sleutel

WEZEP - De Erica Terpstrahal is weer gereed voor gebruik. In de afgelopen periode onderging de sporthal een grondige renovatie, waarbij niet alleen de hal zelf, maar ook het omliggende terrein een complete metamorfose onderging. Zo zijn er onder andere drie kunstgrasvelden aangelegd. De verbouwing van de Erica Terpstrahal  was nodig voor de verhuizing van korfbalvereniging Rood-Wit. Wethouder Bob Bergkamp overhandigde dinsdagavond de sleutls van de sporthal aan KV Rood Wit voorzitter Wim Jansen.

Foto's Alida Bosma

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

schoot

OLDEBROEK  -  Schootbrugge Mannenmode uit Oldebroek heeft haar ster-sponsorschap met 3 jaar verlengd. Tevens is het bestuur voorzien van nieuwe kleding. Schootbrugge Mannenmode al decennia lang een toonaangevende kledingzaak voor mannen, gevestigd in het centrum van Oldebroek is al jaren trouwe sponsor van de vereniging. OWIOS is dan ook zeer content met de verlenging van het ster-sponsorschap. Op de foto eigenaar Wim vd Schootbrugge en bestuurslid sponsorzaken Alex Jonker. 

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail Foto zilveren kantine WTC 2020

WEZEP -  De kantine van de Wezepse Tennis Club is onderscheiden met het predicaat ‘zilver’ voor gezonde sportkantines. Waar voetbalverenigingen WHC en OWIOS eerder al een bronzen certificering behaalden, is dit de eerste zilveren plak in de gemeente Oldebroek.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thijs

OOSTERWOLDE - THIJSSTOEL.NL uit Wezep, groot in nieuw en gebruikt witgoed, heeft deze week de subsponsorovereenkomst met VSCO’61 opnieuw verlengd. Op sportpark De Heughte ondertekenden directeur Thijs Stoel en bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel de nieuwe sponsorovereenkomst. Tevens werden de felicitaties overgebracht voor het 12,5-jarig bestaan van het bedrijf. Als blijk van dank en waardering voor de continuering van de sponsoring alsook voor het jubileum bood VSCO’61 de trouwe subsponsor een fraai bloemstuk aan en wenste het bedrijf nog veel succes.

Schrijf reactie (0 Reacties)

005 SZZW MAANDAGAVOND 26 OKTOBER 2020 V1.1

Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Gert Gerritsen voorzitter van de Stichting Join4Energy is te horen in het programma. De stichting zet zich in tegen energiestofwisseling ziekten. Gert is zelf al jaren actief voor de stichting en sinds een jaar is hij voorzitter. Wij praten over zijn rol en de sportieve prestaties. Het is verassend hoe zij in dit jaar ondanks de beperkingen tocht met diverse ludieke acties actief zijn. In dit uur blikken wij terug met Gert over 2020 en vooruit naar 2021.

Doordat de hedendaagse sport helemaal stil licht gaat Evert van ´t IJssel de komende tijd met u terug naar het verleden. Maandagavond zal Evert u de belevenissen vertellen over het oude motorcrosscircuit Keizersveld die te vinden was tussen Wezep en Hattem  waar honderden motorcrossers actief zijn geweest. Veel bekende namen zullen er voorbij komen maar zullen ook mooie anekdotes te horen zijn, dus alle reden om er maar eens goed voor te gaan zitten. 

In deze uitzending weer veel sportnieuws bij LocoFM Regioradio.

Schrijf reactie (0 Reacties)

whc2

WEZEP - Vanwege de geldende corona maatregelen gaat de bingo bij WHC, die op vrijdag 30 oktober zou worden gehouden, niet door.  Wanneer de eerstvolgende bingo gaat plaatsvinden  wordt bekend gemaakt op de website van WHC of via andere social media kanalen .Voor informatie kunt u ook altijd bellen,  tel. 0651198057

De maandkaart, de december spaarkaart en de stempelkaarten blijven gewoon geldig.

Schrijf reactie (0 Reacties)

DSC02221 small

WEZEP  - Het derde team van Amptmeijer Badminton '80 Wezep bestaande uit Hans Booij, Willem Burger, Layo van het Goor, Mark Veldman en Michel ten Voorde, wordt dit seizoen gesponsord door Tandartspraktijk Kamphuis uit Wezep. Woensdagavond 14 oktober was het zover, de nieuwe tenues werden op gepaste afstand getoond en de sponsor, Henk Jan Kamphuis, werd hiervoor in het zonnetje gezet.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail Gulden Gids Award

OOSTERWOLDE  -  VSCO’61 is de winnaar van de Gulden Gids Award van het seizoen 2020-2021. Ieder jaar organiseert de Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV) de verkiezing voor de mooiste presentatiegids in het amateurvoetbal. De voetbalvereniging uit Oosterwolde wist de award ook binnen te slepen in 2010 en 2015. De BAV prijst in haar juryrapport het magazine, waarin sportpark De Heughte centraal staat.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Henri Bekenkamp

OLDEBROEK - Afgelopen zaterdag zou de laatste hand worden gelegd aan de opbouw van het circuit De Bargen om deze weer in gereedheid te brengen voor de finalewedstrijd van de Sidecar&Quad Masters. Helaas moest de wedstrijd vanwege het Corona-virus afgelast worden. In plaats van opbouwen moest alles opgeruimd worden. Namens het mediateam ging Evert van't IJssel met de voorzitter van Stichting Circuit Oldebroek, Henri Bekenkamp, in gesprek. 

Schrijf reactie (0 Reacties)

004 SZZW MAANDAGAVOND 19 OKTOBER 2020 V1.1

Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Deze maandagavond is Wiljam Janssen te horen van het BMX Team Extreme Bikes, wat voor het team een bijzonder jaar moest worden is helaas anders verlopen. Wij praten met Wiljam hierover en hoe de BMX rijders in deze tijd toch sportief actief zijn.

Ook zal Evert van t IJssel te horen zij, hij zocht afgelopen zaterdag Henri Bekenkamp op. Bekenkamp is voorzitter van stichting circuit Oldebroek. Evert gaat terug naar her begin van dit jaar en vraagt hoe bestuur en vrijwilligers er door zijn gekomen nadat de hele wereld werd op opgeschrikt door de Covid19. Ook zal van 't IJssel het laatste nieuws vertellen over MSV NOV uit Heerde. 

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

bmx

Provincie Gelderland, Omroep Gelderland en de Gelderse Sport Federatie zijn op zoek naar goede ideeën om inwoners van Gelderland in beweging te krijgen. Iedereen die een plan heeft om het Gelders sportklimaat te verbeteren, kan dat vanaf vandaag aanmelden voor de nieuwe Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat. De winnaar krijgt maar liefst 20.000 euro om het plan te realiseren, voor de nummers twee en drie is ieder 10.000 euro beschikbaar.

Gesprek met Bas van de Goor over de Stimuleringsprijs van de Gelderse Sport Federatie

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

WHC

WEZEP - De KNVB district Oost heeft geloot voor de eerste knockout ronde in de Districtsbeker. Hieruit is voor WHC1 een duel tegen SVZW 1 gekomen: Als de maatregelen het toelaten zal deze wedstrijd op zaterdag 14 november gespeeld worden in Wierden.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

OWIOS

Afgelopen voorjaar heeft OWIOS met succes het traject van verlenging van de certificering van haar jeugdopleiding door de KNVB afgelegd. OWIOS mag opnieuw de status ‘Lokale jeugdopleiding’ dragen en behoort hiermee tot een selectieve groep clubs die deze status mogen voeren en zelfs hebben mogen verlengen.

Gesprek met Dick Kroon, Hoofd Jeugdopleidingen bij OWIOS

 

Schrijf reactie (0 Reacties)

sportverkiezing

OLDEBROEK -  Het bestuur van de Stichting Sportverkiezing Gemeente Oldebroek heeft besloten de sportverkiezing voor het jaar 2020 niet door te laten gaan. Het spreekt voor zich dat het coronavirus hiervoor aanleiding is. Ten eerste zijn dit jaar heel veel sportevenementen niet doorgegaan en zijn hierdoor geen mooie sportprestaties en kampioenschappen  gevierd. Ten tweede geeft de huidige situatie rondom het coronavirus en de maatregelen die hiermee gemoeid zijn aanleiding om geen groot sportevenement te organiseren.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail Autoserviceholster2020

OOSTERWOLDE - Afgelopen zaterdag werden de meiden van VSCO’61 MO17-1 aangenaam verrast door Auto Service Holster uit Amersfoort. Uit handen van eigenaar Lubertus Holster ontving het team warming-up shirts. Het enthousiasme was groot en als blijk van dank en waardering bood Willemijn Evers namens het meidenteam een fraai bloemstuk aan. Ook trainer/coach Tonnie Hofmeijer, teamleider Margreet Heimensen en sponsorcommissielid Lammert Vlieger brachten dank uit aan de nieuwe sponsor voor dit uitermate sportieve gebaar en wensten Auto Service Holster veel succes toe.
 

Schrijf reactie (0 Reacties)

volleybal

WEZEP - Kinderen die makkelijk bewegen hebben vaak de keuze om een niveautje hoger te sporten bij hun sportaanbieder. Maar hoe zit dat met kinderen die motorisch of door een beperking uitvallen bij regulier sportaanbod? Daar richten Extra Gym en Club Extra zich op; extra begeleiding die zorgt voor meer sportplezier.

Gesprek met Rob Geerdink van Goed Bezig Odebroek over Extra Gym en Club Extra in Wezep

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

free

OLDEBROEK -  Onder leiding van Seije Groenveld gaat SOS Oldebroek binnenkort starten met het aanbieden van lessen in Freerunning! Kinderen van 7 jaar tot 13 jaar zijn welkom in deze groep.  Er worden eerst twee proeflessen gegeven en bij voldoende animo zullen er acht lessen volgen met een strippenkaart.Freerunning is een spectaculaire sport waarbij je je zo snel en vloeiend mogelijk van A naar B wilt verplaatsen en daarbij verschillende obstakels overwint met allerlei sprongen, salto’s en andere trucs. Lichaamsbeheersing, functionele kracht, vrijheid in beweging en creativiteit zijn de belangrijkste pijlers in het Freerunning.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

af

OLDEBROEK / ´t  LOODe geplande MTB Marathon voor Mountainbikers van zaterdag 17 oktober welke in Heerde gehouden zou worden,  is afgelast. Het bestuur van de ATB Vereniging Oldebroek vindt het jammer, maar zegt gezondheid op dit moment belangrijker te vinden en roept daarom iedereen op de maatregelen te respecteren. ´En als er weer de mogelijkheden zijn dan hopen wij iedereen weer in wedstrijdverband te ontmoeten. Onze dank gaat uit naar alle vrijwilligers die veel tijd en energie in dit evenement hebben gestoken,´ aldus een woordvoerder.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

walking

OLDEBROEK  - Zoekt u nog een sportieve bezigheid op de dinsdagochtend waar de gezelligheid ook heel belangrijk is ? Dan is Walking football misschien iets voor u . Owios en Goed bezig gingen een project aan waarbij de oudere jeugd (60+) op dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur heerlijk een potje kunnen voetballen. Er gelden speciale regels voor deze variant . Laura  Daanen van Goed Bezig vertelt u er meer over in het filmpje.

Schrijf reactie (0 Reacties)

dkav

OLDEBROEK -  Afgelopen voorjaar heeft OWIOS met succes het traject van verlenging van de certificering van haar jeugdopleiding door de KNVB afgelegd. Per september mag OWIOS opnieuw de status ‘Lokale jeugdopleiding’ dragen en behoort hiermee tot een selectieve groep clubs die deze status mogen voeren en zelfs hebben mogen verlengen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)