DSC01399

OLDEBROEK - Op woensdag 21 februari vond het schoolvolleybaltoernooi plaatsvan volleybalvereniging Blauw Wit uit Oldebroek. Dit toernooi was de climax van een aantal kennismakingslessen op school en naschoolse volleybalinstuiven.  Dit jaar deden er 25 teams mee van vier verschillende scholen, in twee groepindelingen namelijk groep 5/6 en groep 7/8. De wedstrijden waren in de Sporthal de Talter in Oldebroek.

foto's Jack Aalderink

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

BLAUWWIT

OLDEBROEK - Voor Heren 1 van Blauw Wit staat vanavond, donderdag 22 februari , de 1/8 finales van het regionale bekertoernooi op het programma. De Oldebroekers treffen hierin het onbekende Seesing Personeel Orion 3 uit Doetinchem.

Opnieuw hebben de Blauw Witters een hoger geklasseerd team geloot. Orion speelt namelijk een klasse hoger in de promotieklasse, in het andere deel van de regio Oost en bezet de eerste plek. Orion 3 is een jong team dat met name dient als kweekvijver voor het eerste team, dat in de Eredivisie uitkomt. Uiteraard zullen de Blauw Witten na de knappe resultaten tegen Zeewolde en Pauwervoll, opnieuw voor een verrassing willen zorgen. Aanvang vanavond is om 20.30 uur in de Talter. Support is natuurlijk van harte welkom.

Schrijf reactie (0 Reacties)

rw

WEZEP - Voor het eerst in de historie kan Rood-Wit kampioen worden in de zaal in de 3e klasse en hiermee promoveren naar de 2e klasse. Vorig seizoen is op het veld dit kunstje al gedaan, maar nu kan dit doel ook in de zaal worden behaald. De afgelopen vier seizoenen heeft het 1e van Rood-Wit elke seizoen een kampioenswedstrijd gespeeld en gewonnen. Dit is echt uniek, het lijkt nu zo gewoon bij Rood-Wit, maar dat is het niet. Vijf jaar geleden is er weer een eerste team opgericht en dat team is nu al twee keer kampioen geworden op het veld en kan nu voor de tweede keer kampioen worden in de zaal. Hierdoor is Rood-Wit op het veld al van de 4e naar de 2e klasse gegaan en nu kan dit in de zaal ook worden gerealiseerd.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

flyer Rob Ehrens

WEZEP - Dat De Heuvelruiters uit Wezep een vooruitstrevende vereniging is, is nu wel duidelijk, maar wat ze nu voor elkaar hebben gekregen is wel heel uniek!  Rob Ehrens, Nederlands beste springbondscoach en onder andere trainer van Wereld en Europees Kampioen Jeroen Dubbeldam, komt een avond lesgeven op de Wezepse vereniging. “Het is absoluut heel bijzonder dat een grootheid als Rob tijd heeft vrijgemaakt om naar onze vereniging te komen” verteld Anouk Wolters trots. “Via mijn werk heb ik goed contact met Rob en hem dus zo ver gekregen dat hij een openbare les komt geven.”  Niet alleen eigen leden zijn welkom, maar ook ruiters van buitenaf.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

23659169 1358015567661377 406384955276336550 n

OOSTERWOLDE - In Laag-Soeren vond dit weekend een Barokke- dressuurwedstrijd plaats. Mandy Koops uit Oosterwolde met HTK’s Incauto IV verschenen hier aan de start in de Klasse Z2. De 1e dresuurproef zette de combinatie een score van 213.5 punt neer, terwijl de 2e proef ook goed was voor een winstpunt met een puntenaantal van 205.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

022 Henk Kamphuis Dennis Raymond vd Kruisweg 2018

WEZEP – Maandagavond 18 februari 2018 is tussen 20.00 – 21.00 het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van “Sportief Zijn Zeker Weten “ is er aandacht voor de prestaties van de veldrijders Raymond en Dennis van de Kruisweg, Motorcross met Evert van ’t IJssel en blikken wij vooruit naar de activiteiten van de ATB Vereniging Oldebroek. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

caroline nunspeet

WEZEP - Amazone Caroline Veluwenkamp reisde dit weekend af naar het dressuurconcours in Nunspeet. Samen met haar paard Indigo kwam ze aan de start in de klasse L1. Caroline was na afloop erg blij met haar fijne paard. Ze scoorde 190,5 en 187,5 punten voor de verreden proeven. Met deze scores was er tweemaal een podiumplaats. Een 1e en een 2e prijs was het resultaat. 'Vandaag heb ik Indigo uitgebracht in de L1 dressuur in Nunspeet. De 1e proef haalden we een 1e prijs met 190,5 de 2e proef een  2e prijs met 187,5. Zo blij met dit fijne dier en het mooie dekje gesponsord door ‘Kragt straat & montagewerken’

Schrijf reactie (0 Reacties)

marjolein hierden

WEZEP - Marjolein Schaftenaar wist zich dit weekend weer in de prijzen te rijden. De amazone had een springwedstrijd in Hierden. Samen met Surprise maakte ze haar debuut in de klasse L cat. D. Het parcours werd foutloos rond gesprongen en in de barrage werd een mooie tijd neergezet. Deze bleek uiteindelijk goed voor de 2e prijs.

Schrijf reactie (0 Reacties)

IMG 7013

OLDEBROEK - In Lunteren liep OWIOS tegen een 2-0 nederlaag aan. Deze stand was bij rust al bereikt. In een weinig hoogstaande wedstrijd, maar twee hardwerkende ploegen was het Lunteren dat aan het langste eind trok. OWIOS kon het goede voetbal van voorgaande weken niet voortzetten. Voetballend was het van beide kanten niet geweldig, maar daar was zeker ook de belabberde staat van het veld debet aan. Het eerste half uur was OWIOS de bovenliggende partij. Na 10 minuten had OWIOS de beste kans. Keeper Nicky Groeneveld kwam uit zijn goal om een dieptepass eruit te halen, maar hij schoot de bal op het middenveld zo in de voeten van Corné Hamelink. Zijn inzet ging naar het vrije doel, maar een verdediger van Lunteren kon net voor de doellijn de bal onderscheppen.

Fotoreportage

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

hattoheim

HATTEM - Met een  5-8 overwinning bij Swol1894 hebben de waterpolomannen van Z&PC Hatto Heim hun zesde zege op rij geboekt. Door de zege verstevigen de mannen de vierde plek in het klassement.De Hattemers startten slordig in Zwolle. De gastheren kregen net te veel ruimte en konden zo weglopen naar 2-0. In de slotfase van de eerste periode stelde Hatto Heim razendsnel orde op zaken. Zestien seconden voor het einde schoot Herman Roelofs de aansluitingstreffer tegen de touwen en in de slotseconde frommelde Rick Mensink een afgeslagen bal binnen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

VSCO

OOSTERWOLDE - In de thuiswedstrijd tegen De Valleivogels heeft VSCO’61 met 1-1 gelijk weten te spelen. Zo op het oog een mooi resultaat. Echter De Kanaries moesten een halfuur lang met negen man spelen en daardoor voelt het gelijkspel als een overwinning.  De eerste helft was een aantrekkelijk duel tussen twee ploegen die voetballend aan elkaar gewaagd waren. VSCO’61 wist echter de beste kansen te creëren. In de 22e minuut scoorde Dominique van de Grift uit de eerste de beste kans. De continue dreigende Bart Schoonhoven zette voor en Van de Grift kninkte bij de tweede paal de 1-0 binnen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

016 Dennis vd Kruisweg Raymond vd Kruisweg 2018

OLDEBROEK/’T LOO  – Dennis en Raymond van de Kruisweg zijn op het podium geëindigd in het eindklassement veldrijden Amateurs/Sportklasse 2017-2018. Dennis is eindwinnaar van dit klassement geworden met 634 punten en de tweede plaats was voor Raymond met  615 punten. De beide wielrenners hebben uitstekend gepresteerd in de landelijke veldritten. Bij de Nederlandse Kampioenschappen reden de mannen ook top tien, Raymond werd 6e en Dennis 7e.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

voetbalnet

WHC - ASV Dronten 6 - 1
Lunteren - OWIOS 2 - 0
VSCO'61 - De Valleivogels
1 - 1
sv 't Harde - Noord Veluwe Boys 0 - 3
Schrijf reactie (0 Reacties)

Diederik Boer1

OOSTERWOLDE - 28 februari 2018 is het zover. De Frans Hoek keepersdag van regio oost zal dan bij VSCO’61 gehouden worden. Onder leiding van Frans Hoek Sports zal er een leuke en leerzame dag voor keepers worden georganiseerd met aan het einde van de dag als hoogtepunt de komst van de eerste keeper van PEC Zwolle, Diederik Boer. Iedereen is van harte welkom. Dus ben jij keeper geef je dan snel op voor deze keeperspromotiedag / keeperstraining.
De hele dag zal in het teken staan van het keepersvak. Frans Hoek, oud-keeperstrainer van o.a. Ajax en het Nederlands Elftal Frans Hoek ontwikkelde zijn eigen visie en methode, die voor alle leeftijden en niveaus een doelgerichte aanpak heeft.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

sijv 001

OOSTERWOLDE - Speeltoestellenproducent IJslander BV uit Oldebroek heeft deze week het wedstrijdsponsorcontract met VSCO’61 voor drie jaren verlengd. Op sportpark De Heughte in Oosterwolde ondertekenden directeur John Franken van IJslander en sponsorcommissielid Lammert Vlieger namens VSCO’61 de nieuwe sponsorovereenkomst.  Uit dank en grote waardering werd de trouwe wedstrijdsponsor IJslander BV een fraai bloemstuk aangeboden.
 

Schrijf reactie (0 Reacties)

BLAUWWIT

OLDEBROEK - Op woensdag 21 februari is het schoolvolleybaltoernooi van volleybalvereniging Blauw Wit uit Oldebroek. Er doen dit jaar 25 teams mee van vier verschillende scholen. De eerste wedstrijden in de Talter aan de Stouwdamsweg 4 in Oldebroek starten om 13:40 uur en de prijsuitreiking is rond 16:15 uur. Op de dag zelf kun je gebruik maken van het waterpunt van Goed Bezig Oldebroek, dus neem je bidon mee.

Het toernooi is de climax na een aantal kennismakingslessen op school en volleybalinstuiven naschools. Hierbij verzorgde Blauw Wit steeds de les en werden kinderen geënthousiasmeerd voor volleybal. Kinderen die overwegen lid te worden, kunnen binnenkort nog eens meetrainen bij de vereniging.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Heitink

OLDEBROEK - Eerder deze week kwam al het nieuws naar buiten dat Fobbe Campers en Van Werven de twee hoofdsponsors waren van de KNMV Jeugd Solo Motocross en de Dutch Masters of Motocross, welke respectievelijk zaterdag 31 maart en maandag 2 april op Circuit de Bargen in Oldebroek georganiseerd worden. Vandaag is Stichting Circuit Oldebroek tot een akkoord gekomen met Heitink Transport uit Kamperveen om eveneens hoofdsponsor van deze twee mooie evenementen te worden.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

OWIOS

OLDEBROEK – OWIOS speelt zaterdag de uitwedstrijd tegen Lunteren op sportpark De Wormshoef. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer S. Heusschen. De laatste jaren zijn OWIOS en Lunteren elkaar vaak tegen gekomen en zijn ze aan elkaar gewaagd.  Beide ploegen staan op dit moment in de middenmoot met 17 punten uit 13 wedstrijden. Door een beter doelsaldo staat OWIOS op de 8e plek en Lunteren op de 10e plek. Vorig jaar eindige de wedstrijd in Lunteren in 0-1 voor OWIOS. Dit seizoen won OWIOS de thuiswedstrijd met 4-1 door onder andere twee doelpunten van Patrick Bastiaan.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

VSCO

OOSTERWOLDE - Zaterdag speelt VSCO’61 de return tegen De Valleivogels. De wedstrijd op sportpark De Heughte begint om 14:30 uur. Scheidsrechter deze middag is de heer B. Kaya. Het is de return van de derde speelronde. VSCO’61 treft De Valleivogels uit Scherpenzeel. De ploeg van hoofdtrainer Dennis van der Steen, die na dit seizoen de ploeg verlaat, begon slecht aan de competitie. De eerste drie wedstrijden werden allen verloren, waaronder die tegen VSCO’61.

De wedstrijd op 7 oktober werd door VSCO’61 nipt met 0-1 gewonnen. Goudhaantje was Roel Wolff die in de 88e minuut de winnende treffer scoorde. VSCO’61 was daarmee de meest gelukkige, want het doelpunt had ook aan de andere kant kunnen vallen. Een gelijkspel had deze middag beter de krachtsverhoudingen weergegeven.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

voetbal pixabay

ENSCHEDE - WHC speelde vanavond in de 4e ronde van de KNVB districtsbeker Oost in Enschede tegen Rigtersbleek. De beide ploegen hielden elkaar lang in evenwicht, maar Jasper van der Stouw scoorde in de 89e minuut het beslissende doelpunt, waardoor WHC doorgaat naar de 1/8 finale. WHC zal het dan op Sportpark Mulderssingel opnemen tegen Excelsior '31 uit Rijssen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)