FB IMG 1492634556376

HATTEMERBROEK - De zeer fanatieke paardensportvereniging De Heuvelruiters uit Wezep bestaat dit jaar 50 jaar. Dit vonden zij een goede reden om zich dit jaar weer te wagen aan het organiseren van de Regiokampioenschappen.  Vijf jaar geleden, tijdens het 45 jarig bestaan, hebben zij al eerder met veel succes dit grote evenement georganiseerd op het H2O-terrein. Ze weten dus wat hen te wachten staat. Er worden duizenden bezoekers verwacht, dus alles moet op rolletjes lopen én het is gelijk hele goede, regionale reclame voor Hattemerbroek en omgeving.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Heuvelruiters

HATTEMERBROEK - Rijvereniging De Heuvelruiters organiseert binnenkort de regiokampioenschappen Gelderland en Flevoland voor dressuur en springen.

Op het H2O terrein in Hattemerbroek wordt op 5 augustus het regiokampioenschap voor pony's gehouden en 11 en 12 augustus voor paarden.

Schrijf reactie (0 Reacties)

bingo

WEZEP -  Vrijdag 28  juli  houdt de supporterscommissie een grote  bingoavond voor al haar leden, donateurs , supporters en vrijwilligers in het clubhuis van  voetbalvereniging WHC. Op deze avond worden er 30 rondes gespeeld en 3 hoodfrondes en de maandkaart. Het is mogelijk om de hele avond mee te spelen vanaf  € 11.70 (enkel).

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

ilona moeken

WEZEP - Dianne den Besten kwam aan de start tijdens de Pride Stables Cup in Hierden. Ze kwam met haar paard Uthalie uit in de klasse B dressuur. De combinatie wist tweemaal een 3e prijs te behalen met 194 en 195 punten. Dit leverde hen een startbewijs voor de finale op. Hierin behaalden ze een 6e prijs met 203,5 punten.

Ilona Moeken reisde dit weekend af naar het concours in Hoonhorst (Dalfsen). Zij startte daar Hot Chocolat K voor het eerst in de klasse M1 dressuur en dit werd een geslaagd debuut. De combinatie behaalde voor hun verreden proef 195 punten en dit was goed voor de 2e prijs.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

HATTEM - Op zaterdag 15 juli vond de tweede editie van het IJsseldelta Marina waterpolotoernooi  plaats in de jachthaven van Hattem. Dit toernooi werd georganiseerd door Z&PC Hatto Heim.

Schrijf reactie (0 Reacties)

marjolein heerde

WEZEP -  Dit weekend werd in Heerde een wedstrijd voor de pony’s georganiseerd. Marjolein Schaftenaar ging van start in de klasse B en L cat. D. In de klasse B wist de amazone met haar Murphy McFly een 1e prijs te winnen. Als extra prijs ontvingen zij een mooie statiedeken.

Willeke den Besten ging van start in de klasse L2 dressuur. De amazone startte haar W.J.’s Timberwood en behaalde een 2e en 4e prijs. De proeven waren goed voor 195,5 en 180,5 punten.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Heuvelruiters

WEZEP - Twee amazones van de Heuvelruiters hebben zich weten te plaatsen voor de Gelderse Kampioenschappen. Lindy Rook werd tijdens de laatste selectie 3e en 1e. Ze behaalde met haar Hiphop 194.5 en 201 punten voor de M2 proeven. Hiermee mogen zij door naar het kampioenschap.

Ook Franciska van ’t Ende mag door naar de Gelderse. Zij zal met haar paard Hot Girl van start gaan in de klasse B dressuur en B springen.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Canon 2017 07 13 skeeleren flevonice

OLDEBROEK -  Leden van de Skeelerclub Oldebroek e.o bereiden zich voor om 24 uur te skeeleren voor het goede doel Kika (Kinderen Kanker vrij). Met 7 teams zullen zij aan de start verschijnen op vrijdag 1 en zaterdag 2 September. Jong en oud gaan deelnemen aan dit bijzondere evenement. Zo is de actieve verenging vertegenwoordigt met 4 jeugdteams en 3 recreantenteams. Om zoveel mogelijk geld op te halen zijn er diverse acties georganiseerd.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

WHC

WEZEP -  Het oefenprogramma van WHC 1 is aangepast. Omdat WHC 1 is ingedeeld in de competitie bij Flevo Boys en ASV Dronten komen deze oefenwedstrijden te vervallen.  Alcides Meppel en Duno Doorwerth zijn de nieuwe tegenstanders in het oefenprogramma van WHC 1. 

Via deze link zijn de vriendschappelijke wedstrijden te volgen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Uitnodiging uitreiking presentatiegids 2017 2018

OOSTERWOLDE - De Haagse Behangkoning John van Zweden neemt vrijdag 4 augustus het eerste exemplaar van de presentatiegids van VSCO’61 in ontvangst. Dat doet hij uit handen van commissievoorzitter Colin Pelleboer. De presentatiegids heeft dit jaar het thema: ’Supporters’. Van Zweden is bekend door zijn avontuur waarin hij van supporter uitgroeit tot clubeigenaar van Swansea City. 

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

20170713 191624

HATTEMERBROEK -  Het is officieel, Noord Veluwe Boys is een SBB erkend leerbedrijf voor MBO-studenten. Noord Veluwe Boys biedt studenten graag de mogelijkheid om een stage te lopen bij de vereniging met een goede begeleiding en ruimte voor eigen inbreng en initiatieven.

De eerste student heeft zich inmiddels al gemeld voor een stage. De eer is aan Glenn Bekenkamp, student Sport en Recreatie op het Landstede in Zwolle. Hij gaat komende periode stage lopen bij Noord Veluwe Boys. Glenn ondertekende samen met Noord Veluwe Boys bestuurslid Aalt Wolff zijn stageovereenkomst. De vereniging  wenst Glenn veel plezier toe met zijn stage en hoopt dat hij veel zal leren bij Noord Veluwe Boys!

Schrijf reactie (0 Reacties)

OLDEBROEK - Op vrijdag 15 september 2017 organiseert Goed Bezig Oldebroek een fittest voor 55-plussers in Kulturhus de Talter in Oldebroek. De test wordt georganiseerd in samenwerking met SWO, Oldebroek in beweging, de Gelderse Sport Federatie en Fysiotherapie de Akker. Bent u 55+ en wilt u weten hoe het met uw conditie is gesteld? Doe dan in september mee aan deze fittest. Aan de hand van een aantal eenvoudige oefeningen wordt uw huidige conditie gemeten, waarna een fysiotherapeut persoonlijk met u in gesprek gaat over de uitslag. In de week na de testen starten er kennismakingslessen bij verschillende verenigingen met beweegaanbod voor 55-plussers.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

001 Foto Rainbow Truckteam 2017

OLDEBROEK –  Het Rainbow Truck Team heeft besloten om deel te nemen aan Le Dakar 2018. Net als de afgelopen 4 edities zal het team deelnemen met één truck, echter dit keer met de MAN truck. Deze truck is afgelopen april uitgebreid aan de tand gevoeld in Marokko, tijdens de Morocco Desert Challenge rally. De truck heeft de test goed doorstaan. Waardoor het team met vertrouwen voor het eerst met een MAN truck gaat deelnemen aan de zwaarste rally ter wereld. De komende weken zal het team haar deelname bevestigen middels een officiële inschrijving. En daarmee zal de inmiddels bekende kleurencombinatie geel/blauw/oranje ook komende Dakar niet ontbreken.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

bingo

OLDEBROEK -  Voetbalvereniging OWIOS organiseert op vrijdag 14 juli haar maandelijkse bingo in het clubgebouw van OWIOS op sportpark De Bovenmolen in Oldebroek. De hoofdprijs is € 230,-. Naast de hoofdronde en de 20 reguliere ronden met de jackpotronde, zijn er ook de twee gebruikelijke tussenronden die gespeeld worden. Gestart wordt er vanzelfsprekend met de gratis ronde.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Blaauw4

OLDEBROEK -  Voor het Blaauw Autosport Team stond afgelopen zaterdag weer een wedstrijd om het Nederlandse kampioenschap op het programma . Dit alles speelde zich af op een prachtig aangelegd circuit in Rosmalen. De weersomstandigheden waren zeer goed en tuurman Bart Jan Blaauw had er alle vertrouwen in een goed resultaat neer te zetten in de superklasse.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

marjolein heino

WEZEP -  In Heino werd er dit weekend een springwedstrijd georganiseerd voor de pony’s. Marjolein Schaftenaar was hier te vinden om uit te komen in het L springen. Samen met haar Murphy Mc Fly verreed ze een foutloos basisparcours. In de barrage viel er helaas een balk. Desondanks mocht er toch nog een 7e prijs opgehaald worden.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

grietje smit

WEZEP - Dit weekend werd er voor de paarden al weer de laatste selectie voor de Gelderse verreden. Carlijn Vaessen kwam met haar Woodstock uit in de klasse ZZ-Licht dressuur. De combinatie wist beide rubrieken op naam te schrijven met percentages van 67,70% en 70,30%. Door hun goede prestaties tijdens de selecties zijn ze tevens Kringkampioen geworden.Dianne den Besten ging van start in de klasse B dressuur. Zij wist met Uthalie een 5e prijs te winnen in deze rubriek. De proef was goed voor 204 punten. Deze combinatie heeft zich eveneens voor de Gelderse Kampioenschappen weten te selecteren.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

WHC

WEZEP - Het meidenvoetbal bij WHC breidt steeds meer uit. Om een team voor meiden MO9 te vormen is de vereniging nog op zoek naar een aantal meiden die het leuk vinden om te voetballen en samen te sporten.WEZEP - Het meidenvoetbal bij WHC breidt steeds meer uit. Om een team voor meiden MO9 te vormen is de vereniging nog op zoek naar een aantal meiden die het leuk vinden om te voetballen en samen te sporten.

Ben jij of ken je iemand die dat graag zou willen geef je dan zo spoedig mogelijk op! Aanmelden kan via

Schrijf reactie (0 Reacties)

zwemsport

WEZEP - Zwemvereniging Noord Veluwe te Wezep heeft een passie voor zwemmen. Al meer dan veertig jaar heeft de vereniging ervaring in het geven van zwemtrainingen op wedstrijdniveau en op recreatief niveau. Sinds 1 juli 2017 heeft de zwemvereniging  een nieuw bestuur. Dit bestuur bestaat  uit Erik Verholt – voorzitter, Mirjam van Boven – penningmeester en de algemene leden, Adriaan Korevaar, Margot Kasperink, Hanna van Keulen en Erik Doornwaard. 

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

IMG 0959

HATTEMERBROEK -  Afgelopen weekend (1 en 2 juli) werd het NK BMX gehouden in Assen, een door de KNWU georganiseerd kampioenschap waaraan de top van Nederland meerijdt. Per leeftijdscategorie waren de 32 beste rijders geselecteerd. Hidde Brem uit Hattemerbroek streed mee in de categorie boys 8.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)