WHC

WEZEP -  Zaterdag 4 december speelden WHC en Berkum, door corona, een oefenwedstrijd om een beetje ritme te houden. Het zal nog wel enkele weken duren voordat er weer in competitieverband gevoetbald gaat/kan worden.

Berkum begon agressiever dan WHC en al na 4 minuten stond de 0 - 1 op het scorebord.Het doelpunt kwam tot stand door een misverstand tussen doelman Jasper Kuiper en Jari Mooy, die de geroutineerde Chris van de Meulen de kans boden om de score te openen. Na 10 minuten deed Berkum een aanval over links. Van Wijnen werd daardoor in staat gesteld om uit te halen, maar zijn schot werd door Jasper Kuiper tot hoekschop verwerkte.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

villa

WEZEP - Noord West Veluwe Combinatie overhandigt cheque aan Villa Expertcare Wezep.

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail schaatsles

OLDEBROEK - Goed Bezig Oldebroek organiseert voor kinderen uit groep 5 t/m 8 schoolschaatsen bij de Scheg in Deventer. Deelnemers kunnen vier woensdagmiddagen deelnemen aan deze lessen om te leren schaatsen of voor wie het al kan, nog beter te worden.  Na de lessen krijgen alle kinderen een schaatscertificaat. Goed Bezig Oldebroek organiseert dit schooljaar voor het eerst schoolschaatsen bij De Scheg in Deventer. Dit na het sluiten van andere ijsbanen in de buurt. De kinderen krijgen vier lessen van 45 minuten en mogen ook na de les nog blijven om te oefenen. “Er is steeds minder natuurijs, terwijl schaatsen een typisch Nederlandse manier is om in beweging te komen. De kinderen leren hier op een speelse manier schaatsen", aldus Ingrid Bijker namens Goed Bezig.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

cluba

OLDEBROEK -  – 350.000 verkopers zetten zich de afgelopen maanden in om loten te verkopen tijdens de Grote Clubactie. In Oldebroek haalden verenigingen in totaal € 16128 op. Landelijk deden 5.267 verenigingen mee met de Grote Clubactie. Samen haalden zij ruim 10,7 miljoen euro - 1,2 miljoen meer dan vorig jaar - op door bijna 3,6 miljoen loten te verkopen. De deelnemende clubs verbreken hiermee alle records. De online verkoop steeg spectaculair.

Dit jaar deden in Oldebroek de volgende clubs mee en zij haalden de volgende bedragen op. Hiervan gaat 80% naar de club.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

laan

OOSTERWOLDE -  VSCO’61 heeft deze week haar subsponsorgilde opnieuw uitgebreid met de toetreding van Van der Laan Notariaat uit Oldebroek. Op sportpark De Heughte ondertekenden Carola van der Laan namens het Notariaat en bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel de driejarige sponsorovereenkomst. Als blijk van dank en waardering ontving Van der Laan Notariaat een fraai bloemstuk van VSCO’61.

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail 02 04 DMofMX 1585

OLDEBROEK  -  Maandag 18 april is Stichting Circuit Oldebroek opnieuw gastheer voor de Dutch Masters of Motocross. Na twee afgelaste edities in 2020 en 2021 zullen ’s werelds beste motocrossers op Tweede Paasdag achter het starthek verschijnen op circuit De Bargen!

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail Sliderfoto Businessclub2021

OOSTERWOLDE -  Op sportpark De Heughte mocht VSCO’61 afgelopen week Business Club Noord Veluwe begroeten als nieuwe reclamebordsponsor. Bestuurders Marcel van ’t Hul (voorzitter) en Patrick Visch overhandigden officieel de in het oog springende reclameborden van Business Club aan Lammert Vlieger en Hendrik Jan Schoonhoven van VSCO’61. Als blijk van dank en waardering werd de ondernemersclub een fraai bloemstuk overhandigd en werd een toost uitgebracht op de support en samenwerking.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

ijsclub

OLDEBROEK -  De ledenkaartverkoop op vrijdagavond 3 december kan door de nieuwe coronamaatregelen niet doorgaan. Hiervoor is een nieuwe datum gepland. De verkoop vindt nu plaats op de volgende data in het clubhuis van de Wijhe Ruit:

  • Zaterdag 4 december van 9.30 uur tot 12.00 uur en
  • Zaterdag 11 december van 9.30 uur tot 12.00 uur.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

178658 411672992234934 28272586 o

OLDEBROEK /  Door de nieuwe coronamaatregelen is het bestuur van ijsclub Nooit Gedacht te Oldebroek genoodzaakt om de ledenvergadering van dinsdag 30 november af te gelasten.

Schrijf reactie (0 Reacties)

badminton80

WEZEP - Het eerste team van Amptmeijer Badminton '80 speelde donderdagavond 25 november een uitwedstrijd tegen IJsselstad uit Deventer. De mannendubbel, gespeeld door Van Dorp en Van de Werfhorst, was een spannende partij die in de derde set nipt verloren werd, setstanden 17-21, 21-13 en 21-19. De dames Van Dijk en Cornet zorgden voor het eerste punt van de avond door in twee sets te winnen met 13-21 en 20-22.Van Dijk wist als enige de single te winnen en dat in twee sets met 11-21 en 18-21. Van de Werfhorst verloor met 21-5 en 21-7, Van Dorp met 21-15 en 21-14. Cornet kon de eerste set goed bijblijven en verloor nipt met 24-22, maar de tweede set kwam ze niet verder dan 21-12.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

VSCO

OOSTERWOLDE - Lukte het VSCO’61 vorig seizoen nog een gelijkspel te behalen in Nijkerkerveen tegen Veensche Boys. Dit keer lukte dat niet. Na een 2-0 ruststand werd een 4-1 nederlaag geleden tegen de hudige koploper.

Bij VSCO’61 ontbraken vanwege schorsingen Robert Dekker en Hans de Vos. Remco van ’t Hul was hierdoor naar het middenveld verhuisd als extra defensief slot op de deur. Etienne van Dijk speelde deze middag als voorstopper. Sander Stange begon op de bank. Veensche Boys was deze middag vooral via hun rechterflank gevaarlijk met de snelle Tom van Donselaar vaak als eindstation die de voorzetten verzorgde. In de 12e minuut had dit het gewenste resultaat. Zijn voorzet werd bij de tweede paal binnengekopt door de lange Julian Buitenhuis (1-0).

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

OWIOS

OLDEBROEK  - OWIOS heeft de wedstrijd tegen titelkandidaat ASV Dronten met 3-0 verloren. OWIOS onthoofde zichzelf al door een rode kaart na 10 minuten. Binnen 8 minuten had Yordi Schols een 2-0 stand op het scorebord gezet en was de wedstrijd gespeeld.

Het begint erop te lijken dat OWIOS zichzelf een extra moeilijke opdracht aan het geven is. De rode kaart na 10 minuten was reeds de 4e rode kaart in de laatste 5 wedstrijden. Stof voor trainer Akar om over na te denken. Voetbal is ook een mentale sport. De eerste kans was nog wel voor OWIOS. Iwan Eleveld was er op de linkerkant voorbij zijn tegenstander, maar zijn voorzet kon door Hendrik Uitslag niet goed ingeschoten worden.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

WHC

WEZEP -  Zaterdag 27 november ging WHC op bezoek in Leeuwarden bij Leeuwarder Zwaluwen. WHC stuitte daar op een tegenstander die vanaf het eerste fluitsignaal van de scheidsrechter één doel voor ogen had en dat was doelpunten voorkomen. WHC begon waar het dinsdag 23 november mee gestopt was en dat was veel balbezit en blijven combineren.Het duurde tot de 10e minuut voordat WHC goed doorkwam, maar Sargon Gouriye schoot op de vuisten van doelman Wielenga. Leeuwarden Zwaluwen bleef stug verdedigen en doelman Wielenga moest iedere keer weer optreden om een doelpunt te voorkomen. In de 31e minuut dwong Sargon Gouriye de doelman tot een goede redding, maar één minuut later was het wel raak. Het was Joost Krijns die met een splijtende pass Stef van Oene in staat stelde scherp voor te trekken. Sander Krijns reageerde erg goed en rondde prachtig af en bracht de stand op 0 – 1.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Olde voetbalverhalen: WHC m et Henk Wessels en Marten Westerink.

 

Schrijf reactie (0 Reacties)

VSCO

OOSTERWOLDE  P Zaterdag speelt VSCO’61 de uitwedstrijd tegen koploper en winnaar van de eerste periodetitel Veensche Boys in Nijkerkerveen. De wedstrijd begint om halfdrie en staat onder leiding van scheidsrechter F. Assink.

Veensche Boys wist vrij verassend afgelopen dinsdagavond de eerste periodetitel in de wacht te slepen. Nadat zaterdag de wedstrijd tegen AVW’66 wegens een corona uitbraak bij de tegenstander werd afgelast, werd de nederlaag van koploper Batavia’90 ongetwijfeld met gejuich begroet. De tot dan toe ongenaakbare koploper moest vervolgens in de inhaalwedstrijd dinsdagavond tegen Veensche Boys opnieuw een 2-1 nederlaag slikken.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

OWIOS

OLDEBROEK – Aanstaande zaterdag speelt OWIOS wederom een thuiswedstrijd op sportpark Bovenmolen tegen ASV Dronten. Helaas zal dit weer zonder publiek zijn. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter N.P. Henon. OWIOS is nog aan het kijken voor een live-uitzending.

OWIOS en ASV Dronten zijn elkaar in het verleden verschillende keren tegen gekomen. Het is echter alweer 9 jaar geleden in het seizoen 2012-2013 dat beide ploegen voor het laatst bij elkaar in de competitie zaten. In Oldebroek werd het 3-1 voor OWIOS door onder andere een doelpunt van Bennie Veldhoen. In Dronten won OWIOS nipt met 2-1. In het huidige seizoen is alles anders en heeft ASV Dronten de ambitie om zo snel mogelijk hogerop te komen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail Sliderfoto Berghorst2021

OOSTERWOLDE  -  Afgelopen zaterdag heeft VSCO’61 op sportpark De Heughte Berghorst Optiek uit Wezep als nieuwe wedstrijdsponsor mogen verwelkomen. Namens de onderneming ondertekenden Arnold en Jolanda Berghorst de driejarige sponsorovereenkomst, terwijl bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel dit deed namens VSCO’61. Tevens werden de nieuwe reclameborden overhandigd. De club is blij met deze support en overhandigde Berghorst Optiek een fraai bloemstuk als blijk van grote waardering.

Schrijf reactie (0 Reacties)

WHC

WEZEP -  Dinsdag 23 november speelde WHC 1 een inhaalwedstrijd tegen Broekster Boys 1 in de eerste klasse E Noord, die eerder gepland stond op 6 november. Door corona werd deze wedstrijd eerder door de KNVB afgelast en voor 23 november weer ingepland. De wedstrijd stond onder leiding van de heer R.S. Spoler en hij werd geassisteerd door de heren P. de Jong en P. Kats.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail Janny en Marco Amptmeijer IMGL1941 JavO

WEZEP -  Amptmeijer Hypotheken & verzekeringen, gevestigd aan de Zuiderzeestraatweg 559 in Wezep, is met ingang van het huidige seizoen toegetreden tot de hoofdsponsorgroep ’Samen Sterk’ van voetbalvereniging WHC. Ook het scorebord langs het hoofdveld wordt binnenkort door Amptmeijer van nieuwe borden voorzien. Kortom, sportpark Mulderssingel krijgt een nieuwe look. Marco en Janny Amptmeijer en Dennie Mulder van de Businessclub WHC hebben kort geleden een driejarige sponsorovereenkomst getekend.  

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail 063 Podium Veldrit HIlversum vlnr. Levi van Hoften Dennis vd Emiel Jansman 20 november 2021

HILVERSUM – Afgelopen weekend stonden Raymond en Dennis van de Kruisweg aan de start bij de Janet Memorial Veldrit van Hilversum. Zaterdag om 10:30 uur klonk het startschot. Raymond en Dennis waren super goed weg en draaiden bij de eerste drie de eerste bocht in! Helaas was er een grote valpartij waardoor een herstart volgde. Raymond en Dennis kenden een iets mindere herstart, maar Dennis draaide toch als tweede de eerste bocht in.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)