075 Foto Jeroen van Eck 3e Europees Kampioenschap 2018

OLDEBROEK – Koningsdag 2018 zal in Oldebroek de eerste Streetrace van het seizoen worden verreden. En dat belooft zowel door het parcours, maar ook door de deelnemers een spectaculaire te worden. Dennis en Raymond van de Kruisweg zijn van de partij. Dennis won vorig jaar de Streetrace in Oldebroek en afgelopen winter reed hij een top seizoen als veldrijder met vele ereplaatsen. Ook Raymond reed een goed veldrijdersseizoen met veel podiumplekken. Op de deelnemerslijst staat op dit moment ook de naam van de “Streetrace Topper”  Jeroen van Eck.  Deze Europees Kampioen Eliminator en meervoudig Nederlands Kampioen werd tijdens de streetrace in Oldebroek in 2016 achtste.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

DSCF3584

WEZEP - Zaterdag 21 april vinden in De Veluwehal aan de Nieuwe Markt 6 in Barneveld de Nederlandse Kampioenschappen Sjoelen plaats.

Naast de vele sjoelers uit alle provincies zullen er ook vertegenwoordigers uit Wezep aanwezig zijn. Dat de vereniging goede sjoelers heeft is bekend, maar dit jaar gaan er maar liefst 11 personen in de verschillende klassen de strijd aan met de andere afgevaardigden.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

GOED BEZIG

OLDEBROEK - In de komende periode worden in de gymzalen en sporthallen alle sportmaterialen weer gekeurd. De afgekeurde materialen worden voorzien van een sticker. Dit betekent dat ze zo spoedig mogelijk vervangen of gerepareerd worden.Een en ander is vaak afhankelijk van een lever- of reparatietijd. Goed Bezig Oldebroek vraagt de gebruikers hier rekening mee te houden en tot die tijd deze materialen niet te gebruiken.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

VSCO

OOSTERWOLDE - Zaterdag speekt VSCO’61 thuis tegen Lelystad’67. De wedstrijd op sportpark De Heughte begint om 14:30 uur. Scheidsrechter deze middag is de heer G. (Gert) Stegeman. Zowel VSCO’61 als Lelystad’67 deden vorige week goede zaken door beiden hun wedstrijd te winnen. Lelystad’67 wist thuis met 3-0 te winnen van Renswoude en VSCO’61 won met dezelfde cijfers van VVOP. Beide teams lijken zich hierdoor rechtstreeks te handhaven in de tweede klasse. Echter er zijn nog vijf wedstrijden te gaan en daarmee is de competitie nog niet gespeeld. De afstand tot de nummer 12 op de ranglijst, nacompetitieplek, bedraagt voor VSCO’61 negen en voor Lelystad’67 zeven punten.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

voetbal3

WEZEP - Noord Veluwe Boys speelt vanavond om 19.30 uur een competitiewedstrijd tegen vv Wilsum op sportpark De Kuule in Hattemerbroek. Flitsen van deze wedstrijd zijn te horen in het programma Nashville tussen 20.00 en 22.00 uur op LocoFM. Wim Rietberg is aanwezig bij deze wedstrijd. 

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

WHC

WEZEP - Vrijdag 20 april houdt de supporterscommissie een grote  bingoavond voor al haar leden, donateurs, supporters en vrijwilligers in het clubhuis van voetbalvereniging WHC. Op deze avond worden er 30 rondes gespeeld en 3 hoodfrondes en de maandkaart. Het is mogelijk om de hele avond mee te spelen vanaf  € 11.70 ( enkel). Nu elke maand kans op een extra prijs.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

CA2 5100 1200x675

OLDEBROEK - Voor Heren 1 stond afgelopen donderdag de uitwedstrijd tegen ESV in Elspeet op het programma. Gezien de thuiswedstrijd verwachtten de mannen flink wat tegenstand, maar Blauw Wit wist de thuisploeg vakkundig op te rollen. Via 9-25, 13-25, 9-25 en 15-25 werd het een snelle 0-4 overwinning. Ondanks dat tegenstander flink wat moeite deed om het ritme van de Oldebroekers te verstoren (zo begon de wedstrijd een half uur later omdat de Elspeetse tas met wedstrijdkleding zoek was), lieten de Blauw Witters zich niet van de wijs brengen. De aanwezigheid van concurrent Harderwijk op de tribune bracht Blauw Wit juist dat stukje extra drive om een goede uitslag neer te zetten. Door deze ruime overwinning stijgt de spanning in de eerste klasse naar grote hoogte.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

WHC

- Door Wout Ramaker -

WEZEP - Na het verlies van vorige week tegen Flevo-Boys moest WHC het nu opnemen tegen nummer 2 SVZW. Opnieuw werd WHC op zijn plaats gezet en is de hiërarchie duidelijk in eerste klasse D. WHC mag blij zijn met de tweede periode, want om het kampioenschap meedoen is een droom die alweer niet waargemaakt kan worden. Verschillende oorzaken liggen hieraan ten grondslagen. Het  wordt nodig tijd dat men dat elkaar eens persoonlijk  aanspreekt, het is geen dames kransje. In de spiegel kijken is voor iedereen ook niet onbelangrijk. Hoofdtrainer Wiljan Mossing Holsteyn nam de woorden”ik geneer mij voor mijn eigen ploeg”in de mond,  in de nabeschouwing. Maar goed je mag hopen dat personen zich aangesproken voelen en hier iets mee doen. Robert Schonewille is voorlopig nog uitgeschakeld en is hopelijk weer inzetbaar richting de nacompetitie. De soap rond Draganovic duurt voorlopig nog voort. 8 wedstrijden schorsing en men gaat nog in beroep. Afwachten maar.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

yasmin

WEZEP - Maud Leeuwis had dit weekend een Bixiewedstrijd op het programma staan. Deze werd in Nunspeet georganiseerd. De amazone kwam met haar pony Bello uit in de klasse AA. In deze klasse wist de combinatie een 2e en 4e prijs te winnen. Het springconcours werd mooi foutloos rond gesprongen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

esmay wezep

WEZEP  - In Wezep werd er dit weekend gesprongen. Esmay Schaftenaar ging met haar paard Elle-Balia van start in de klasse B. De combinatie wist een foutloos parcours af te leggen en ontvingen van de jury 75,5 stijlpunten. De rubriek werd hiermee gewonnen.

Janiek Boeve kwam eveneens aan de start in de klasse B. Hij zadelde het paard Houston. De combinatie wist in de rubriek van 67 deelnemers een 6e prijs te winnen.

Schrijf reactie (0 Reacties)

20170717 122438

WEZEP – Maandagavond 16 april  is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending praten wij over diverse sporten. In dit uur is er onder anderen aandacht voor de Streetrace in Oldebroek en volleybal. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

OWIOS

OLDEBROEK - OWIOS heeft zichzelf een hele slechte dienst bewezen door met 2-1 te verliezen van de rode lantaarndrager ESA. OWIOS begon veel te zwak aan de wedstrijd en kreeg daar de rekening voor gepresenteerd. OWIOS begon zeer slecht op het hobbelige veld en de eerste kansen waren dan ook voor ESA. Pas na 18 minuten was er het eerst doelgevaar van OWIOS. Cornell Balk haalde de achterlijn en zette voor op de hardwerkende spits Nabil Essaddouqi en hij legde terug op Arjan Vorsselman. Op slechts enkele meters van het doel schoot hij met het zwakkere been naast. In de daarop volgende corner was het Ben Snoek die met de knie OWIOS tegen de verhouding in op voorsprong zette. Wie dacht dat deze voorsprong bevrijdend zou werken, kwam bedrogen uit.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

wilsum

HATTEMERBROEK - Aankomende dinsdagavond speelt het eerste elftal van Noord Veluwe Boys een thuiswedstrijd tegen Wilsum 1. De Boys moeten zich gaan herstellen na drie wedstrijden op rij te hebben verloren! Beide teams hebben deze competitie nog niet tegen elkaar gevoetbald.

Warme avondtemperatuur, prachtig veld, mooie wedstrijd en een gezellige kantine! Alle ingrediënten voor een mooie en gezellige avond.

Aanvangstijd is 19.30 uur.

Schrijf reactie (0 Reacties)

23770345 1967750536819705 268585790 o 1

WEZEP – TTV Bosman heeft in eigen huis een minimale overwinning (6-4) geboekt tegen runner-up Swift uit Deventer. Jeroen Rotman won voor de derde wedstrijd op rij al zijn drie partijen. Broers Hermen- en Wiebren van de Schootbrugge wisten tegen de Deventenaren beiden één partij te winnen. Met deze overwinning in de zak is de derde plaats voor de Wezepers zo goed als zeker.

Volgende week speelt Wezep de laatste (thuis)wedstrijd van het seizoen tegen Kampenion. De wedstrijd vangt aan om 14:00 en wordt gespeeld in de Kamphal in Wezep.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Seniorenteam

WEZEP - Aankomende dinsdag is een ieder welkom op de Showavond van Majofique, welke gehouden zal worden in de Erica Terpstrahal te Wezep. Alle routines komen voorbij en er zal een verloting zijn. De avond begint om 18.30 uur en zal tot ongeveer 20.00 uur duren.

Kijk voor meer informatie over de vereniging en over de twirlsport op www.majofique.nl.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Jeugdteam

WEZEP - Voor Twirlvereniging Majofique uit Wezep is het nieuwe wedstrijdseizoen feestelijk van start gegaan. Nieuwe routines en nieuwe wedstrijdpakken en dan met 11 optredens 5 podiumplekken behalen, dat is een geweldige start van het seizoen. Zaterdag 14 april hadden de dames van Majofique een twirlwedstrijd van de NBTA in Nunspeet. Een spannende dag met nieuwe routines en het Seniorenteam voor het eerst de nieuwe wedstrijdpakken aan. Het was een lange dag, maar na de prijsuitreiking gaf het veel voldoening bij de leden en de coach.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

VSCO

OOSTERWOLDE - In de thuiswedstrijd tegen VVOP heeft VSCO’61 opnieuw een belangrijke overwinning weten te boeken. Na een matig eerste halfuur sloeg VSCO’61 in twee minuten toe. Die klap kwam VVOP niet meer te boven. Het onderlinge verschil tussen beide teams was slechts een punt in het voordeel van VSCO’61. Een goed resultaat boeken was dan ook essentieel. De eerste kans in de wedstrijd was voor VSCO’61. Vanaf het middenveld stoomde Jan van ’t Oever op, maar schoot recht in de handen van doelman Freek van de Steeg.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

drie

HATTEMERBROEK - Sven van ’t Ende en Robby van Bregt zijn zaterdag14 april met hun pony’s gestart bij de Bixiewedstrijd in Nunspeet. Sven reed zijn nieuwe pony Bolero naar twee prachtige derde prijzen in de B1 dressuur. Met springen ontving hij een prachtig aanmoedigingslint.

Robby van Bregt kwam met zijn pony Shine’s Bolero uit in de AA dressuur. Hij won daar in beide proeven de derde prijs. Met het springen was er ook een derde prijs voor deze combinatie.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

voetbalnet

WHC - SVZW 0 - 4
ESA - OWIOS 2 - 1
VSCO'61 - VVOP
3 - 0
vv Kampen - Noord Veluwe Boys 3 - 1
Schrijf reactie (0 Reacties)

flyer iowos2

Schrijf reactie (0 Reacties)