Fototaart Presentatiegids

OOSTERWOLDE - Onder grote publieke belangstelling nam wethouder Lydia Groot afgelopen vrijdag de presentatiegids 2014-2015 van VSCO'61 in ontvangst. Zij loofde de vereniging om de vormgeving en professionele uitstraling van de gids. Daarnaast waren er complimenten voor het bestuur van VSCO'61 omtrent de prachtige accommodatie.

De kersverse wethouder sneed na haar toespraak de fototaart aan met Rik Spronk (10). Het jeugdlid pronkt dit jaar op de voorpagina van de club. De presentatiegids van VSCO'61 weet elk jaar het publiek te verrassen. Vorig jaar was het de Youtube hit 'Man van Fiets' als parodie op Harry Vermeegen. Dit jaar is het de drieluik op de voorpagina. Centraal staat de diversiteit van de vereniging. Van vrijwilliger tot selectiespeler. Er is bijzondere aandacht in de gids voor vrijwilligers die het afgelopen jaar zijn onderscheiden. Zo werd Jan Vlieger koninklijk onderscheiden met zijn benoeming tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Janna Visch en Jan van de Weg ontvingen de erepenning van de gemeente Oldebroek van burgemeester Hoogendoorn. Daarnaast is er o.a. aandacht voor het vrouwenvoetbal, de jeugd en nieuwe selectie.

Maar liefst 7500 gidsen worden door de leden huis-aan-huis verspreid in de kernen Oosterwolde, Oldebroek, Noordeinde, Kamperveen, Kerkdorp, Oostendorp en Elburg. "We hopen dat deze gids voor iedereen veel leesplezier oplevert en dat men de gids er komend seizoen nog eens bij pakt'', besluit Colin Pelleboer namens VSCO'61.

Overhandiging presentatiegids

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment