OWIOS

OLDEBROEK – Zaterdag speelt OWIOS in Zwolle op sportpark De Weide Steen tegen WVF. De wedstrijd begint om 15.00 uur en staat onder leiding van de heer W. O’Niel. In de spannende 2e klasse H speelt OWIOS zaterdag tegen een oude bekende. OWIOS neemt het op tegen WVF. De laatste keer dat beide ploegen elkaar in competitieverband tegen kwamen was nog in de 1e klasse in het seizoen 2013-2014. OWIOS verloor toen beide wedstrijden. Thuis werd het 1-4 en in Zwolle werd het 3-1. Vorig seizoen speelden beide ploegen nog een oefenwedstrijd tegen elkaar en won OWIOS met 2-1.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

VSCO

OOSTERWOLDE - Zaterdag speelt VSCO’61 op sportpark De Heughte de thuiswedstrijd tegen IJVV uit IJsselmuiden. De wedstrijd begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter de heer C.M. van Beek. Na vier speelronden valt het op dat de onderlinge krachtsverschillen tussen de teams in de tweede klasse H klein lijken te zijn. Door alle teams worden veel punten gemorst. Het verschil tussen de nummer een en de nummer voorlaatst is slechts vier punten. VSCO’61 en IJVV staan met vier punten op respectievelijk de elfde en dertiende plaats. Voldoende reden om voor beide teams vandaag voor de volle winst te gaan. De punten zijn hard nodig om wat van de onderste plaatsen af te komen en aan te blijven haken in de grote middenmoot.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Julian Bijsterbosch BMX in actie 4 LR

HATTEMERBROEK – Julian Bijsterbosch een vijftienjarig BMX Talent met een Olympische droom wordt opgenomen in de Berg Talent familie.  Julian, een veelbelovende BMX’er (op het gebied van de Racing) uit Hattemerbroek, is afgelopen zomer nummer 3 van de wereld geworden. Met een EK, WK en Olympische droom voor ogen zet Julian nu een stap om met de steun van Stichting Berg Talent nieuwe deuren te openen. De ondersteuning van Julian zorgt ervoor dat hij zijn materialen,  trainings- en wedstrijdmogelijkheden kan optimaliseren om zo zijn uiteindelijke doelen te halen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Openbeker27

HEERDE - Zondag 27 oktober organiseert de MSV-NOV Heerde een open bekercross op de Gelderse crosspiste Er kan gestart worden in alle klassen met een MON of KNMV Licentie. Inschrijven voor deze wedstrijd is van heden mogelijk via de website msv-nov.nl. Voorkeur gaat uit naar voorinschrijving, Daarnaast is het ook mogelijk om op de wedstrijddag in te schrijven in de kantine. Dit kan tussen 08:00 – 09:00 uur.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

OLDEBROEK -  Het is vrijdagavond rond de klok van zessen en we aankomen bij Jeroen Boeve en Rick Sellis in Oldebroek . De beide zijspancrossers zijn klaar voor het laatste interview voor de camera, want het avontuur is nu voorbij. Beiden reden op zondag 6 oktober hun afscheidswedstrijd in Holten onder toeziend oog van hun sponsoren, fans en het gehele team dat betrokken was bij hun prestaties. Jeroen had al aangegeven te stoppen met deze tak van sport. Hij zal nu zich veel meer gaan richten op het gezinsleven.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

WEZEP - Op zaterdag 19 oktober wordt bij de koepel op het Meidoornplein een 2 tegen 2 pannacompetitie gehouden. Jongelui van 14 tot en met 20 jaar kunnen hier aan deelnemen. Er is tevens een DJ aanwezig. Ook organiseert Nummer 13 een zaalvoetbalmiddag in de Erica Terpstrahal in Wezep voor de jeugd van 12 - 16 jaar en wel op 22 oktober. Facebook: Nummer 13 gemeente oldebroek Instagram: nummer13_jongerenwerk Website: www.nummer-13.nl

Schrijf reactie (0 Reacties)

Annemarie Worst Supporters 2019

NUNSPEET – Vorig jaar heeft de Supportersclub van Annemarie Worst met een grote bus vol met supporters het WK cyclocross in Bogense (Denemarken) bezocht. Omdat de reacties enorm positief waren en zij een fantastisch weekend hebben gehad. Organiseren zij dit jaar weer een reis naar WK veldrijden. Beleef en ervaar de passie van het veldrijden. Het WK veldrijden is van 1 t/m 3 februari in Dübensdorf (Zwitserland). De opstapplaats is Nunspeet en dit jaar zullen de Belgische fans van Annemarie Worst de mogelijkheid hebben om in Venlo op te stappen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

WTC

WEZEP - De komende maanden zijn er nog veel activiteiten op het gezellige park van de Wezepse Tennisclub, zowel op sportief als recreatief gebied. Allereerst is er een gratis wijnproeverij op  18 oktober voor alle leden en sponsors mede georganiseerd door De Wijnwereld ZwolleOp dit moment vindt nog de najaarscompetitie plaats tot 27 oktober a.s. Dit is een zeer druk bezet toernooi waaraan door 22 teams wordt deelgenomen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Fobbe ST.Isidorushoeve

’t LOO -  Op zondag 13 oktober reisde Robert Fobbe af naar Sint-Isidorushoeve om deel te nemen aan de grote finale om het open Nederlandse kampioenschap voor de 250cc klasse. Dit alles speelde zich af op circuit “Kotterbos”. De weersomstandighedenwaren  prima te noemen. Voor Fobbe was het zaak om er nog een goede uitslag uit te halen en hij wist dat door de vele blessureleed in de eindstand geen grote sprong meer gemaakt kon worden.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

005 Zijspanduo vlnr Rick Sellis Jeroen Boeve 2019

Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Zijspan duo Boeve en Sellis schuiven aan in het programma ‘sportief zijn zeker weten’. Maandagavond 14 oktober zullen Jeroen Boeve en Rick Sellis te gast zijn in hetprogramma ‘sportief zijn zeker weten’. De mensen die van zijspancross houden hadden het graag anders gezien en wel dat hij zijspan duo nog gewoon actief bleef, maar er viel een andere beslissing. Het gehele zijspanteam staat achter het besluit van Boeve en daar twijfelt ook zijn bakkenist Sellis niet aan. Samen hebben ze mooie jaren beleeft en praten wij met ze terug over hoe het was. Er waren hoogte en diepte punten maar zoals beiden altijd zeggen, dat hoort bij de sport. Evert van ‘t IJssel zal aanschuiven en word dit een soort van afscheidsinterview waarin alles voorbij zal komen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

WEZEP - Dit weekend maakte Dianne den Besten haar debuut in de M-dressuur met haar paard Georginia SQBS. Dit resulteerde in een mooie 2e en 3e plaats in deze klasse met 196,5 en 200,5 punten.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Leusink ST.Isidorushoeve

WEZEP - Michael Leusink kijkt ondanks alles toch tevreden terug naar het jaar 2019. Michael, die uitkwam in de 250cc cup klasse, kende ups en downs maar wist toch zijn doelstelling te halen en bij de beste twintig van Nederland uit te komen. Voor de Husqvarna rijder verliep het niet altijd vlekkeloos, maar kan 2019 zien als een geweldig leerjaar waar hij zeer veel ervaring heeft opgedaan.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Heitink Huldiging

KAMPERVEEN -  Het jonge motorcrosstalent Dani Heitink is er in geslaagd om in het open Nederlandse kampioenschap voor de 65cc grote wielen klasse een derde plaats te bemachtigen. De 10-jarige Heitink, die in het begin van het seizoen nog zoekende was, herstelde zich op wonderbaarlijke wijze na het Europese avontuur en zijn vakantierust. De KTM rijder kreeg daarna vleugels en reed zich verschillende malen op het podium, wat hem ook snel liet stijgen in het klassement.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Heren1 1 1200x675

OLDEBROEK -  Bakkerij Jonker – Blauw Wit 1 heeft de tweede wedstrijd het seizoen met 3-1 verloren van SSS. De mannen bleken in de uitwedstrijd in Barneveld niet in staat om het goede spel van vorige week een vervolg te geven. Ten opzichte van vorige week moest coach Erik Koldewijn noodgedwongen twee wijzigingen doorvoeren aan zijn basisopstelling. Tom de Vries was door knieproblemen beperkt inzetbaar en werd vervangen door Jordi van de Beek, die dat overigens prima deed. Sander Puttenstein was ziek achtergebleven in Oldebroek en zijn middenpositie werd overgenomen door oude bekende André Polinder uit het tweede.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

VSCO

OOSTERWOLDE - Het is VSCO’61 niet gelukt één of meerdere punten mee te nemen vanuit Enter naar Oosterwolde. Op Sportpark De Werf wist de thuisclub met 3-2-aan het langste eind te trekken. Over het geheel van de wedstrijd gezien viel er ook niets af te dingen op deze uitslag. De eerste tien minuten was het aftasten en golfde het spel wat op en neer. Uitgesproken kansen ontstonden er echter niet. Hierna brak voor VSCO’61 een periode aan waarin niet goed werd gespeeld. Met name in de achterste linie werd niet kordaat ingegrepen en werd er teveel ruimte weggegeven. Enter Vooruit werd daardoor ruimte geboden om gevaarlijk te worden. De gastheren maakten hier ook dankbaar gebruik van.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

clubkampioenen 2019

OOSTERWOLDE -  Zaterdag 12 oktober waren de clubkampioenschappen van HTK & Hippisch Oosterwolde op de terreinen van HTK aan de winterdijk in   Oosterwolde. In de ochtend waren de bixieruiters aan de beurt, die ondanks de regen dapper hun dressuurproeven en springparcoursen reden. Met de dressuur was de 1e prijs voor Lara Wijne met pony Roosje met 78 punten. In de springring was Lynn van de Molen met Boy de sterkste en won de 1e prijs met 32 punten. Bixiekampieon: Lynn van der Molen met Boy. :

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

OWIOS

OLDEBROEK - OWIOS heeft zaterdagmiddag in de thuiswedstrijd  tegen ZAC uit Zwolle verzuimd een mooie slag te slaan. Hoewel de beide ploegen elkaar wat spelbeeld betreft in evenwicht hielden, was de 1-2 nederlaag onnodig.  Beide tegendoelpunten vielen te makkelijk. In het eerste kwartier nam ZAC het initiatief, met twee snelle buitenspelers en een sterke spits, drukte het OWIOS terug. Doelman Vlieger redde éénmaal knap, spits Bastiaan mistte op een haar na met het hoofd de bal, maar in de 22e minuut was het dan toch raak.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

PANNACOMPETITIE 19 OKT

Schrijf reactie (0 Reacties)

OWIOS

OLDEBROEK – Zaterdag speelt OWIOS op het eigen sportpark Bovenmolen tegen het Zwolse ZAC. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer P.G.M. Hulsmeijers. ZAC is vorig seizoen met overmacht kampioen geworden in de 3e klasse en is hierdoor gepromoveerd naar de 2e klasse. Na twee seizoenen 3e klasse is men weer terug in de 2e klasse. In het seizoen 2009-2010 heeft ZAC, de oudste voetbalvereniging van Zwolle, de overstap gemaakt van het zondagvoetbal naar het zaterdagvoetbal. As. zaterdag is de eerste keer dat OWIOS en ZAC een officiële competitiewedstrijd tegen elkaar spelen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

VSCO

OOSTERWOLDE - Zaterdag wordt door de eerste selectie van VSCO’61 afgereisd naar Enter om tegen het plaatselijke Enter Vooruit te spelen. De wedstrijd op sportpark De Werf begint om 14:30 uur en de scheidsrechter is de heer S. (Semih) Kiremit. Uit de eerste drie wedstrijden wist Enter Vooruit vier punten bijeen te spelen. Toch wat mager voor de degradant uit de eerste klasse waaraan voorhand hogere verwachtingen worden toegedicht.  De eerste wedstrijd tegen Hulzense Boys werd in winst omgezet (3-5). Tegen mede titelkandidaat Sparta Enschede werd met 1-1 gelijk gespeeld. De nederlaag van vorige week tegen PH (Almelo) was een streep door de rekening. De 2-1 nederlaag was verrassend en ook tegen de krachtsverhoudingen in en ook gelet op het aantal kansen. 

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)