047 2e COMPETITIE WEDSTRIJD VELUWSE WINTERCOMPETITIE 2017

OLDEBROEK/’t LOO – Afgelopen zaterdag stond de 2e competitiewedstrijd van de Veluwse MTB Competitie op het programma bij de ATB Vereniging Oldebroek. Met 300 deelnemers is de diverse leeftijdscategorieën is deze wedstrijddag een succes geworden. Deze wedstrijden zijn voor zowel jeugd als volwassenen. Met 9 wedstrijden in diverse plaatsen is deze mountainbike competitie voor velen een prachtige mogelijkheden om in de wintermaanden in wedstrijdverband actief te zijn. Zaterdag waren de omstandigheden wel wisselend, regen maakte het voor de wedstrijdrijders extra zwaar.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

OWIOS

OLDEBROEK – OWIOS voetbalt dit weekeinde in een uitwedstrijd tegen Renswoude op sportpark De Hokhorst. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer W. O.’Niel. Voor de derde keer in haar historie reist OWIOS af naar Renswoude. Renswoude staat op de laatste plaats met 3 punten. Dat is ongetwijfeld een enorme tegenvaller voor Renswoude, aangezien ze vorig seizoen net promotie misliepen naar de 1e klasse. OWIOS staat door de nederlaag vorige week op de 8e plek met 10 punten uit 8 wedstrijden. Vorig seizoen verloor OWIOS in Renswoude met 2-0. Een stand die al bij rust bereikt was. Pas in de 2e helft gooide OWIOS er meer strijd bij, maar in de stand kwam geen verandering meer.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

bingo

OOSTERWOLDE -  De Supportersvereniging V.S.C.O. organiseert op vrijdag 1 december 2017 haar maandelijkse bingo in het clubgebouw van VSCO'61 op sportpark De Heughte, Zwarteweg 15 in Oosterwolde.     Iedereen die een avond bingo wil spelen in een leuke en gezellige ambiance, is van harte welkom om aan deze avond deel te nemen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

VSCO

OOSTERWOLDE -  Zaterdag speelt VSCO’61 thuis tegen Lunteren. De wedstrijd op sportpark De Heughte begint om 14:30 uur. Scheidsrechter deze middag is de heer Z.Pouls.

Afgelopen zaterdag wist VSCO’61 in de gemeentederby tegen OWIOS met 2-3 aan het langste eind te trekken. Matchwinnaar was Bart Schoonhoven die in blessuretijd de winnende treffer wist te scoren.  Hierdoor is VSCO’61 opgeklommen naar de zesde plaats op de ranglijst met 12 punten.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

VSCO

OOSTERWOLDE - De jaarlijkse bazaar van VSCO’61 wordt aankomende zaterdag 25 november gehouden na de thuiswedstrijd tegen Lunteren. Plaats van handeling van dit altijd supergezellige spektakel is zoals gebruikelijk het clubgebouw van VSCO'61 op sportpark De Heughte. Met het Rad van Fortuin zijn er meer en mooiere prijzen te winnen dan ooit tevoren. Tevens is de Voetbalkicker weer aanwezig evenals twee dartbanen. Ook met het darten zijn leuke prijzen te winnen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

pelikaan

OOSTERWOLDE -  PV de Pelikaan heeft  een succesvolle clubshow achter de rug  met veel publieke belangstelling.. Ook keurmeester H. Kasperink uit Wezep was tevreden. Hij vond de kwaliteit van de duiven super.

Uitslag van de show:

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Bas Nijhuis SV tharde banner

'T HARDE -  Bas Nijhuis signeert op zaterdag 2 december zijn spraakmakende boek ‘Niet zeiken, voetballen!’ in ‘t Harde. Tussen 13.30 en 14.45 uur is de internationaal topscheidsrechter samen met schrijver Eddy van der Ley van de partij in de kantine op sportpark Schenk. Bovendien verricht Nijhuis om 14.30 uur de aftrap van de wedstrijd van het eerste elftal tegen ’s Heerenbroek. Uiteraard samen met de pupillen van de week. Het bezoek van het duo bestaat uit de verkoop van het boek, een signeersessie en een fotomoment. Als klap op de vuurpijl voeren Nijhuis en Van der Ley een korte show op met vermakelijke anekdotes. ‘Niet zeiken, voetballen!’ vliegt over de toonbank en had al na twee weken, naast zeer positieve recensies, de status van bestseller te pakken, met een top 3-notering in de Bestseller Top 60. Na drie weken was het boek al toe aan de zesde druk. Alle belangstellenden zijn welkom.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Koopman1

OOSTERWOLDE - Afgelopen zaterdag werd het team van VSCO’61 JO15-3 door Koopman Bestratingen uit Oldebroek en Elburg in een nieuw wedstrijdtenue gestoken. Mede-eigenaar Henk Dijkhuizen was naar sportpark De Heughte gekomen om de tenues aan te bieden, waarna aanvoerder Boaz Immeker de tenuesponsor hartelijk dankte en een fraai bloemstuk overhandigde als blijk van waardering. Ook sponsorcommissielid Lammert Vlieger bedankte Koopman Bestratingen voor dit prachtige sportieve gebaar en bood een voetbal in VSCO-design aan voor Justin, de zoon van Henk.

Schrijf reactie (0 Reacties)

jacktraining

OLDEBROEK -  Afgelopen zaterdag heeft Jacko Fijn Techniek alle trainers en leiders van de gehele jeugdafdeling voorzien van nieuwe jacks. Vanaf a.s. zaterdag zijn de trainers en leiders wekelijks te bewonderen langs het veld in deze mooie outfit. Naast het sponsoren van deze prachtige jacks is Jacko Fijn Techniek ook ster-sponsor bij de club en reclamebord-sponsor op het kunstgrasveld. Op de foto, Jacko Fijn die een mooi boeket krijgt overhandigd van Alex Jonker met daarachter enkele trainers van de jeugdafdeling. OWIOS wil Jacko Fijn langs deze weg nogmaals bedanken voor dit fantastische gebaar en vertrouwen in de club!

Schrijf reactie (0 Reacties)

DSC 0361HATTEMERBROEK - Aannemersbedrijf Van Ommen is vanaf dit seizoen een nieuwe bordsponsor bij Noord Veluwe Boys. Aannemersbedrijf Van Ommen en Noord Veluwe Boys zijn een sponsorcontract van drie jaar aangegaan.

Schrijf reactie (0 Reacties)

dammenHATTEMERBROEK – De meeste keren dat Hattemerbroek en Dronten elkaar treffen werd het een gelijkspel en ook dit keer was dit het geval. Op bord 1 bleef het lang spannend want beide spelers probeerden aanvalletjes op te zetten maar elke keer zorgde de tegenstander dat dit niet door ging. Zo bleef het een gelijkwaardige wedstrijd. In het eindspel kon De Mol pas terrein winnen en hij zette Brouwer op deze manier toch vast en kon de partij winnen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

012 Veluwse MTB Competitie 2017WEZEP – Maandagavond 20 november is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van Sportief Zijn Zeker Weten is er aandacht voor motorcross, mountainbiken en volleybal. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

badminton80

WEZEP –  Het tweede deel van de competitie is aangebroken voor Amptmeijer Badminton ’80. Het eerste en tweede team zijn goed begonnen en hebben aardig wat punten binnen gesleept door beiden met 7-1 te winnen thuis in de Kamphal. Hoofdsponsor Amptmeijer Verzekeringen kwam ook nog even kijken en zij konden de prachtige resultaten bewonderen. Het eerste team Amptmeijer 1 speelde tegen Appoldro uit Apeldoorn. Er werd voortvarend gestart met het winnen van de heren- en damesdubbels.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail DSC 0082kopie

't HARDE/OLDEBROEK -Op zaterdag 18 november vond in Voorthuizen het Nederlands Kampioenschap team sjoelen plaats. Aan deze wedstrijd deden samengestelde teams van diverse verenigingen/regio’s mee.  Na een spannende dag, waarop team Oost halverwege nog 4e stond. Hoorde het team aan het eind van deze dag toch het Wilhelmus voor zich spelen. De winst werd behaald met een gemiddelde van 142.19. Dit team bestond uit Wim en Stefan Kiwiet van sjoelvereniging Hardenberg, Klaas Rorije van sjoelvereniging Wezep en Jan Klein van sjoelvereniging Ons Vermaak Oldebroek/’t Harde. Klein detail, een kleine week geleden bestond het idee om als team Oost mee te doen aan deze wedstrijd.

Schrijf reactie (0 Reacties)

IMG 6074

WEZEP - Afgelopen Vrijdag 17 november is door pv de Vriendenkring de jaarlijkse tentoonstelling gehouden in haar clubgebouw aan de van Pallandtlaan te Wezep. De duiven werden dit jaar ‘s morgens gekeurd door de heer E. Haandrikman uit Leuvenheim. Deze man is een keurmeester van de Nederlandse Groep van Keurmeesters die door een examen af te leggen bij het overkoepelende orgaan de NPO,  is aangewezen om keuringen te mogen doen in het gehele land. De heer Haandrikman was vooral erg te spreken over de groep oude doffers en was ook over de andere groepen  zeer tevreden. Hij kwam tot de volgende prijzen voor het mooiste viertal:

1e prijs T. en H. van het Ende 367,25 punten
2e prijs Comb van Erven/van Weeghel 366,75 punten
3e prijs Comb van den Bosch 366,25 punten

Foto's Alida Bosma

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

willeke nunspeet

WEZEP -  Willeke den Besten kwam vrijdagavond aan de start tijdens de eerste selectie dressuur. Deze werd in Nunspeet verreden. Met W.J.’s Timberwood behaalde de amazone in de klasse M1 cat. CDE een 4e prijs met 197.5 punten. Op zaterdag startte Willeke Grace Kelly in de klasse B cat. DE dressuur. Deze combinatie scoorde 208,5 punten voor hun proef en dit was goed voor de 1e prijs.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Heuvelruiters

WEZEP - Afgelopen woensdagavond werd er in Luttenberg een springconcours georganiseerd. Esmay Schaftenaar kwam uit in de klasse B. De amazone behaalde met haar HSE Grand Slam een 4e prijs. Hun gesprongen parcours werd met 75 stijlpunten beloond.

Babet Westerink reisde afgelopen dinsdag af naar het dressuurconcours in Emmen. Samen met haar paard Ridderkerk kwam ze uit in de klasse M1 dressuur. De combinatie wist voor hun verreden proeven 188 en 186 punten te behalen. Hiermee wisten ze een 1e en 2e prijs te winnen.

Schrijf reactie (0 Reacties)

WHC

Door Wout Ramaker

WEZEP - De Kampense voetbalgrond brengt WHC nog weinig tot nu toe. Ondanks een overwicht verloor men opnieuw, nu van KHC met 3-1. WHC had geen schorsingen en blessures meer deze middag.
Het eerste gevaar kwam van Wezeper kant toen Carlos Lopes Macedo over links doorkwam en een schot afleverde welke onschadelijk werd gemaakt. Het initiatief wat men had verloor men door 3 foute ballen van Robert Schonewille en balverlies van Taco Reijnen, waardoor KHC een paar keer gevaarlijk werd.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

OWIOS

OLDEBROEK - OWIOS heeft diep in blessuretijd de gemeentelijk derby verloren met 2-3. In de tweede helft verzuimde OWIOS de derde treffer te maken en een kwartier voor tijd kwam VSCO plotseling langszij. Diep in blessuretijd kreeg OWIOS de deksel op de neus en verloor de gemeentelijke derby. De wedstrijd begon met Bengaals vuurwerk, maar in de eerste helft wilde de derby nog niet echt ontploffen. Al werden er wel drie doelpunten gemaakt. Na 20 minuten waren er pas de eerste kansen te noteren.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Jeroen Bosman SVE

WEZEP – Tafeltennisvereniging Bosman Wezep heeft afgelopen weekend een 2-8 nederlaag geleden tegen SVE. Julian Plette en Jeroen Rotman zorgden beiden voor een punt tegen de Utrechters. De nederlaag was van tevoren al ingecalculeerd, aangezien SVE een grote kanshebber is voor het kampioenschap. De Wezepse tafeltennissers bezetten nu de vijfde plaats in de competitie en hebben een achterstand van acht punten op Hilversum. Met nog twee wedstrijden te gaan, waar nog twintig punten gepakt kunnen worden maken de Wezepers alleen theoretisch nog kans om te handhaven.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)