OLDEBROEK -  Op de Nederlandse Kampioenschappen Mennen tijdens de Hippiade behaalde Albert Koops afgelopen zaterdag op het zware en natte terrein een fraaie derde plaats in de klasse Z-dressuur met De Mheen’s Amormaurits. Joëlle Berghuis en Uniek van de Kalkoven werden in deze rubriek zevende. Met Durk van Stal Skûlenboarch werd Joëlle derde in de klasse M-vaardigheid. Francis Wolf en haar pony High wisten de vierde plaats in de sulkyklasse L te behalen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

DSC 0139

HATTEMERBROEK - Vanaf dit seizoen loopt het barpersoneel van Noord Veluwe Boys in een gesponsord shirt van Cafetaria Borst en Gert Haarmode.

Het geeft een uniforme en professionele uitstraling in de kantine. Noord Veluwe Boys wil deze sponsoren dan ook hartelijk bedanken.

Schrijf reactie (0 Reacties)

005 Frans van Varik NCK Dronten 2017WEZEP – Maandagavond 25 september is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij LocoFM. In de deze uitzending van Sportief Zijn Zeker Weten is er aandacht voor wielrennen, motorsport en hardlopen. Frans van Varik organisator van het Nederlands Clubkampioenschap Wielrennen in Dronten wat op zaterdag 30 september wordt gehouden zal te horen zijn in het programma. Met hem praten wij over de voorbereidingen en de wedstrijden die er gehouden worden onder de vlag van Wielervereniging De IJsselstreek.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

yasmin bonfix

WEZEP -  Enkele ponyleden kwamen aan de start op het Bonfix Relatiedag evenement bij de Heuvelruiters. Femke van Triest ging van start met haar Turfhorst Prescilla. Ze kwamen uit in de klasse L1 dressuur. De eerste proef was goed voor 183,5 punten en een 2e prijs. De tweede proef werd gewonnen met 186 punten.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

esmee

WEZEP - Bij de Heuvelruiters werd de Bonfix Relatiedag georganiseerd. Enkele leden wisten tijdens dit dressuurconcours mooie resultaten te behalen. Jeanne Meijer ging met haar Berber van start in de klasse M1 dressuur. De combinatie ontving voor hun verreden proef 192,5 punten en dit was goed voor de 2e prijs. Anita Bronkhorst wist deze rubriek met haar paard Grapith-S op naam te schrijven. De combinatie scoorde 195,5 punten voor hun proef.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

21762841 2078951255464011 3894567138096346273 o- door Wout Ramaker - 

VROOMSHOOP - WHC leed een pijnlijke nederlaag en had het aan zichzelf te danken. Te slap beginnen, gebrek aan creativiteit en niet scherp voor het doel. Dat neigt naar onderschatting, de grootste tegenstander. Maar goed we beginnen net, dus nog alle tijd om deze valse start recht te zetten. Jesse van ’t Ende en Jelle Post zaten nog in de lappenmand. Als schijn niet bedriegt komt Jonathan van Marle daarbij die uitviel met een schouderblessure.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

OWIOS veldOLDEBROEK - OWIOS is de competitie uitstekend begonnen en stuurde AGOVV met een 5-0 nederlaag terug richting Apeldoorn. Vlak voor rust en vlak na rust gaf OWIOS de Apeldoorners de genadeklap met de 2-0 en 3-0.OWIOS boekte relatief een eenvoudige overwinning en kan terugkijken op een mooi begin van de competitie. OWIOS had geleerd van vorige week en begon fel aan de wedstrijd en de eerste uitval was van Hendrik Uitslag, maar hij vond niemand voor de goal.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

bingo

WEZEP -  De supporterscommissie van WHC houdt  vrijdag 29 september een grote  bingoavond voor al haar leden, donateurs , supporters en vrijwilligers in het clubhuis van de voetbalvereniging. Op deze avond worden er 30 rondes gespeeld en 3 hoodfrondes en de maandkaart.

Het is mogelijk om de hele avond mee te spelen vanaf  € 11.70 (enkel).

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

HorstVSCO 1718OOSTERWOLDE - VSCO’61 mocht in haar rentree in de tweede klasse G de spits afbijten tegen FC Horst. De wedstrijd op Sportpark De Adelaar stond onder leiding van scheidsrechter R.J. Nijhuis. De kanaries begonnen gehavend aan de strijd door het ontbreken van Rick Pul en Rick Sleurink, die beiden met blessures langs de kant moesten blijven.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Hilversum TTV Bosman

WEZEP - Tafeltennisvereniging Bosman Wezep heeft ook de tweede wedstrijd van het seizoen gewonnen. Het boekte in Hilversum een verrassende 4-6 zege. Julian Plette speelde een hoofdrol in deze wedstrijd: hij won voor de tweede wedstrijd op rij drie partijen en blijft daarmee nog ongeslagen dit seizoen. Jeroen Rotman en Wiebren van de Schootbrugge wonnen beiden één partij.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

010 Presentatie Rainbow Truckteam 2018

OLDEBROEK /BEESD  - In Beesd waren ruim 250 bezoekers aanwezig te gast bij Hoofdsponsor van het Rainbow Truck Team Gerrit Zuurmond. Op deze avond presenteerde ook Gert Duson het programma van de Morocco Desert Challenge rally 2018. Het sportteam van Loco ging in gesprek met deze enthousiaste Belgische organisator en avonturier. Op deze avond presenteerde het Rainbow Truckteam de plannen en bezetting in de truck voor 2018. Met de beide organisators van het team Gerrit Wieberdink en Marc de Haan, en samen met Rallymaniacs verslaggever Marcel Vermeij spraken wij over het Rainbow Truckteam.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

21762102 1297126670409860 1862319923442133299 n

WEZEP -  Voor Twirlvereniging Majofique uit Wezep was het wederom een medailleregen tijdens een wedstrijd in Harderwijk van de NBTA op zaterdag 23 september. Meedoen met 11 optredens op verschillende onderdelen en dan thuis komen met 6 medailles en 1 beker. Charissa van Gelder werd 3e met haar Dancetwirll en verdiende een bronzen medaille. Dit was de eerste keer dat zij in de Peewee Beginners Klasse uitkwam.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

vzk

WEZEP -  Afgelopen vrijdag 22 september was het dan zover, de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen!. VZK Dames 1 heeft dit seizoen minimale wijzigingen binnen het team! Twee dames komen het team versterken: libero Linda de Bie en midden Mirjam Blok! Naast nieuwe speelsters heeft Gerran Eibrink zich ook bij de selectie toegevoegd. Zijn functie dit seizoen is trainer en coaching, dit laatste zal hij in combi doen met Geertjan Sellies.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

voetbalnet

Vroomshoopse Boys - WHC 3 - 2
OWIOS - AGOVV 5 - 0
Fc Horst - VSCO '61
2 - 0
Noord Veluwe Boys - SEH  2 - 6
Schrijf reactie (0 Reacties)

PS 007

OOSTERWOLDE - Afgelopen week is PersoneelSelectief, met vestigingen in Zwolle, Staphorst en Genemuiden, reclamebordsponsor geworden van VSCO'61. Uit handen van Klaas Keen, Jan Talen en Willem Westenberg ontving VSCO'61-sponsorcommissielid Lammert Vlieger op sportpark De Heughte de modern gestylde reclameborden. Als blijk van dank en waardering ontving de nieuwe reclamebordsponsor een fraai bloemstuk van de club.

Schrijf reactie (0 Reacties)

OWIOS

OLDEBROEK – Zaterdag start de competitie voor OWIOS. De eerste wedstrijd speelt OWIOS thuis tegen AGOVV uit Apeldoorn. De wedstrijd op sportpark ‘Bovenmolen’ begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer A. Th. de Witte. Lang verwacht, maar de competitie gaat nu echt beginnen. De voorbereiding is definitief achter de rug en het gaat nu echt om de punten. Vorig seizoen speelden OWIOS en AGOVV voor het eerst tegen elkaar. In Oldebroek werd het vorig seizoen in een doelpuntrijke wedstrijd 3-2 voor OWIOS. Na twee minuten stond OWIOS al achter, maar kon het voor rust reeds ombuigen. In Apeldoorn zegevierde OWIOS met 3-1. Maar resultaten uit het verleden tellen echter niet mee. 

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

voetbalnetOLDEBROEK - Vanaf vrijdagavond 22 september kunt u elke week op vrijdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur luisteren naar Sportief Zijn Zeker Weten op LocoFM met de voorbeschouwingen op het voetbal van zaterdag. Tiemen de Vries blikt samen met de trainers van WHC, OWIOS, VSCO'61 en Noord Veluwe Boys vooruit op de wedstrijden, die op het programma staan. 

Schrijf reactie (0 Reacties)

VSCO

OOSTERWOLDE -  Zaterdag begint voor VSCO’61 de competitie met een uitwedstrijd tegen FC Horst in Ermelo. De wedstrijd op sportpark de Adelaar begint om 14:30 uur. Scheidsrechter is de heer R.J. Nijhuis.

Het duel van zaterdag is een duel van twee promovendi. VSCO’61 wist kampioen te worden in de derde klasse C en FC Horst wist via de nacompetitie vanuit de derde klasse B te promoveren. De laatste tweeluik was tegen VRC. Thuis werd met 1-2 verloren. In een heroïsche wedstrijd werd na verlenging uiteindelijk met 2-4 gewonnen en was promotie een feit.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

IMG 20170920 WA0001

HATTEMERBROEK -  Eindelijk is het dan zo ver, aanstaande zaterdag begint de langverwachte start van de competitie met een thuiswedstrijd tegen SEH uit Heerde. Meer dan anderhalve maand geleden begon Noord Veluwe Boys met de voorbereiding van het nieuwe seizoen. De oefenwedstrijden en bekerwedstrijden zijn gespeeld.

SEH was vorig seizoen nog actief in de 3e klasse, maar de ploeg van trainer Goosensen eindigde op een 13e plek in de competitie.  In de beker had SEH het ook niet gemakkelijk.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

2run

OOSTERWOLDE – De organisatie van het hardloopevenement Run for Joyce is druk bezig met de voorbereiding van de run op vrijdagavond 22 september in Oosterwolde. De run wordt al voor het vijfde jaar achter elkaar georganiseerd opnieuw een bijdrage te leveren aan een betere toekomst van gehandicapte weeskinderen in China.  Dit jaar voor de tweede keer op Sportpark De Heugthe in Oosterwolde. 

De kosten van deelname bij voorinschrijving van het hardloopevenement bedragen 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor de kinderen. Zoals elk jaar is het ook dit jaar mogelijk om naast het inschrijfgeld een extra steentje bij te dragen aan meer gerechtigheid voor de weeskinderen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)