anna

t LOO – Afgelopen zaterdag was bij de ATB Vereniging Oldebroek op ’t Loo de 3e wedstrijd van Maxi Promo Run Bike Run Competitie. Ook Olympisch kampioen en Wereldkampioen Wielrennen Anna van der Breggen uit Zwolle ging van start. Vele jaren kwam Anna iedere zaterdagmiddag aan de wintercompetities in Oldebroek deelnemen. Anna is bekend als klimster, tijdrijdspecialiste en klassementsrenner. Begin dit jaar wist zij samen met de Deense Annika Langvad in Zuid Afrika nog de legendarische mountainbikewedstrijd de Cape Epic te winnen.

Fotoreportage door Jack Aalderink

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

kabouter

Schrijf reactie (0 Reacties)

IMG 3665duif

WEZEP -  Afgelopen vrijdag 15 november is door PV de Vriendenkring de jaarlijkse tentoonstelling gehouden in haar clubgebouw aan de van pallandtlaan te Wezep. De duiven werden 's morgens gekeurd door de heer Bransen uit Putten. Hij is een keurmeester van de Nedrlandse Groep van Keurmeesters. Hij is bevoegd om keuringen te doen in het hele land. Hij kwam tot de volgende prijzen voor het mooiste viertal.

1e prijs: A. Hoogland met 368,00 punten
2e prijs: G. van 't Hof met 367,75 punten
3e prijs: P. van de Worp met 367,00 punten

Foto's Alida Bosma

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Sliderfoto Bakker2019

OOSTERWOLDE - Bakker Tuinen uit Oldebroek en VSCO’61 hebben deze week de subsponsorovereenkomst met drie jaar verlengd. Op sportpark De Heughte ondertekenden eigenaar Bert Bakker en sponsorcommissielid Lammert Vlieger het driejarige sponsorcontract. Als blijk van dank en waardering werd Bakker Tuinen een fraai bloemstuk overhandigd door VSCO’61.


Schrijf reactie (0 Reacties)

OLDEBROEK - De jaarlijkse sportverkiezingsavond van de Gemeente Oldebroek wordt op vrijdag 7 februari 2020 gehouden bij Partycentrum Coelenhage in Wezep. De avond zal uit twee onderdelen bestaan. Het eerste deel voor de pauze komt de jeugd aan bod en na de pauze de volwassenen.  Tijdens de sportverkiezingsavond worden jeugdige talenten gehuldigd die een bijzondere sportprestatie hebben neergezet en kampioenen zowel individueel al per team in het zonnetje gezet. Daarnaast wordt de sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar 2019 bekend gemaakt.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

010 vlnr Evert vant t IJssel Voorzitter Gerrit Jan Vierhuizen

Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Maandagavond zal Voorzitter Gerrit-Jan Vierhuizen te gast zijn in het sportprogramma Sportief zijn Zeker Weten . Vierhuizen die woonachtig is in Wezep werd begin 2019 voorzitter van de Motorsport Vereniging Noordoost Veluwe. Evert van ´t IJssel zal met de voorzitter aan tafel schuiven en spreken over hoe en wat hem zover heeft gebracht om voorzitter te worden maar blikken beide heren ook terug naar het afgelopen crossseizoen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Winnaars puzzel presentatiegids Owios 1

OLDEBROEK -  Marnick van de Weg, Dustin Scheffel, Nick van Weeghel, Dirk Wittingen, Gerda Koornberg, Sem Doornewaard, Dennis Lokhorst, Rika Hoogland en Gerwin Bisschop zijn als winnaars uit de bus gekomen van de kruiswoordpuzzel in de presentatiegids 2019-2020 van voetbalvereniging OWIOS uit Oldebroek. De oplossing, en tevens het thema van de jaarlijkse gids, was 'De jeugd heeft de toekomst'. Alle winnaars kregen een voetbal uitgereikt door redactielid Arno Klein.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Sliderfoto VanZon2019 JO17

OOSTERWOLDE - Ondanks de afgelasting werd het elftal van VSCO’61 JO17-1 zaterdag 9 november toch nog aangenaam verrast door hun trouwe sponsor Van Zon Arbeidsbemiddeling uit Elburg. Op sportpark De Heughte ontvingen de pupillen van trainer Jose Gonzalez en elftalleider Heimen Pap uit handen van directeur Henk van Os prachtige special design presentatiejacks. Het enthousiasme was groot wat aanvoerder Rick Pleiter goed verwoorde in zijn dankwoord. Als blijk van grote waardering werd Van Zon Arbeidsbemiddeling een fraai bloemstuk aangeboden. Ook Sponsorcommissielid Lammert Vlieger bedankte de trouwe teamsponsor namens VSCO’61 voor dit uitermate sportieve gebaar en wenste het bedrijf veel succes toe.

Schrijf reactie (0 Reacties)

heu10

WEZEP -  Afgelopen weekend werd in Nunspeet de eerste selectie dressuur voor pony’s georganiseerd. De Heuvelruiters hebben hier super gepresteerd! Yasmin Westerink (foto) kwam met haar drie pony’s Coelenhage’s Happy Hour, Bjirmen’s Sjerp en Cappuccino Royale aan de start. In de klasse M1-DE wist Yasmin maar liefst de eerste en tweede prijs te winnen. Happy Hour won met 217 punten en Sjerp won de 2e prijs met 206 punten.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

duif1

't LOO - Vrijdag 22 november houdt PV De Snelheid de jaarlijkse tentoonstelling. Donderdag 21 november  kunnen de duiven ingezet worden. Gastinzenders kunnen een oude en jonge doffer inzenden vanaf 19.30 uur .

Er zijn er mooie prijzen te winnen met de verloting en er is een bonnenverkoop van topliefhebbers. Deze worden rond 22.00 uur verkocht .

Schrijf reactie (0 Reacties)

IMG 20191117 WA0000

WEZEP -  Mooie start voor Amanda den Besten met haar nieuwe pony Enkershof Irna tijdens 1e selectiewedstrijd dressuur pony's te Nunspeet.

Zij behaalden in de B-dressuur voor D/E pony's een super 1e plaats met 195,5 punten.

Schrijf reactie (0 Reacties)

badminton80

WEZEP – Het eerste team Amptmeijer 1 van Amptmeijer Badminton ’80 speelde zaterdagmiddag 16 november thuis in de Kamphal tegen het onbekende team van Orion uit Enschede. Dit team staat derde, terwijl het Wezepse team op de eerste plaats staat. Winnen was dus zeer belangrijk. Dit is goed gelukt, met een 7-1 winst staat het team nu stevig op de eerste plaats van de poule met 6 punten voorsprong.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

hattoheim

HATTEM - Zaterdag 16 november speelden de dames van Hatto Heim in Zutphen tegen de IJsselmeeuwen dames 2. Een tegenstander waar nog nooit tegen gespeeld werd. De dames begonnen voortvarend aan de wedstrijd. Met twee doelpunten zorgde Aline Poeder al snel voor een 2-0 voorsprong. De verdediging lag goed en de tegenstander wist slechts eenmaal te scoren. Aan het einde van de eerste periode maakte Maria van Eikenhorst de 3-1. Het snelle spel werd in het tweede partje voorgezet. Wousje Schutte wist al snel te scoren en Suzan Rouwenhorst benutte een strafworp. Daarna werd het spel chaotisch en kregen de dames moeite met het fysieke spel van de IJsselmeeuwen. De tegenstander wist 3 keer te scoren en de tussenstand halverwege was 5-4 in het voordeel van Hatto Heim.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

OWIOS

OLDEBROEK - OWIOS heeft zaterdagmiddag in Zwolle de bekerwedstrijd tegen Zwolse Boys met duidelijke cijfers gewonnen. In een goed gespeelde wedstrijd met legio kansen benutten de Oldebroekers er zes: 0-6. Omdat Hendri Nagelhout volgende week geschorst is, speelde trainer Westerhuis met Bennie Veldhoen in de achterste lijn en met de herstelde Erik van Haagen op het middenveld. Al snel bleek dat OWIOS deze middag weinig te duchten had van de Boys.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Bazaar2019

OOSTERWOLDE - De jaarlijkse bazaar van VSCO’61 wordt gehouden op zaterdag 23 november na de thuiswedstrijd van het eerste elftal tegen Be Quick’28 uit Zwolle. Voor de kinderen wordt eveneens gelijktijdig een bazaar georganiseerd. Plaats van handeling van dit spektakel is het clubgebouw van VSCO’61 op sportpark De Heughte. Met het Rad van Fortuin zijn er dit jaar nog meer en mooiere prijzen te winnen dan ooit tevoren.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Klomp2019

OOSTERWOLDE - Het Oostendorpse bestratingsbedrijf Gebr. Klomp heeft afgelopen zaterdag het nieuwe meidenteam MO13-1 van VSCO’61 in een nieuw tenue gestoken. Rudy en Peter Klomp waren naar sportpark De Heughte gekomen om de mooi gestylde kledij officieel te overhandigden. Aanvoerdster Romy Bruijnes bedankte Gebr. Klomp heel hartelijk en bood een fraai bloemstuk aan als blijk van grote waardering. Ook de sponsorcommissieleden Sjoerd Kwakkel en Lammert Vlieger brachten namens VSCO’61 dank uit voor dit uitermate sportieve gebaar.

Schrijf reactie (0 Reacties)

013 vlnr Arie ten Hove Johan Wolff Praxis Wezep Marco van Doorn lr

 ’t LOO – Praxis Wezep heeft onlangs het sponsorcontract verlengd met de ATB vereniging. Voorheen was de sponsor als Formido al jaren verbondenaan de vereniging, maar door een formule wissel zijn de reclameborden aangepast en is er een nieuw sponsorcontract getekend. Zaterdag 9 november werden de bloemen door de voorzitter Arie ten Hove als dank overhandigd aan Johan Wolff,  eigenaar van de Praxis Bouwmarkt in Wezep.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

OWIOS

OLDEBROEK – Zaterdag speelt OWIOS in de eerste ronde van de knock-out fase tegen Zwolsche Boys in Zwolle op het Jo van Marle sportpark. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer M. Delsink. De laatste keer dat beide ploegen tegenover elkaar stonden was in het seizoen 2012-2013. De eerste bekerwedstrijd van dat seizoen eindigde in een 3-1 overwinning voor OWIOS. In dat succesvolle bekerseizoen reikte OWIOS tot de kwartfinale van de beker. Het seizoen 2011-2012 was het laatste seizoen dat beide ploegen bij elkaar in de competitie zaten. Thuis speelde OWIOS met 2-2 gelijk en uit won OWIOS met 0-4.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

GOED BEZIG

OLDEBROEK - In januari 2020 organiseert Goed Bezig Oldebroek op vier woensdagmiddagen schaatslessen bij Flevonice in Biddinghuizen. Kinderen uit groep 4 tot en met 8 kunnen zich hiervoor nog tot 1 december inschrijven.

Met eigen vervoer gaan de kinderen naar de kunstijsbaan om te schaatsen. Ze krijgen een uur lang les in een groepje op hun eigen niveau.  Daarna is er tijd om zelf te schaatsen of te spelen in het Ice Funpark. De laatste keer wordt afgesloten met een heuse stempeltocht.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

duif1

OOSTERWOLDE - PV de Pelikaan uit Oosterwolde heeft haar jaarlijkse clubshow gehad. De keurmeester de heer Wijnen uit Wageningen vond de kwaliteit van de duiven super.

Het was erg druk in het clublokaal en de lootjes gingen goed van de hand. De Pelikaan wil daarom alle sponsoren en de middenstand bedanken.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)