JAA00903

OLDEBROEK / ’t LOO – Zaterdag 18 september 2021 was de vernieuwde wedstrijdbaan van  de ATB Vereniging Oldebroek het decor van de Landelijke Jeugd Competitie Mountainbiken 2021 van de Koninklijke Nederlandse Wielren Unie (KNWU).

Deze wedstrijd was de Stapkracht LJC Oldebroek wedstrijd. Uit heel Nederland kwamen  jeugdige Mountainbikers naar Sportpark Stuivezand vvoor de laatste wedstrijd van dit seizoen.

Kijk HIER voor de uitslagen

KIjk HIER voor foto's van Jack Aalderink

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail WalkingFootbal3

OLDEBROEK -  Het Walking Football bij OWIOS gaat met ingang van dinsdag 21 september weer van start. De trainingen zijn op elke dinsdagmorgen en staan onder begeleiding van gediplomeerde trainers van Goed Bezig Oldebroek.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail Klein en Uitslag

OLDEBROEK  - Het bestuur is blij met Klein & Uitslag als bordsponsor van SC Oldebroek en omstreken. Arno Klein en Constan Uitslag, de gezichten van Klein & Uitslag, kwamen persoonlijk naar de skeelerpiste om het sponsorbord te bekijken. Als blijk van waardering overhandigde Tonnie van Tongeren namens de skeelerclub een bloemetje.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

242014833 1225018454682767 2101616699021662616 n

OLDEBROEK -  Op zaterdag 9 oktober staat al weer de 8e editie gepland van “the Run for the Message”. Dit is een uniek wandel-  en hardloopevenement in Oldebroek om het werk van Operatie Mobilisatie te ondersteunen. Met de opbrengst van dit evenement kunnen mensen weer bereikt worden met het Evangelie. Na het succes van vorig jaar is ook deze keer de skeelerbaan de Wijhe Ruit in Oldebroek de start- en finishlocatie. 

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

sos

OLDEBROEK - Tijdens de Nationale Sportweek houdt SOS Oldebroek open lessen bij alle groepen! De sportvereniging geeft lessen in gymnastiek, turnen, dans en conditie. Jong en oud is welkom bij de vereniging, die inmiddels al ruim 70 jaar een begrip is in de gemeente Oldebroek. Ook is het mogelijk om tennisles te volgen op het tennispark in Oldebroek. Komt deze week niet goed uit om een les bij te wonen? Het is altijd mogelijk om een gratis les te volgen bij één van de groepen.

Meer informatie over de vereniging: www.sosoldebroek.nl

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

kv 1200x675

't LOO - Onder het mom ‘fit de winter in’ start Volleybalvereniging Blauw Wit een initiatief om mensen kennis of hernieuwde kennis met de volleybalsport te laten maken. De vereniging probeert onder begeleiding van een ervaren trainer deze recreatieve doelgroep binnen de vereniging op te zetten.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail 046 SPORTIEF ZIJN ZEKER WETEN MAANDAGAVOND 20 SEPTEMBER 2021 V1.1

OLDEBROEK - Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma Sportief Zijn Zeker Weten te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.In deze uitzending zal Frans van Varik te horen zijn. Met hem praat Dirk Jan over de Nederlandse Clubkampioenschappen Wielrennen. Op zaterdag 2 oktober zullen wielerclubs uit heel Nederland strijden om de nationale titels voor ploegen tijdrijden. Frans vertelt over de voorbereidingen en de locatie van de door Wielervereniging De IJsselstreek Nationale Kampioenschap.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

VSCO logo RGB

OOSTERWOLDE -   In het derde bekerduel kwam VSCO’61 niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen ASC’62. Hierdoor is het afhankelijk van de uitslag van de wedstrijd BWO tegen sv Dalfsen die zondagmiddag wordt gespeeld. De wedstrijd tegen ASC’62 was niet van hoogstaand niveau. Twee teams die aan elkaar gewaagd waren en moeite hadden om het spel te maken. ASC’62 werd al vroeg in het zadel geholpen door een vroege treffer. In de 4e minuut wist Niloy Haroun uit een hoekschop in twee pogingen de 0-1 binnen te schieten.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

DSC01919

OLDEBROEK  -   Afgelopen zaterdag keerden de mannen van Bakkerij Jonker – Blauw Wit terug in de 3e divisie. Heyendaal uit Nijmegen kwam op bezoek. Blauw Wit kende een moeizame start en had de eerste 2 sets weinig in te brengen. De Oldebroekers speelden stukken beter in set 3 en 4 en hielden daardoor een verdiend punt over aan het duel.

Foto's Jack Aalderink

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

WHC

WEZEP -  Zaterdag 18 september speelde WHC 1 haar laatste wedstrijd in de poule van de bekercompetitie uit tegen Go Ahead Kampen 1. Scheidsrechter deze middag was de heer M.A. Spoon.

Deze laatste wedstrijd in de poulefase van de bekercompetitie in Kampen was van beide kanten een matige vertoning. Go Ahead Kampen begon meteen met druk zetten, maar dat leverde weinig mogelijkheden op.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

OWIOS

OLDEBROEK  -  Onder prachtige weersomstandigheden speelde OWIOS met 1-1 gelijk tegen 1e klasser Hierden. Pas in blessuretijd kwam Hierden langszij, waar OWIOS het duel al eerder in het slot had kunnen gooien. Door dit late gelijkspel is OWIOS afhankelijk van het resultaat tussen WSV en Schalkaar om door te gaan in de beker. Deze wedstrijd wordt op zondag 19 september gespeeld.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

badminton80

WEZEP - Op zaterdag 18 september om 14.00 ging Amptmeijer Badminton '80 de strijd aan tegen BC GO! uit Groningen. De heren Cornel van Dorp en Rémon van de Werfhorst hebben hun dubbel goed weten te spelen: met een mooie 21-16 en 21-17 wisten ze een punt binnen te halen. De dames Vera van Dijk en Joanne Cornet hebben flink gestreden maar konden het punt niet binnenhalen en verloren met: 17-21 en 18-21.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail seniorenteam groot

WEZEP - Afgelopen zaterdag 18 september was het eindelijk zover. Na ruim anderhalfjaar geen wedstrijden  te kunnen draaien in verband met corona, mocht hetweer. Niet zoveel toeschouwers als anders, maar wat keek iedereen (deelnemers en de bond MBGF) hier naar uit!

Op vrijdagavond begon het al voor Majofique om alles klaar te zetten in de Kamphal te Wezep. Met dank aan de vrijwilligers werd de zaal omgetoverd tot een echte wedstrijdzaal. Zaterdag om half 10 begon de wedstrijd. Iedereen moest weer wennen na zo’n lange tijd geen wedstrijden te kunnen draaien. Toch was het een succesvolle dag voor Twirlvereniging Majofique.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

DSC01780

OOSTERWOLDE – Alle seinen stonden op groen om vrijdag 17 september het startschot te laten klinken voor de negende editie van de Run for Joyce. De run, die op en rondom sportpark ‘De Heughte’ in Oosterwolde plaatsvond kende prima weercondities. Voor kinderen was er een parcours uitgezet over 500 of 1000 m, volwassenen liepen een route over 2,5, 5 of 10 km loop.  De organisatie kon bekendmaken dat de 9e editie van dit loopevenement 8378 euro heeft opgebracht. 

Foto's kidsrun Jack Aalderink

De opbrengst van Run for Joyce komt volledig ten goede het werk onder weeskinderen in China. Stichting Run for Joyce ondersteunt kindertehuizen waar gehandicapte weeskinderen onderdak, liefde, voeding en onderwijs ontvangen.  Ook wil de organisatie een bijdrage  leveren aan een doel dichterbij bij huis, een inclusief speeltoestel in het ‘Hart van Oosterwolde’.

Schrijf reactie (0 Reacties)

clubkampioenen 2021

OOSTERWOLDE  - Zaterdag 18 september waren de jaarlijkse clubkampioenschappen van Hippisch Oosterwolde & H.T.K. aan de winterdijk in Oosterwolde. Het werd tijdens de dressuur een nek-aan-nekrace, maar uiteindelijk mag Esther Wijnne zich een jaar lang Dressuurkampioen noemen met haar paard El Fayette.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

loopfiets

ZWOLLE -  De Stichting Sport Evenementen (SSE) heeft de ATB Vereniging Oldebroek weer in de arm genomen voor de zaterdagmiddag 16 oktober te houden Alpina-afwachtingswedstrijdjes van de 61ste internationale Craft Ster van Zwolle. De bedoeling is om die dag van 14.15 uur tot ongeveer 15.45 uur wedstrijdjes voor twee-/driejarigen en vier-/vijfjarigen op de Ceintuurbaan (ter hoogte van de Isala klinieken) te houden. De finish van de Ster wordt tussen 16.15 en 16.30 uur verwacht.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

img 7090

WEZEP – Amptmeijer Badminton ’80 organiseert tijdens de Nationale Sportweek een Open Dag! De vereniging nodigt je uit om ook kennis te komen maken met de sport badminton op woensdag 22 september in de Kamphal. Deelname is geheel gratis. Mocht je deze dag niet kunnen, dan is er op 6 oktober een tweede open dag.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

rsz dsc9314 1024x683

OLDEBROEK -  Na bijna een jaar geen wedstrijden te hebben gespeeld, worden er dit weekend weer volleybalwedstrijden gespeeld in De Talter. Diverse jeugdteams komen in actie en voor de selectie van Heren 1 is het de eerste wedstrijd in de 3e divisie.

De mannen van Bakkerij Jonker - Blauw Wit staan aan de vooravond van hun eerste wedstrijd in de 3e divisie. Het team van trainer Felix Lopez heeft een lange voorbereiding achter de rug en treffen zaterdag Heyendaal 1 uit Nijmegen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

OWIOS veld

OLDEBROEK –OWIOS speelt zaterdag haar derde en laatste bekerwedstrijd uit de 1e ronde op het eigen sportpark Bovenmolen tegen vv Hierden. De wedstrijd zal aanvangen op het normale tijdstip van 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter W. Braaksma.

De normale voetbalzaterdag lijkt er weer aan te komen. As. zaterdag wordt er weer gespeeld om 14.30 uur! Na twee zondagploegen getroffen te hebben, treft OWIOS nu met Hierden een oude bekende.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail Sliderfoto PerfectWonen2021

OOSTERWOLDE -  Deze week is Perfect Wonen uit Wezep wedstrijdsponsor van VSCO’61 geworden. Op sportpark De Heughte ondertekenden eigenaar Jan Koele en bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel de driejarige sponsorovereenkomst. Tevens werden de nieuwe reclameborden van Perfect Wonen officieel overhandigd aan de club. Als blijk van grote dank en waardering werd de nieuwe wedstrijdsponsor een fraai bloemstuk overhandigd en veel zakelijk succes toegewenst.

Schrijf reactie (0 Reacties)