WEZEP - Vrijdagavond reisde dressuuramazone Monique Vrolijken af naar een dressuurwedstrijd in Hardenberg. Samen met haar paard Charmante kwam ze uit in de klasse M2. Door de hevige regenval was de bodem slecht en daardoor werd het soms wat lastig om de oefeningen goed in te zetten. Er werd toch een 2e prijs behaald met 187 punten en een 1e prijs met 200 punten. 


Carlijn Vaessen kwam op zaterdag aan de start op dit concours. Samen met Kop Jansen Google startte zij in de klasse L2. Er werd twee keer een 5e prijs behaald met 193 en 195 punten. Henrike Fijn kwam met haar paard Ronacino aan de start op de crosswedstrijd in Oenkerk (Friesland). De combinatie behaalde een mooie 2e prijs.
Dit weekend werd er ook een dressuurwedstrijd in Zwolle verreden. Anouk Wolters ging met haar paard Salomé van start in de klasse L2. De amazone mocht twee keer de 1e prijs in ontvangst nemen. Haar proeven waren goed voor 189 en 192 punten.
Nicky Vaessen kwam ook aan de start op dit concours. Met haar paard Fellow wist ze een 5e prijs te behalen in de klasse B en de proef was goed voor 194 punten. Sophie Vaessen startte op dit concours Amaretto van Stal Schutte De combinatie ging voor het eerst van start en er werd gelijk een mooie 2e prijs behaald met 198 punten.

Dit weekend werd er een wedstrijd voor ponies georganiseerd in Hoonhorst. Dianne den Besten verscheen met haar pony D.J.'s Timberwood aan de start in de klasse B dressuur cat. D. Er werd een topproef neergezet welke beoordeeld werd met 210 punten. Dit was goed voor een 1e prijs! De tweede proef was goed voor 187 punten en een 6e prijs. Willeke den Besten ging met haar pony Den Deels Jarno van start in de klasse B dressuur cat. A/B/C. De proef was goed voor 181 punten en een 5e prijs.
Afgelopen woensdag werd er een wedstrijd georganiseerd in Balkbrug. Babet Westerink reisde met haar ponies af naar dit concours. Met Ravel ging de amazone van start in de klasse L2 dressuur. Er werd een nette proef neergezet wat goed was voor 196 punten en een 1e prijs. Met haar andere pony San Remo ging Babet ook van start in de klasse L2. De proef was goed voor 188 punten en een 4e prijs.


Zondag reisde Carlijn Vaessen met pony Woodstock af naar Zevenaar. De combinatie kwam uit in de klasse Z1 cat. D/E. Er werd een 1e prijs behaald met 227 punten.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment