IlonaMoeken-Soumanclothilde3155

WEZEP - Dit weekend werd er een dressuurwedstrijd georganiseerd in Ruinerwold. Ilona Moeken-Souman kwam met haar paard Clothilde RT aan de start in de klasse ZZ-Licht dressuur. Deze wedstrijd werd gebruikt om nog een aantal dingen te oefenen voor de Gelderse Kampioenschappen. Ondanks enkele fouten in het galopgedeelte werd er een 5e plaats behaald met 221 punten. De combinatie ging ook voor het eerst van start in de kür op muziek. Deze was goed voor een totaal van 66%. De klasse Z2 en ZZ-Licht werden in handicap verreden en Ilona mocht de 3e prijs in ontvangst nemen.

Foto: Ilona Moeken-Souman met paard Clothilde RT

Vorige week zondag reisde dressuuramazone Grietje Smit af naar een wedstrijd in Hoonhorst. Samen met haar paard Casino Royale kwam zij uit in de klasse M2 dressuur. De proef werd beoordeeld met 192 punten en dit was goed voor een 2e prijs.
Marlous Bruins ging vrijdag als voorbereiding op de kampioenschappen van volgende week van start in Ruinerwold. Zij sprong met haar paard Everdean een parcours in de klasse B. De combinatie reed een foutloos parcours en behaalde een 7e prijs.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment