OOSTERWOLDE - Vanaf morgen start de 33e editie van het Berend Elzerman Toernooi op sportpark De Heughte. Naast morgen wordt er ook op woensdag 6 en zaterdag 9 augustus gevoetbald. Het BE-toernooi is de traditionele aftrap van het seizoen voor VSCO'61.

Morgenavond speelt om 19.15 uur VSCO'61 tegen de toernooikampioen van vorig jaar, Flevo Boys. Op woensdagavond op dezelfde tijd WVF en WHC. Op zaterdag staat dan om 14.00 uur de kleine finale op het programma, waarin de verliezers tegen elkaar spelen. Om 16.30 uur wordt er afgetrapt voor de grote finale tussen de winnaars van de doordeweekse wedstrijden.

Met drie deelnemers, die uitkomen in de hoofdklasse, kent het toernooi een sterke bezetting. Flevo Boys deed vorig seizoen lang mee om het kampioenschap in de hoofdklasse. WHC wist zich uiteindelijk via de nacompetitie toch nog knap te handhaven en WVF promoveerde via de nacompetitie, een sterke prestatie. Gastheer VSCO'61, uitkomend in de derde klasse, kan zijn borst dus nat maken. Het zal interessant zijn te zien waar alle clubs staan aan het begin van de competitie, omdat hier en daar de selecties sterk veranderd zijn.

Met hulp van veel vrijwilligers zal sportpark De Heughte er weer picobello bijliggen bij de start van seizoen 2014-2015. Zo is de parkeerplaats grondig gerenoveerd. Iedereen is van harte welkom dit altijd boeiende toernooi te komen bezoeken.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment