WEZEP - Dierenarts Nanne Wolff heeft zijn sponsorcontract met WHC opgewaardeerd. Na vier jaar als businessclublid actief geweest te zijn bij de Wezeper zaterdaghoofdklasser wordt de in Wezep gevestigde dierenartsenpraktijk met ingang van komend seizoen wedstrijdsponsor. Hennie van de Worp (acquisitie businessclub) en voorzitter Jan van Ommen van de businessclub WHC zijn blij met Nanne Wolff als nieuwe wedstrijdsponsor.

Het team van Dierenartsenpraktijk Nanne Wolff bestaat uit de dierenartsen Nanne Wolff en René van de Bunt en zeven assistentes. Nadat Nanne Wolff was afgestudeerd in kleine huisdieren met als afstudeeronderwerp K.I. bij postduiven is hij als dierenarts in Limburg begonnen. Als duivenliefhebber richtte Nanne zich daar voornamelijk op de gezondheid van de postduiven. Na vier jaar ervaring opgedaan te hebben in Limburg vestigde Nanne Wolff zich in Hattemerbroek, waar hij drie jaar met succes z'n praktijk runde en sinds 2005 is hij gevestigd in het huidige pand aan de Zuiderzeestraatweg 571 in Wezep.

Het klantenbestand van Dierenartsenpraktijk Nanne Wolff (zo'n 3000 met postduiven en 13000 met voornamelijk honden en katten) komt uit een wijde regio rond Wezep. Maar Nanne Wolff trekt ook klanten uit België en Duitsland. "Dat zijn voornamelijk duivenliefhebbers. Ik krijg hier in de praktijk in Wezep voormalig voetbalinternationals en topboksers met hun duiven. Ik ben er best trots op dat dit soort toppers van weleer hun topduiven aan mij toevertrouwen," zegt Nanne.

Nanne Wolff heeft zich gespecialiseerd in postduiven, maar doet alle voorkomende werkzaamheden die van een dierenarts verwacht worden. Ook kan ze paarden behandelen. René van de Bunt houdt zich voornamelijk bezig met kleine huisdieren.

Voor spoedgevallen is dierenartsenpraktijk Nanne Wolff zeven dagen per week dag en nacht bereikbaar via telefoonnummer 038 - 376 3728.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment