D/E. De combinatie zette een hele nette proef neer. Deze werd beoordeeld met 197 en 207 punten. Met dit resultaat mocht Julia zich Reservekampioen van Gelderland noemen. De combinatie is eveneens door naar het NK!

Foto: Carlijn Vaessen met Woodstock

Carlijn Vaessen moest als eerste met haar palomino hengst High Flown's Orlando in de klasse M2 D/E rijden. Hele mooie onderdelen werden helaas verstoord door een paar afstemmingsfoutjes. Maar met 204 en 193 mocht de combinatie een 4e prijs ophalen en een startbewijs voor de Hippiade. Met haar andere pony Woodstock zette ze ook een hele mooie prestatie neer. De afgelopen weken liep de hengst al heel fijn. En ook gisteren liep hij twee ontspannen en geconcentreerde proeven. Met 68% reed de combinatie zich met 4% los naar de 1e plaats in de Z1/DE. Hiermee mag Carlijn zich Gelders Kampioen noemen. De combinatie mag eveneens van start gaan tijdens de Hippiade. Het NK zal op 30 augustus a.s. verreden worden.
Willeke den Besten ging ook van start op de kampioenschappen. Samen met haar pony Den Deels Jarno kwam ze uit in de klasse B dressuur cat. A/B. De proef werd beoordeeld met 182 en 193 punten. Dit was goed voor een mooie 8e plaats.
Mischa Bronkhorst is sinds kort lid van de vereniging en zij reed dit weekend mee op een dressuurwedstrijd in Ruinerwold. Samen met haar pony Campsterhovens Ranomi kwam zij uit in de klasse B dressuur cat. D. De combinatie reed twee goede proeven welke beoordeeld werden met 190 en 200 punten. Mischa mocht een 3e prijs in ontvangst nemen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment