Ten Hove verrastOLDEBROEK - Afgelopen vrijdagavond is voorzitter Arie ten Hove samen met zijn vrouw Corien wel op een speciale manier van huis gehaald. Ten Hove was namelijk twaalf en een half jaar voorzitter van de ATB vereniging in Oldebroek. De mede bestuurleden wilde op een speciale manier Arie met zijn vrouw van huis halen. Ten Hove werd namelijk door een groep jeugdleden, vrijwilligers en rest van het bestuur van huis opgehaald met een speciale fiets. Daarna werd het tweetal door een stukje Oldebroek gereden om vervolgens koers te zetten naar de ATB baan Stuivezand op het 't Loo waar hij door velen werd onthaald.

Ten Hove met zijn vrouw kregen de nodige presentjes van de aanwezige gasten, daarna kreeg Arie een horloge van het bestuur aangeboden, terwijl ook de jeugdleden hem een cadeau overhandigde.

Voorzitter Ten Hove bedankte iedereen voor alle cadeaus en gaf aan blij verrast te zijn, "dit had ik nooit verwacht" aldus Arie, die ook liet weten nog vele jaren verbonden te blijven met de ATB vereniging, "de inzet van mijn medebestuursleden en van de vele vrijwilligers geeft mij alle vertrouwen in de toekomst".

Daarna was het tijd voor een hapje en een drankje. Via de onderstaande link kunt u de rondgang en de aankomst van Ten Hove zien..hiervoor is een speciaal ATB Journaal gemaakt.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment