Foto presentatie Rainbow Truck Team

OLDEBROEK/MAURIK – Marc de Haan, een van de organisators achter het Rainbow Truck Team, blikt terug op het gezamenlijke behaalde resultaat, een prachtige 25e plaats tijdens Le Dakar 2014. Waar uitrijden de doelstelling was, werd deze bekroond met een geweldige klassering tijdens deze eerste deelname. Op de relatiedag kregen de sponsoren  de gelegenheid om een rit mee te maken in de Rainbow Truck uitgerust met een 800 PK sterke 6 cilinder Daf motor. Men kon dan ook zelf de krachten ervaren waar de mannen mee te maken hebben in de cabine van de truck. In de aanloop naar Le Dakar 2015 zal er uiteraard nog gesleuteld worden aan de truck.

Gerrit Wieberdink, Tineke de Haas en Marc de Haan zijn de succesvolle organisators achter het Rainbow Truck Team. Mede dankzij hun inzet kan het team bestaande uit de rijders Gerrit van Werven, Gerrit Zuurmond, Navigator Ed Wigman en monteur Klaas Kwakkel, terugkijken op een succesvolle deelname in 2014. Dit werd recentelijk dan ook gedaan in het All Sports Resort in Maurik, op deze goed georganiseerde middag werd ook de deelname voor 2015 aangekondigd aan pers en sponsoren. Het team van 2014 zal ook tijdens de editie van 2015 actief zijn.

Naast het meerijden in de Rainbow Truck was het ook mogelijk om mee te rijden in de wedstrijdtruck van Ginaf Power Rally Team. Het Rainbow Truck Team maakt tijdens Dakar gebruik van ondersteuning van Ginaf Truck Service. Tevens was er deze middag de mogelijkheid om mee te varen in een wedstrijd Ribboat met een 250 pk 6 cilinder motor. Sabine de Lange die Rib Rally's vaart ging met de gasten met een snelheid van ruim 90 kilometer over het water. Deze dame is met haar Team RibLadies kampioen van de Rib Rally – Grand Prix of Ibiza 2014. Het was dus een middag vol snelheid zowel op het land als water.

Onder de sponsoren waren dan ook positieve geluiden te horen over deze belevenissen en de wijze van presenteren van het Rainbow Truck Team. De middag werd afgesloten met een gezellige BBQ. Ondernemen en sport zijn dan ook onlosmakelijk met elkaar verbonden, doorzetten is de basis voor succes. Maar liefs in 190 landen wordt deze populaire race gevolgd, in Nederland keken ruim 7 miljoen na dit race spektakel. En wij gaan voor u het team volgen richting Le Dakar 2015.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment