Loes en Loes 2

WEZEP - Begin je met wielrennen of wil je meer tips en tricks leren? Doe dan mee aan de fietsclinics van Oldebroek in Beweging. Kom dan trainen met Loes & Loes! Op 2 dinsdagavonden (13 en 20 juni) tussen 19.00 en 20.30 uur gaan Loes & Loes samen met een aantal vrouwen de fiets op. Wil je meefietsen? Geef je zo snel mogelijk op. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, omdat ze iedere deelnemer voldoende aandacht willen geven.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

posterolvo

Schrijf reactie (0 Reacties)

Cor van Werven

OLDEBROEK -  Voor Cor van Werven en Enrico Meulenbroek stond afgelopen zondag alweer een wedstrijd om het Nederlandse kampioenschap voor zijspannen op het programma. Dit alles speelde zich af op circuit 't Peppelenbos in Harfsen.

Door de nog steeds geblesseerde William Juffer heeft Van Werven al aardig wat bakkenisten naast hem zien staan. Nu was het Enrico Meulenbroek die aan zijn zijde stond. De twee stuurden hun combinatie in de tijdtraining naar een tweede plek en kon een mooie plek uitzoeken voor de start van de 1e manche.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Rick en Wessel1

OLDEBROEK -  Op zondag 28 mei werd op circuit 't Peppelenbos in Harfsen de strijd om het Nederlandse kampioenschap voor zijspannen voortgezet en daarbij stonden ook Rick Schreurs en Wessel Susebeek aan de start, Dat beiden in goede doen zijn, werd al snel duidelijk in de tijdtraining. Daar wist het duo een prima derde tijd op de klok te zetten. Daardoor kon ze een mooie startplek uitgezocht worden voor de 1e manche. De tropische temperatuur leek de heren  niet te deren en ze wisten hun race met goede tweede plaats af te sluiten.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Jeroen en Herbert Boeve

OLDEBROEK -  Het zit de broers Jeroen en Herbert Boeve de laatste weken niet mee als het gaat om het behalen van de finish. Door mechanische problemen moest de combinatie snel aan de kant worden gezet en zat een goede score er niet in.

Het tweetal reisde afgelopen zondag af naar Harfsen om op circuit 't Peppelenbos een poging te doen om met de besten mee te kunnen. Dit was eerlijk gezegd ook de laatste strohalm om nog mee te kunnen doen voor een top tien klassering.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

036 Foto Andre Jansen Evert van t IJssel Jan OosterbroekWEZEP – Maandagavond 29 mei zullen er verschillende sporten centraal staan bij het sportprogramma “Sportief Zijn Zeker Weten” tussen 20.00 en 21.00  uur bij LocoFM. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met André Jansen in gesprek over de wielerwedstrijd de Giro 2017, Evert van ’t IJssel zal te horen zijn over de motorcross en met Jan Oosterbroek over het handbiken.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

20170527 114027

HATTEMERBROEK - Noord Veluwe Boys presenteert Emel Ugljanin als nieuwe selectiespeler!

Emel, 22 jaar, komt over van SEH 1 (3e klasse). Emel speelt al vanaf zijn 18e bij de eerste selectie van SEH. Daarvoor 2 jaar in de A1 van SEH.

Emel staat bekend als een sterke middenvelder met een uitstekende duelkracht, krachtig schot en scorend vermogen.

Schrijf reactie (0 Reacties)

esmay olst

WEZEP - Lindy Rook wist dit weekend goede zaken te doen in Oosterwolde. Daar startte de amazone haar Farabeau Fortuna in de klasse ZZ-Zwaar. De combinatie behaalde een 2e prijs met 65.29% en een 3e prijs met 63.19%. Afgelopen donderdag wist de combinatie ook al een plek op het podium te behalen. Ook dit keer werd er een 2e en 3e prijs gewonnen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

esmay dalerveen

WEZEP - Afgelopen dinsdag verscheen Esmay Schaftenaar aan de start op het springconcours in Dalerveen. Samen met haar pony Surprise kwam ze uit in de klasse Z cat.D. De combinatie sprong een foutloos en snel parcours. Hiermee wisten ze hun rubriek te winnen.

Schrijf reactie (0 Reacties)

HORECATOERNOOI

HATTEMERBROEK - Op een tropische dag ging de 30e editie van het Frans Selles Horecatoernooi bij Noord Veluwe Boys van start. Twaalf ploegen streden om de felbegeerde wisselbokaal waaronder de Kroegtijgers die hun titel hoopte te prolongeren. De overige deelnemers waren: Cafe van de Schepop, Alberto ijs & snacks, Café De Babbel, ASVD, Cafe De Meidoorn, NVB 1, NVB 2, FC de 3e helft, Holger Boys, De Dolly Dots en Camp P.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

DSC 7276

OOSTERWOLDE - Het derde elftal van VSCO’61 staat op de drempel van promotie naar de tweede klasse. In de tweede ronde van de nacompetitie werd de finale bereikt door op doelsaldo het vierde elftal van DVS’33 te verslaan. Nadat de eerste wedstrijd zaterdag 20 mei relatief eenvoudig met 3-0 was gewonnen, werd het in de uitwedstrijd op dinsdag 23 mei in Ermelo toch nog spannend. Het 3-2 verlies betekende uiteindelijk toch dat de mannen van elftalleider Wim ten Klooster in de finale staan.

Kijk hier voor een fotoreportage

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

 H5A3225

OOSTERWOLDE - Na de nodige voorbereidingen was het zaterdag 20 mei dan zover: het Kanariepietjestoernooi voor de allerjongste voetballers op sportpark De Heughte. Op kleine veldjes werden wedstrijden van vier tegen vier gespeeld tussen teams van BAS, Elburger SC, Go Ahead Kampen en niet te vergeten enkele teams van VSCO’s eigen Kanariepietjes.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Boeve

OLDEBROEK - Zijspanteam Boeve heeft weinig plezier kunnen beleven aan hun optreden bij het ONK zijspannen in Rhenen. Jeroen Boeve werd tijdens deze wedstrijd bijgestaan door Sander Wesseldijk , Herbert Boeve was licht geblesseerd en wilde zich sparen voor de wedstrijd van aankomende zondag in Harfsen. Tijdens de kwalificatietraining werd er een 23e tijd genoteerd en de beide mannen waren hier zeer content mee.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Van Werven

OLDEBROEK - Onder een stralende zon en 25 graden werd op Hemelvaartsdag de 4e wedstrijd om het ONK zijspannen verreden . Het zijspanteam van Cor van Werven was door de organisatie uitgenodigd om mee te rijden tijdens deze wedstrijd op het prachtige circuit “Kwintelooijen” in Rhenen. Cor, die Moreno Hoesen aan zijn zijde had staan (William Juffer is nog niet helemaal hersteld van zijn blessure) reed in de kwalificatie naar een verdienstelijke 20ste plek.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

OLDEBROEK - Vanwege de te verwachten hoge temperatuur heeft de organisatie besloten de Contour Stadium Run van 27 mei af te gelasten.

Men hoopt op uw begrip, maar de veiligheid van de deelnemers staat voorop. .  

Schrijf reactie (0 Reacties)

TMIBosch06

OOSTERWOLDE Het regionaal bekende installatiebedrijf T.M.I. - Bosch uit ’t Harde is afgelopen week wedstrijdsponsor van VSCO’61 geworden. Op sportpark De Heughte ondertekenden het echtpaar Sebus en Dorien Bosch en sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder de driejarige wedstrijdsponsorovereenkomst. Tegelijkertijd presenteerde het bedrijf haar nieuwe logo met de slogan ‘(Be)leef Duurzaamheid’ in de vorm van nieuwe reclameborden. VSCO’61 kreeg daarmee de primeur en overhandigde de nieuwe wedstrijdsponsor een fraai bloemstuk als blijk van dank en grote waardering.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Schoolvoetbal2016OOSTERWOLDE - Vrijdag 26 mei, traditiegetrouw na Hemelvaartsdag, wordt het VSCO’61 Schoolvoetbaltoernooi georganiseerd met medewerking van sponsor Rabobank Noord Veluwe. Na het prachtige jubileum van vorig jaar, wordt het toernooi vrijdag voor de éénenvijftigste keer georganiseerd.

Net als afgelopen jaren kent het toernooi een groot aantal deelnemende basisscholen uit de gemeentes Oldebroek, Elburg en Kampen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

DSCF2059

OLDEBROEK - De jeugd van visvereniging OKO heeft aan De Hagen in Oldebroek weer deelgenomen aan een onderlinge competitiewedstrijd.Inmiddels zijn er drie competitieronden geweest.  Het vervolg van deze competitie vindt op maandag 29 mei, 12 ,19 26 juni en 3 juli plaats aan de Grachtenweg of Kleine Woldweg in Oosterwolde. De wedstrijden beginnen steeds om 18.30 uur.

Foto's Jan van de Pol

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

CK FOTO

WEZEP – Op zaterdag 3 juni worden de Clubkampioenschappen van TTV Bosman gehouden. In De Kamphal in Wezep gaan de leden van de Wezepse tafeltennisvereniging uitmaken wie zich een jaar lang de beste van de vereniging mag noemen. De vier spelers uit het eerste team, die komend seizoen landelijke derde divisie gaan spelen, zullen op deze dag ook aanwezig zijn. Met die gedachte in het achterhoofd staan er mooie partijen te wachten. Dat de lat hoog zal liggen deze middag moge duidelijk zijn; TTV Bosman zit al enkele seizoenen in de lift en er zijn ook steeds meer supporters die de weg naar De Kamphal weten te vinden om naar de wedstrijden te kijken en de tafeltennissers te supporten.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Foto 1 kleiner

WEZEP - Tijdens de Koningsspelen sportdag in de gemeente Oldebroek op vrijdag 21 april bleek basisschool de Meidoorn uit Wezep de sportiefste. Op woensdag 24 mei werd de school verrast met een bezoek van Goed Bezig en ontving de wisseltrofee, een clinic van een Gelders toptalent en een splinternieuwe voetbaltafel. Deze wordt aangeboden door een partner van Goed Bezig Oldebroek: Plus Supermarkt uit Wezep.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)