GOED BEZIG

Eerste peutervierdaagse 

IMG 3431

Foto's Alida Bosma

spowios

OLDEBROEK - De Oldebroekse bedrijven Van Werven en Jan Bakker verlengen hun hoofdsponsorschap bij OWIOS met 4 seizoenen en zal lopen tot en met het seizoen 2025-2026. Dit is het seizoen waarin OWIOS 100 jaar zal bestaan. Reeds jaren waren beide bedrijven sponsor bij OWIOS en in 2014 werden ze gezamenlijk hoofdsponsor.

Lees meer >

IMG 3208

Foto's Alida Bosma

BADMINTON

WEZEP – Amptmeijer Badminton ’80 organiseert op woensdag 25 mei en woensdag 1 juni 2022 een inloopmorgen/avond voor jeugd en senioren. Deelname is geheel gratis. Er zijn op deze dagen diverse mogelijkheden om te komen badmintonnen. Zo is er Sport Overdag van 9.00 tot 11.00 uur voor iedereen die ouder is dan 18 jaar (gemiddelde leeftijd van de groep ligt zo rond de 50 jaar). Ook ’s avonds is er voor volwassenen de mogelijkheid om te komen tussen 19.30 en 22.00 uur. De jeugd van circa 6 tot 18 jaar is welkom op de avond van 18.00 tot 19.30 uur (de jongste groep stopt al om 19.15 uur).

Lees meer >

IMG 3095

Foto´s Alida Bosma

VSCO

OOSTERWOLDE  - In Veenendaal tegen VRC liep VSCO’61 opnieuw tegen een nederlaag aan (3-2). Van de laatste elf wedstrijden werd slechts een wedstrijd gewonnen en de overige allen verloren. Dat VSCO’61 nog niet op een degradatieplek staat, heeft het vooral te danken dat de meeste concurrenten ook veel punten laten liggen. Met nog drie wedstrijden te gaan, is het wel ongemeen spannend geworden in de strijd om klassenbehoud.

Lees meer >

WHC

WEZEP -  Zaterdag speelde WHC in en tegen Winsum haar 23e competitiewedstrijd van het seizoen. Mooi zonnig weer maar wel een aardig windje wat dwars op het veld stond. De wedstrijd stond onder leiding van de heer Huizinga die geassisteerd werd door de heren Renkema en Kats. Na een minuut stilte in verband met het overlijden van een actief vrijwilliger werd de wedstrijd in gang gezet.

Lees meer >

OWIOS

OLDEBROEK  - Tegen het laag geklasseerde AVW '66 verzekerde OWIOS zich van nog een jaar 2e klasse. OWIOS won met 2-0 van AVW '66, maar deze score had veel hoger kunnen uitvallen. Aan het begin met van de 2e helft verdubbelde OWIOS de score naar 2-0 en na de rode kaart voor AVW '66 was de wedstrijd gespeeld.

Op het prachtig aangeklede hoofdveld van OWIOS was het goed toeven voor de aanwezige toeschouwers. De mat lag er fantastisch bij na de interlands van Oranje O14 afgelopen week. AVW '66 miste 5 basisspelers en de 2-0 overwinning van OWIOS was een magere afspiegeling van het aantal kansen

Lees meer >

thumbnail 07bd4086 1e6e 42be b040 9789cd0f11d1

OLDEBROEK -  Vandaag, zaterdag 14 mei, zal de landelijke skeelermarathon en de 100m sprint verreden worden op het parkoers in Oldebroek. De middag start om 16.00 uur met de 100m sprint. Twee rijders sprinten tegen elkaar. Ook Alise Smit - Oldebroek en lid van Skeelerclub Oldebroek - staat hier aan de start. Vorig jaar behaalde Smit een 3e plaats bij de Open Gelderse Kampioenschappen en een 5e plaats op het NK 100m. Esther Korenberg (Noordeinde en oud-lid Skeelerclub Oldebroek) staat voor het eerst bij de senioren dames aan de start. Bij de heren 100m sprint zal Glenn Nijenhuis (Heerde) waarschijnlijk het de andere heren zeer lastig gaan maken.

Lees meer >

thumbnail Foto gezonde vierdaagse 2

WEZEP -  Van 16 tot 20 mei is de wandelvierdaagse in Wezep. Vier dagen lang gaan wandelaars op pad richting een medaille én, natuurlijk, een welverdiende beloning. De buursportcoaches van Goed Bezig Oldebroek zetten dit jaar, naast een gezonde pauzehap, in op gezond belonen na afloop van de vierdaagse.

Lees meer >

IMG 9696

LocoFM en LoeFM pakken samen de handschoen op om een proef te draaien met het sportprogramma op de zaterdagmiddag. Beide omroepen zenden op de zaterdagmiddagen een sportprogramma uit met daarin live verslagen van diverse voetbalwedstrijden. Vanaf deze week zal het één uitzending worden, dus een samenwerking tussen beide omroepen.

Voor de luisteraar verandert er niks, u kunt gewoon afstemmen op LocoFM of LoeFM en zal dan alle wedstrijden live kunnen volgen. In de praktijk betekent dit dat er live verslagen zijn van de wedstrijden van WHC, OWIOS, VSCO ‘61, Elburger SC, DSV´61, SV ´t Harde en Noord Veluwe Boys.

Lees meer >

VSCO

OOSTERWOLDE  - Zaterdag reist VSCO’61 af naar Veenendaal om uit te komen tegen VRC. De wedstrijd op sportpark Spitsbergen begint om 14:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter C.M. van Beek.

Met nog vier wedstrijden te gaan neemt de spanning toe voor VSCO’61. Langzaam maar zeker ziet het de ploegen onder haar naderen. De degradant is wel bekend met Lelystad’67, maar de twee plaatsen voor de nacompetitie om degradatie te voorkomen zijn nog niet vergeven.

Lees meer >

OWIOS

OLDEBROEK – OWIOS speelt zaterdag tegen het gerenommeerde AVW '66 uit Westervoort op het eigen sportpark Bovenmolen. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter M. van de Brug. Na twee interlandwedstrijden van Oranje O14 is onze Bovenmolen weer het decor van onze lokale helden. De wedstrijden tussen OWIOS en AVW '66 zijn altijd in positieve zin hectische wedstrijden.

Lees meer >

OWIOS

OLDEBROEK -  OWIOS boekte een knappe overwinning in Scherpenzeel tegen Valleivogels. OWIOS versloeg Valleivogels met 3-2 en grote man met 3 doelpunten was Hendrik Uitslag. Hiermee revancheerde OWIOS zich van het gelijke spel tegen sv Lelystad ’67. Het asfalt op het hoofdveld van Valleivogels is ingeruild voor een prachtig, nieuw kunstgrasveld waarop het prima voetballen is. OWIOS begon de wedstrijd zonder de geblesseerden Robin Hop en aanvoerder Bennie Veldhoen. Zij werden prima vervangen door junior Arjen Hoogland en Corné Hamelink.

Lees meer >

VSCO

OOSTERWOLDE -  De wedstrijd tussen VSCO’61 en Veensche Boys begon tumultueus. In vijf minuten tijd stond er al een 2-1 voorsprong op het scorebord voor het thuisspelende VSCO’61. Eerst werd Luca Veldhoen, na aangeven van Klaas van Woudenbergh onderuit gehaald en de toegekende penalty werd onberispelijk binnengeschoten door Remco van ’t Hul (1-0). Een minuut later verdween een voorzet via Remco van ’t Hul in eigen doel (1-1). Na de aftrap was het direct VSCO’61 dat de aanval zocht. Klaas van Woudenbergh was de mistastende doelman Jordy Deckers te vlug af en gaf Luca Veldhoen een niet te missen kans (2-1).

Lees meer >

280508534 3238046526429975 6087354176424262269 n

OWIOS

OLDEBROEK – OWIOS speelt dinsdagavond voor de competitie de uitwedstrijd tegen Valleivogels uit Scherpenzeel. De wedstrijd begint om 20.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter A. Willems. Valleivogels is op dit moment the best of the rest. Valleivogels staat op de 5e plaats na de 4 kampioenskandidaten van deze competitie. Valleivogels heeft 33 punten uit 21 wedstrijden. OWIOS heeft 5 punten minder en heeft in totaal 28 punten. Met nog 5 wedstrijden te gaan heeft OWIOS 10 punten voorsprong op de 12e plaats, die recht geeft op nacompetitie voor handhaving in de 2e klasse. De wedstrijd in Oldebroek was een waar voetbalgevecht en eindigde in een 2-1 overwinning voor Valleivogels. OWIOS had de betere kansen, maar Valleivogels nam de punten mee.

Lees meer >

bingo

OLDEBROEK -  Op de vrijdag 13 mei is er een bingo bij OWIOS. Iedereen is van harte welkom in het clubhuis aan de Bovenheigraaf 19 in Oldebroek. De kantine is vanaf 18.00 uur open en om 19.30 uur start de bingo met een eerste gratis ronde. Ook deze avond is er weer €1300,-  aan prijzengeld te winnen.

Lees meer >

VSCO

OOSTERWOLDE  - Dinsdag 19 mei wordt een extra speelronde gespeeld voor de competitie. VSCO’61 mag het dan thuis opnemen tegen de nummer drie op de ranglijst Veensche Boys. Scheidsrechter is de heer E. Heijmeriks en de wedstrijd begint om 20:00 uur.

Voor Veensche Boys lijkt het kampioenschap met nog vijf wedstrijden te gaan en zeven punten achterstand op koploper ASV Dronten onbereikbaar. Met de eerste periodetitel op zak is Veensche Boys in ieder geval verzekerd om via de nacompetitie promotie proberen af te dwingen. Zaterdag wist Veensche Boys met 3-0 te winnen van de nummer vier van de competitie Unicum Lelystad.

Lees meer >