thumbnail 20210227 foto skeeler jeugd Henriet 3

OLDEBROEK -  Skeelerclub Oldebroek start het nieuwe seizoen op dinsdag 16 maart met trainingen en -lessen op de skeelerbanen aan de Stouwdamsweg in Oldebroek. De jeugdleden van Skeelerclub Oldebroek en verschillende proeflessers kunnen nauwelijks meer wachten op de start van het nieuwe skeelerseizoen. Nog even, dan kan er op dins- en donderdagavond weer volop getraind worden. In zes niveaugroepen wordt er door de jeugd tot en met 12 jaar geoefend met verschillende manieren van remmen, slalommen, snelheid, bochtjes maken, starten en nog veel meer. Aansluitend traint de gevorderde jeugd (13 tot en met 18 jaar) op techniek, snelheid en conditie.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

VSCO

OOSTERWOLDE  - Voetbalvereniging VSCO’61 in Oosterwolde is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde trainer voor de 2e selectie. Het tweede elftal komt uit in de tweede klasse zaterdag. VSCO ’61 is een goed georganiseerde vereniging die stevig verankerd is in de samenleving van het dorp Oosterwolde  en ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt in de gemeente Oldebroek.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail Sliderfoto BouwserviceSteert2021

OOSTERWOLDE - Op een zonovergoten sportpark De Heughte werd afgelopen zaterdag Bouwservice Steert uit Elburg verwelkomt als nieuwe reclamebordsponsor van VSCO’61. Uit handen van eigenaar Gerco Steert werden de fraai gestylde borden officieel overhandigd aan sponsorcommissielid Gerrit van ’t Veen. Een leuk bloemstuk in de kleuren van de sponsor werd Bouwservice Steert aangeboden als blijk van grote dank en waardering en het jonge bouwbedrijf werd veel succes gewenst.

Schrijf reactie (0 Reacties)

IMG lancering GSA 2.0 hr 4

REGIO - 20 nieuwe fietsroutes, ondermijning in de sport tegengaan, sportevenementen en sportclubs duurzamer maken en volgend jaar de Eurogames in Gelderland. Dit zijn enkele doelen uit het nieuwe Gelders Sportakkoord 2.0 dat meer dan 140 organisaties ondertekenden. Sportgedeputeerde Jan Markink: “Met het Gelders Sportakkoord 2.0 worden we de meest vitale provincie met inspirerende evenementen, levendige verenigingen en duurzame accommodaties. Samen zorgen we ervoor dat iedereen die dat wil veilig kan sporten en bewegen in Gelderland.”

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Voetbalverhalen van vroager : WHC heeft nieuw museum

Schrijf reactie (0 Reacties)

orchi

OLDEBROEK - Afgelopen vrijdag heeft de Orchidee uit Oldebroek een 3-jarig sponsorcontract  ondertekend met OWIOS. Voor Oldebroek en omstreken geen onbekend adres, sinds oktober vorig jaar runnen Kees, Coby en Stephanie Blaauw deze prachtige bloemenzaak. OWIOS is blij met het vertrouwen dat de Orchidee heeft in de club. en wenst de nieuwe eigenaren veel succes met hun nieuwe zaak. Op de foto Kees en Coby Blaauw. 

Schrijf reactie (0 Reacties)

019 Rudolf Huberts

OLDEBROEK - In de gemeente Oldebroek is in 2020 een Lokaal Sportakkoord opgesteld. Hierin staan afspraken en ambities van (commerciële) sportaanbieders, maatschappelijke partners en gemeente over sport en bewegen. Aan dit akkoord zijn services en een uitvoeringsbudget gekoppeld. Deze zijn vanaf nu aan te vragen door inwoners, verenigingen en instellingen. Initiatieven die bijdragen aan het Lokale Sportakkoord kunnen rekenen op een bijdrage. Te denken valt aan het organiseren van een groot sportevenement of het realiseren van een beweegroute. Maar ook verduurzaming van een accommodatie of deskundigheidsbevordering van vrijwilligers behoort tot de mogelijkheden. Naast geld zijn er ook services aan te vragen. Dit kan een opleiding of begeleiding zijn, gericht op relevante thema’s binnen sport en bewegen.

Rudolf Huberts van Goed Bezig Oldebroek licht het Sportakkoord toe

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

borst

HATTEMERBROEK - Jan Borst is een geboren en getogen Hattemer en hij heeft altijd oog gehad voor crossmotoren. Borst begon eerst als grasbaanracer, maar was al snel ook te vinden op het circuit van Keizersveld. Al in 1974 draaide Jan het gas open op zijn thuisbaan. Teunis Ramaker was zijn grote steun en toeverlaat en dat is heden ten dage nog zo. Beiden hebben veel geleerd en dat kwam mede door de vader van Teunis Ramaker. Niet alleen was de inmiddels 78-jarige geïnteresseerd in rijden, nee ook het sleutelen aan motorblokken was een passie voor Borst en dat doet hij nog steeds. Heel wat rijders heeft hij geholpen met het oplossen van problemen en dat deed hij met plezier.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

owios

OLDEBROEK - Afgelopen vrijdag heeft slagerij van de Weg een 3-jarig sponsorcontract  ondertekend. Slagerij van de Weg dat een nieuwe huisstijl heeft geïntroduceerd is al jaren lang trouwe sponsor van OWIOS en heeft besloten de nieuwe sponsorovereenkomst te verhogen. OWIOS is zeer erkentelijk voor dit geweldige gebaar. Op de foto Gerard van de Weg die een mooie bos bloemen en Oldebroekse kruidenbitter mocht ontvangen van Alex Jonker.

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail 024 SPORTIEF ZIJN ZEKER WETEN MAANDAGAVOND 1 MAART 2021 V1.1

OLDEBROEK/WEZEP – Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma Sportief Zijn Zeker Weten te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat samen met Evert van ’t IJssel in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport. In het kader van de motocross en “De Tijd Van Toen Op Keizersveld” ging Evert van ’t IJssel in gesprek met Jan Borst en Dirk Jan Grootkarzijn bezocht Rudolf Huberts van Goed Bezig Oldebroek. Evert en Dirk Jan nemen in dit uur ook de actualiteit van de huidige situatie in de sport samen door.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

VSCO

OOSTERWOLDE - Dit jaar bestaat VSCO’61 60 jaar. Om precies te zijn op dinsdag 24 augustus. In de laatste week van augustus staan vele activiteiten op het programma. Houd deze week alvast vrij in jullie agenda’s. Maar niet alleen in deze week schenkt VSCO aandacht aan het jubileum. Het hele jaar door zullen er voor jong en oud activiteiten zijn. Zo trapt de vereniging op maandag 1 maart af met LED-voetbal voor de jeugdleden in het donker. Het veld en de bal zijn verlicht door ledverlichting en spelers dragen een hesje met ledverlichting. Kijk voor meer informatie op www.ledsvoetbal.nl.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

gerrit

OLDEBROEK - Gerrit van Werven houdt van “wild en rossen” en hard werken.  Wie de Oldebroeker kent weet dat hij met passie en betrokkenheid zijn dingen doet. Op de drempel van 2020 – 2021 maakte Sportief Zijn Zeker Weten nog een reportage van drie generaties van Werven, opa Gerrit, zijn twee zonen en zijn kleinzoon. Allemaal zijn ze actief in de motorcross. Gerrit gaf aan ook in 2021 met bakkenist Levi Schreurs nog een jaar aan de start te willen verschijnen met het zijspan. Tot op heden zit dat er echter niet in. Desondanks zijn de voorbereidingen door gegaan.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

sportakkoord

OLDEBROEK - In de gemeente Oldebroek is in 2020 een Lokaal Sportakkoord opgesteld. Hierin staan afspraken en ambities van (commerciële) sportaanbieders, maatschappelijke partners en gemeente over sport en bewegen. Aan dit akkoord zijn services en een uitvoeringsbudget gekoppeld. Deze zijn vanaf nu aan te vragen door inwoners, verenigingen en instellingen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail Wout Ramaker keizersveld

WEZEP - Evert van ‘t IJssel laat Wout Ramaker aan het woord over Keizersveld en komt gelijk met zijn verhaal. Rond medio jaren 80, toen hij 23 jaar was, kocht Wout een tweedehands 125 cc Yamaha. Arie Knikker, zijn buurman, had een Maico 250 cc gekocht en samen gingen zij trainen op motorcrossbaan Keizersveld. Maar van het een kwam het ander en uiteindelijk gingen ze ook bij de wedstrijden kijken. Het voetbal werd tijdelijk aan de kant geschoven en Wouter ging helemaal voor de wedstrijdcross en werd lid van de KNMV. Dit virus duurde ongeveer 4 jaar. Kampen, Hasselt en Keizersveld waren de banen waar hij reed en af en toe Heerde. Ook de regiocross op De Bargen op ‘t Loo sloeg hij niet over.

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail 023 SPORTIEF ZIJN ZEKER WETEN MAANDAGAVOND 22 FEBRUARI 2021 V1

OLDEBROEK /WEZEP – Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat samen met Evert van ’t IJssel in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport. Evert van ‘t IJssel  ging eerder in gesprek met Wout Ramaker en Dirk Jan Grootkarzijn sprak Gerrit van Werven. Evert en Dirk Jan nemen in dit uur ook de actualiteit van de huidige situatie in de sport samen door.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Gesprek met Bart Jongenburger over de mooie kant van het trainen van de Kanariepietjes.

 

Schrijf reactie (0 Reacties)

download

HATTEMERBROEK - Vanaf woensdag 24 februari starten bij Noord Veluwe Boys de kabouters weer met trainen van 18:00 - 19:00. Mocht uw zoon of dochter graag willen voetballen en hij/zij is tussen de 4 en de 7, dan is hij/zij van harte welkom om gratis mee te doen! Natuurlijk mogen ze hun vriendjes en vriendinnetjes meenemen. De twee trainers hebben er in ieder geval heel erg veel zin in!

Schrijf reactie (0 Reacties)

Sliderfoto Kanariepietjes2019

OOSTERWOLDE - Op zaterdag 20 februari begint VSCO'61 weer met de Kanariepietjes. Door de vorst was een week eerder niet mogelijk. Zonder tegenbericht voor zaterdag, gaat VSCO dóór met het beleid waarmee voetbalvereniging geëindigd zis voor de winterstop. Dit betekent dat de kinderen vanaf 09.45 uur afgezet kunnen worden bij de ingang van het Sportpark en daar ook om 11.00 uur weer opgehaald kunnen worden.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

IMG 3797

WEZEP -  De projectgroep avond4daagse Wezep e.o. heeft besloten dat de avondwandel4daagse van Wezep e.o. in het jaar 2021 niet doorgaat.

'Het coronavirus heeft ons nog steeds allemaal in de greep. Zoals het er nu voorstaat zullen we zeker nog een aantal maanden te maken krijgen met het virus. Mochten er wel evenementen plaats mogen vinden in juni dan vinden wij het alsnog niet verantwoord om met meer dan 1000 deelnemers en hun begeleiders de avondwandel4daagse te wandelen. Ook het inzetten van onze vrijwilligers vinden wij onverantwoord, 'laat de projectgroep in een verklaring weten.

Schrijf reactie (0 Reacties)

joop

Evert van ‘t IJssel zocht Joop Hooft op die heel wat jaren in het bestuur van M.C.C.  Keizersveld heeft gezeten. Hooft laat weten dat het één van de mooiste tijden uit zijn leven is geweest. Hij heeft hoogte- en dieptepunten mee gemaakt en M.C.C.  Keizersveld is nooit uit zijn gedachten verdwenen. Joop doet eerst zijn verhaal in Sportief Zijn Zeker Weten. Joop Hooft is inmiddels 74 jaar en woont al 48 jaar in Wezep ,waar hij het nog prima naar zijn zin heeft

Schrijf reactie (0 Reacties)