jeroen

WEZEP - TTV Bosman heeft in eigen huis een fraaie 7-3 overwinning geboekt op DTV '84 uit Dalfsen. De Wezepers zijn hierdoor gestegen naar de derde plaats op de ranglijst en staan zeven punten boven de degradatiestreep.

TTV Bosman begon goed aan de wedstrijd, want na vijf gespeelde partijen stond de stand op 4-1. Dalfsen kwam nog terug tot 4-2, maar minder dan twee punten verschil zouden het niet meer worden. Wezep liep uit naar 5-3 en ook de laatste twee partijen werden gewonnen. Hermen van de Schootbrugge en Jeroen Rotman wonnen twee partijen. Zij wonnen ook samen het dubbel. Eljakim Doorneweerd wist knap zijn eerste twee winstpartijen in de Hoofdklasse te pakken.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

WhatsApp Image 2018 10 13 at 15.44.40 1024x576

OLDEBROEK - Heren 1 heeft de goede seizoenstart afgelopen zaterdag een prima vervolg weten te geven. Er moest veel strijd voor geleverd worden, maar de eerste thuiswedstrijd van het seizoen werd met 3-2 gewonnen van DVV. Dat betekent de derde overwinning op rij voor de Oldebroekers en een nog ongeslagen status in de promotieklasse. Blauw Wit moest creatief zijn in de opstelling. De absentielijst afgelopen zaterdag was bijna groter dan het lijst met fitte, inzetbare spelers op het wedstrijdformulier. Waar de Oldebroekers al wisten dat Martijn Westerink voorlopig niet inzetbaar is, kwam daar Sander Puttenstein bij die enkele weken moet toekijken vanwege een knieblessure. Tijdens de voorlaatste training voor de wedstrijd tegen DVV werd Tom de Vries aan het lijstje geblesseerden toegevoegd vanwege een duimblessure. In de wetenschap dat Andre Polinder op voorhand al niet aanwezig kon zijn bij de wedstrijd van afgelopen zaterdag, was dus de complete middenas van Heren 1 ontmanteld. Daarnaast kampten Anthon Cornet en Harold van Norel nog met griepverschijnselen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

vdames1

WEZEP - Vrijdagavond mochten de dames van VZK afreizen naar Zeewolde.  Zeewolde begon met de service en VZK wist gelijk het eerste punt te pakken via een sterke side- out. Bertilde wist een sterke service serie te maken waardoor VZK op een 8-0 voorsprong kwam te staan. De voorsprong werd niet meer uit handen gegeven, ondanks wat minder scherp spel aan het einde van de set. De eerste set werd gewonnen 14-25 Opdracht voor de tweede set: houdt de gehele set de focus vast, verslap niet! Ook deze set wist VZK snel op een voorsprong te komen. Halverwege was er sprake van een dip, maar deze werd snel aan gepakt. Veel variatie in het spel maakte dat ook deze set werd gewonnen: 15-25.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Finale Varsseveldjpg

OLDEBROEK - Op zondag 14 oktober werd op circuit 'de Vennebulten' in Varsseveld de finale reeksen verreden om het Nederlandse kampioenschap voor zijspannen. Jeroen Boeve en Rick Sellis hadden een doel en dat was om er nog een mooi resultaat uit te halen. Boeve en Sellis begonnen met een tijdtraining en daarbij lagen de combinaties wat tijd betreft heel dicht bij elkaar. Het duo zette een achtste tijd en was daar niet ontevreden over.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

faye reintsema

WEZEP - Faye Reintsema maakte vandaag haar debuut in de klasse M1 dressuur. Dit debuut vond plaats op het CH Ruinerwold. De amazone behaalde met haar pony Prince scores van 191 en 192 punten. Beide rubrieken werden op naam geschreven. Een geslaagd debuut voor deze combinatie.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

WEZEP - Op het meerdaags dressuurevenement Geldrop Hippique werd gisteren een kadervormingsrubriek voor de Young Riders verreden. In de prachtige aangeklede entourage wist Carlijn Vaessen met haar paard Fossbury een fijne proef neer te zetten. De jury beoordeelde deze met een score van 68.87%. De rubriek werd met dit mooie percentage gewonnen.

Schrijf reactie (0 Reacties)

OLDEBROEK - Een wedstrijd boordevol inzet en kansen voor beide ploegen eindigde uiteindelijk na een groot voetbalgevecht in 1-1. Sv Lelystad ’67 kwam op een 1-0 voorsprong en een kwartier voor tijd kwam OWIOS langszij. In het laatste kwartier gingen beide ploegen nog voor de volle winst, maar gescoord werd er niet meer.

Foto's Henrico Fotografie

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

VSCO

OOSTERWOLDE - Dat de ene wedstrijd niet de andere wedstrijd is, is zaterdag wel gebleken. VSCO’61 dat vorig jaar beide wedstrijden tegen VVOP won, kwam er zaterdag niet aan te pas. Geen moment maakten De Kanaries aanspraak op een goed resultaat en verloor met 1-3. Al na een kwartier heeft VSCO’61 op een dikke achterstand kunnen staan. Kansen zijn er voor Tim van de Vis, Nick Hoogebeen en Niek Bos. Hierna ontworstelt VSCO’61 zich enigszins aan de dadendrang van VVOP en krijgt een goede kans via Luca Veldhoen. Zijn inzet verdwijnt via doelman Freek van de Steeg naast het doel.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

vzk

WEZEP - Wanneer je in Wezep woont en volleybalt bij Van Zessen Klaar dan zijn er 2 wedstrijden per jaar die je wilt/moet winnen. De derby’s tegen 0525!!! Voor VZK  was het donderdag zover, om 21.30 in 0525. De eerste derby van het seizoen en daarbij ook nog het verdedigen van de koppositie in de promotieklasse. De training van afgelopen dinsdag voorspelde niet veel goeds, de slechtste training als voorbereiding op een belangrijk potje helpt niet. Tel daarbij op dat Marcel net geopereerd is aan zijn schouder, dan wordt het een lastig potje. Gelukkig was Gerwin bereid om weer een keer mee te doen en kon Theo uit Heren 2 ook mee. Zo waren er in ieder geval genoeg spelers.

Lees meer >

Schrijf reactie (1 Reacties)

Knipselwhc

WEZEP - Café De Passage, gevestigd aan de Zuiderzeestraatweg 618 in Wezep, sponsort WHC. Han van Boven (42), die het gepimpte bruine café sinds één jaar runt met  Betty Hoogland, heeft al een goede en gezellige klantenkring opgebouwd. Om de twee weken wordt er geklaverjast, twee competitie spelende biljartteams hebben De Passage als thuisbasis en vijf dartteams gebruiken de drie dartbanen in het café. ”Dat zorgt toch voor een gezellig sfeertje,” zegt Han, die als stratenmaker begon en altijd de ambitie heeft gehad om een eigen café te hebben. Met Jolanda Wessels van de Businessclub WHC heeft Han van Boven een vierjarig sponsorcontract afgesloten.

Schrijf reactie (0 Reacties)

zwolseladiesrun3

ZWOLLE - Al 550 vrouwen hebben zich tot nu toe opgegeven voor de derde Ladies Run in Zwolle op vrijdagavond 2 november. De Ladies Run gaat dwars door de binnenstad van Zwolle. De deelneemsters kunnen kiezen tussen de 2,5 en 5 kilometer. Ruim 150 moeders met hun dochter rennen mee, maar ook collega’s en vriendinnen melden zich aan.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

OWIOS

OLDEBROEK – OWIOS speelt dit weekend de uitwedstrijd tegen sv Lelystad ’67 op sportpark Langezand. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer W. Rutgers. Beide ploegen kwamen elkaar de afgelopen jaren vaak tegen in de 2e klasse G. In de afgelopen 10 jaar zaten beide ploegen 9 jaar in deze klasse en beiden hadden een uitstapje naar de 1e klasse van een jaar. OWIOS en Lelystad ‘67 zijn vaak aan elkaar gewaagd, waarbij sv Lelystad ’67 een surplus aan voetballend vermogen heeft en OWIOS dit merendeels compenseert met collectieve inzet. Afgelopen jaar eindigde de wedstrijd in een terecht 1-1 gelijkspel. Waar OWIOS echter een kwartier voor tijd de bal wilde uitspelen voor het mogelijk maken van een blessurebehandeling, ging sv Lelystad ’67 vol op de aanval met uiteindelijk een benutte strafschop en wrange gelijkmaker tot gevolg.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

 VSCO

OOSTERWOLDE - Komende zaterdag speelt VSCO’61 de thuiswedstrijd tegen VVOP uit Voorthuizen. De wedstrijd op sportpark De Heughte begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter S. (Steve) Oosterkamp. Afgelopen week wist VVOP de thuiswedstrijd tegen VRC met 3-1 te winnen. Door deze overwinning staat VVOP met zes punten op een gedeelde eerste plaats. Op doelsaldo staat het op de vijfde plaats. De eerste wedstrijd werd met 0-2 gewonnen van De Valleivogels. In de tweede competitieronde werd met 1-4 verloren van Unicum.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

OWIOS

OLDEBROEK - Voetbalvereniging OWIOS organiseert op vrijdag 12 oktober haar maandelijkse bingo in het clubgebouw van OWIOS op sportpark De Bovenmolen in Oldebroek. De hoofdprijs is € 230,-. Naast de hoofdronde en de 20 reguliere ronden met de jackpotronde, zijn er ook de twee gebruikelijke tussenronden die gespeeld worden. De jackpotronde staat deze maand op € 140,- en deze gaat er deze maand uit.  Gestart wordt er vanzelfsprekend met de gratis ronde.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

A550D577 2C85 48A3 9322 8802E8CF70FA

OLDEBROEK - Afgelopen zaterdag heeft slagerij van Guilik het brons-sponsorschap met 3 jaar verlengd. OWIOS is zeer content met het verlengen van het contract en de goede samenwerking met het bedrijf dat gevestigd is aan de Duurzaamheidstraat 19 te Hattemerbroek. Onder toeziend oog van Alex Jonker ondertekende Arnoud van Guilik het nieuwe sponsorcontract. 

Schrijf reactie (0 Reacties)

Taxi service Oldebroek

HATTEMERBROEK - Taxi service Oldebroek heeft zich vanaf dit seizoen voor drie jaar als nieuwe bordsponsor verbonden aanj sv Noord Veluwe Boys. De voetbalvereniging uit Hattemerbroek is blij met dit gebaar en overhandigde als dank een bos bloemen..

Schrijf reactie (0 Reacties)

ryan2

't LOO - Ryan Hartman uit ‘t Loo is afgelopen weekend in Volkel  eerste in het eindklassement van de KNWU BMX Top Competitie 2018 bij de jongens  van 12 jaar geworden.

Vorig jaar wist hij de titel ook al te behalen bij de boys van 11 jaar,  maar dit jaar presteerde hij het weer. Na 6 wedstrijden was het nog even spannend, maar Ryan nam gisteren de titel mee naar huis.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Boeve en Sellis

OLDEBROEK - Op zondag 7 oktober werd op het circuit van Holten de strijd om het Nederlandse kampioenschap voor zijspannen voortgezet. Het zijspanduo Jeroen Boeve en Rick Sellis was met goede moed met het hele team afgereisd . Ze wisten wat hun te doen stond. Een goed resultaat halen was noodzakelijk om aansluiting te houden met de beste drie.

Het koppel zette een dertiende tijd op de klok. Boeve en Sellis kwamen daar nog goed mee weg en konden zo alsnog een plaats uit te zoeken op de eerste startrij. De start van de 1e reeks liep voor het tweetal niet goed af, want de combinatie kwam op zijn kant te liggen en de rest van de rijders was al gevlogen. Dus betekende dit  voor Jeroen en Rick dat ze helemaal vanuit het achterveld de aanval in moesten zetten. Na een prachtige inhaalrace wisten ze er toch nog een tiende plaats uit te slepen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

005 Dennis Raymond vd KruiswegMaandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van “Sportief Zijn Zeker Weten “ praten wij over diverse sporten. In dit uur gaan wij in gesprek met Dennis en Raymond van de Kruisweg, de beide wielrenner zijn weer begonnen aan hun veldrijders seizoen. Evert van ’t IJssel praat ons bij over de motocross. Met sprint schaatser Jan van der Stouwe praten wij over zijn seizoen 2018/2019. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Dennis en Raymond van de Kruisweg kenden vorige jaar een goed seizoen bij het veldrijden Amateurs Sportklasse zij werden in het regelmatigheidsklassement respectievelijk 1e en 2e. Beide wielrenners stonden dan ook menigmaal op het podium. In dit uur praten wij over de plannen voor het komende seizoen. De eerste wedstrijden zijn inmiddels al weer verreden.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

badminton80

WEZEP –  Het blijft op rolletjes lopen bij Amptmeijer Badminton ’80 tijdens dit competitieseizoen. Bijna alle seniorenteams hebben hun wedstrijden gewonnen. Het eerste team Amptmeijer 1 speelde vrijdagavond 5 oktober uit tegen Hellas 1 in Nunspeet. Wegens lichamelijk ongemak kon Gerald van Dijk niet spelen. Hij werd vervangen door Cornel van Dorp. Ook deze samenstelling bleek geslaagd, het team heeft de avond afgesloten met 2-6 winst.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)