IMG 0114

OOSTERWOLDE -  Mandy Koops heeft met haar paard Bon Vivant D de eerste outdoorwedstrijd verreden . Na wat spanning in de eerste proef verliep de tweede super, wat resulteerde in de eerste prijs.

Met drie winstpunten rijker kan de jonge combinatie terug kijken op een geslaagde wedstrijd in Zeewolde.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Uitreiking eerste tasje

WEZEP - Goed Bezig Oldebroek bestaat vijf jaar, het team van buurtsportcoaches zit inmiddels diep geworteld in de Oldebroekse samenleving. Op vrijdag 21 april vierden de buurtsportcoaches tijdens de Koningsspelen hun eerste lustrum met een cadeau voor alle basisschoolkinderen. Het eerste exemplaar werd tijdens de opening van de Koningsspelen in Wezep door wethouder Liesbeth Vos – van de Weg uitgereikt aan twee basisschoolleerlingen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Straatvoetbal 2017 3

WEZEP - Op maandag 24 april was in Wezep een voorronde van het landelijke KNVB straatvoetbaltoernooi. Vier teams uit Wezep plaatsten zich hier voor de finales van Nederland op zaterdag 1 juli in Utrecht.  Voetbalvereniging WHC en Goed Bezig Oldebroek organiseerden samen het toernooi op de parkeerplaats van de vereniging in Wezep. Ook in Oldebroek was dit de bedoeling met voetbalvereniging OWIOS, maar hier ging de voorronde niet door vanwege te weinig aanmeldingen.

Klik hier voor alle foto’s

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Affiche Avondfiets 4 daagse 2017

Schrijf reactie (0 Reacties)

20170424 132122

WEZEP - TTV Bosman is voor het tweede seizoen op rij kampioen geworden. Vorig seizoen schreef het geschiedenis door kampioen te worden in de Promotieklasse, dit seizoen was het de beste in de Hoofdklasse. TTV Bosman heeft hiermee de landelijke derde divisie voor het grijpen. Mochten de Wezepers dat bereiken is het voor het eerst in de clubgeschiedenis dat een seniorenteam op landelijk niveau gaat spelen. Julian Plette, Jeroen Rotman, Hermen- en Wiebren van de Schootbrugge tillen het niveau van de Wezepse tafeltennisvereniging richting de top en de vier heren komen ook nog eens uit de eigen jeugd. TTV Bosman kan als kleine vereniging trots zijn op de huidige prestaties van het eerste team.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Poster a4d 2017

WEZEP - Heerlijk naar buiten, genieten van de omgeving en tegelijk sportief bezig zijn dat is wat de projectgroep avondwandel4daagse voor u in petto heeft. Maandag 15 mei is de eerste wandelavond. De (grotendeel vernieuwde) routes liggen al weer klaar om gedrukt te worden. De verkeersregelaars hebben allemaal hun instructieverklaring gehaald. De basisscholen in Wezep, Hattemerbroek, ’t Loo en Kamperveen hebben de inschrijfformulieren van de vierdaagse ook al ontvangen en zijn druk bezig met inventariseren wie er allemaal mee willen lopen. Ook Basisschool Eben-Haezer uit Oldebroek heeft aangegeven mee te willen lopen in Wezep.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Voor foto's klik HIER

Schrijf reactie (0 Reacties)

DSC 5867HATTEMERBROEK - Na de winterstop wist Noord Veluwe Boys geen overwinning te boeken, maar tegen Wilsum boekte het team van trainer Gerrit Visch weer een overwinning. In de eerste helft begon Wilsum goed, met een drietal corners waren de oranjehemden van trainer Maikel Hondebrink gevaarlijk voor de goal van keeper Amar Ugljanin. Dit waren gelijk alle wapenfeiten van Wilsum in de eerste helft. Noord Veluwe Boys was voornamelijk in de omschakeling gevaarlijk, maar Wilsum wist de eindpass te onderscheppen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

De Heuvelruiters WezepWEZEP - Dianne den Besten reisde dit weekend af naar het dressuurconcours in Almere. De amazone ging met haar Grace Kelly van start in de klasse Z1. De combinatie behaalde 209,5 en 207,5 punten voor de verreden proeven en hiermee behaalden ze een 1e en 2e prijs.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

De Heuvelruiters WezepWEZEP - Denise van Klompenburg kwam vrijdag aan de start op het dressuurconcours in Oldebroek. Zij ging met haar paard Ivano voor de tweede keer van start in de klasse B. Ze ontvingen 195 punten voor hun proef en hier werd een 3e prijs mee gewonnen. Laura Spronk ging in Oldebroek van start in de gecombineerde M1/M2 rubriek. Samen met haar Helios scoorde ze 193,5 en 203 punten voor de verreden proeven. De amazone mocht hiermee de 2e en 1e prijs in ontvangst nemen. Een mooi begin van de klasse M1.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

bingoHATTEMERBROEK - Op zaterdag 29 april 2017 organiseert Pv de Vriendschap weer de een bingo, de Bingo wordt  gehouden in het Dorpshuis de Bouwakker te Hattemerbroek Merelstraat 27. Op deze bingo worden ook weer de bingopasjes uitgereikt, iedereen die zeven keer bingo mee heeft gespeeld krijg op de laatste bingo van 2017 een extra attentie. Er worden 28 rondes gespeeld. Je kunt al voor € 10 de hele avond meespelen (enkel) incl. 1 hoofronde.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

031 Foto Skeeleren Tonnie van Tongeren GP Cross OldebroekWEZEP – Maandagavond 24 april is Tonnie van Tongeren te horen bij het sportprogramma “Sportief Zijn Zeker Weten” tussen 20.00 en 21.00 uur op LocoFM. Op Koningsdag donderdag 27 april organiseert hij rondom het gemeentehuis in verschillende categorieën skeelerwedstrijden. In Oldebroek komen vanaf 16.00 de B- rijders aan het vertrek, om 17.00 de Dames en om 18.00 de A-rijders.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Owios sportparkOLDEBROEK - In een matige wedstrijd verloor OWIOS in Veenendaal met 2-0 van VRC. De wil om niet te degraderen bij VRC was groter dan de wil om nog eventueel een prijs te kunnen pakken bij OWIOS. VRC was feller en OWIOS te slap en daardoor werd er terecht verloren.

Reeds na 6 minuten keek OWIOS tegen een achterstand aan. VRC combineerde makkelijk en de voorzet werd bij de 2e paal binnenkant voet teruggelegd op de 5 meter lijn. Stefan Diepenveen was er als de kippen bij om geheel vrijstaand VRC op de vurig gewenste voorsprong van 1-0 te zetten.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Gouden Kanarie Henk van AsseltOOSTERWOLDE - Op de geslaagde en gezellige Vrijwilligersavond van VSCO’1 is Henk van Asselt vrijdagavond vanwege zijn jarenlange inzet als vrijwilliger bij VSCO’61 onderscheiden als Gouden Kanarie 2017. Jaarlijks zet de Vrijwilligerscommissie een vrijwilliger extra in het zonnetje. Alle leden kunnen daarvoor vrijwilligers voordragen. Dit jaar werd Henk van Asselt deze onderscheiding terecht overhandigd.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

vzk beachWEZEP - VZK Beach Wezep organiseert dit jaar voor de eerste keer het Beachvolleybal bedrijventoernooi. Het toernooi is bedoeld voor medewerkers van bedrijven en instellingen binnen de gemeente Oldebroek en omstreken. Na goede feedback te hebben ontvangen heeft de organisatie besloten het aantal avonden terug te brengen naar 2 (voorheen 4). De speelavonden zijn nu 1 juni en 8 juni. Met deze wijziging hoopt de organisatie nog meer bedrijven te kunnen enthousiasmeren voor dit evenement!

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

whc logoDoor Wout Ramaker

WEZEP - Na het behalen van de tweede periodetitel vorige week tegen Bennekom moest de ploeg van Wiljan Mossing Holsteyn opnieuw pieken tegen DUNO uit Doorwerth. WHC ging strijdend ten onder en kwam niet geheel fris uit de confrontatie. Na afloop waren er veel pijntjes die moeten helen richting de nacompetitie. Ook hield WHC er drie schorsingen aan over, mede dankzij het matige optreden van scheidsrechter de Witte uit Ermelo. Het is nu zaak alles heel te houden en zich voornamelijk te richten op het toetje: ‘Nacompetitie’.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

majofiqueWEZEP - Tijdens een wedstrijd in Elburg op zaterdag 22 april werden er 16 medailles en 3 bekers in de wacht gesleept door de twirlsters van Majofique.

Het was een spannende dag voor de jongsten van onze vereniging, voor het eerst een wedstrijd mee draaien. En wat hebben de dames het goed gedaan! De 1e plaatsen en met een gouden medaille of beker waren voor het Largeteam Jeugd in de Pre-teen Beginner Klasse, het Largeteam senioren in de Senioren Beginner Klasse, het Smallteam Selectie in de Senioren Beginnersklasse.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

VSCOOOSTERWOLDE - VSCO’61 heeft de thuiswedstrijd tegen WZC met 4-1 gewonnen. Zo op het oog een eenvoudige overwinning. De werkelijkheid is anders. Met de rust werd tegen een 0-1 achterstand aangekeken.

Dat het een spannend duel werd, had VSCO’61 deels aan zichzelf te wijten. In de eerste twintig minuten van de wedstrijd kreeg het een aantal goede kansen om op voorsprong te komen. Dit lukte echter niet. Hierna speelde VSCO’61 te gehaast en onrustig en creëerde geen kansen. In de slotfase van de eerste helft werd WZC enkele malen gevaarlijk. In de 42e minuut leidde dit tot de 0-1 voorsprong via Robin de Gruijter.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)
WHC Wezep - vv DUNO 1-2
VRC - OWIOS 2-0
VSCO'61 - WZC 4-1
NVB - Wilsum 4-0
Schrijf reactie (0 Reacties)

Foto 4

WEZEP - Sinds een aantal jaar liggen er prachtige beachvolleybalvelden bij Sportfondsenbad De Veldkamp in Wezep. De NeVoBo (Nederlandse Volleybalbond) heeft deze velden een A-status gegeven, waardoor de velden en het zand geschikt zijn voor (inter)nationale wedstrijden. VZK Beach Wezep organiseert op deze locatie ook dit jaar diverse beachvolleybalactiviteiten voor deelnemers van alle leeftijden en niveaus. Daarnaast is het mogelijk om beachvolleybalvelden te huren om te trainen of wedstrijden te spelen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)