’t LOO - Op woensdag 15 januari werd bij de ATB Vereniging uit Oldebroek de een na laste wedstrijd van de Maxi Promo wintercompetitie verreden. Het was tevens de tweede wedstrijd voor de zestien plus die onder kunstlicht werd gehouden. Rond half acht vertrok het complete peloton en door een aantal renners werd gelijk de aanval ingezet, waaronder Rick Bos uit Oosterwolde, Jonathan van Boven uit Oldebroek en door beide plaatsgenoten Gerwin Riezebos met Arnold van de streek. Ook renner Dylan Schra uit Staphorst wist zich aan te sluiten.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

OWIOS veld

OLDEBROEK - Aanstaande zaterdag speelt OWIOS thuis een oefenwedstrijd tegen KHC uit Kampen. KHC komt uit in de 1e klasse D. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

OWIOS 2 speelt om 12.30 uur thuis tegen Staphorst. Voor het overige programma van de andere teams kijk je op www.owios.nl

 

Schrijf reactie (0 Reacties)

bert

OLDEBROEK – Voor zijn vele verdiensten voor OWIOS , waaronder ruim 18 jaar penningmeester van OWIOS, heeft de KNVB Bert Mostert op de nieuwjaarsreceptie met de Gouden Speld onderscheiden. Namens de KNVB kwam verenigingsadviseur Teus van Hattem naar Oldebroek om de onderscheiding uit te reiken aan Bert.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

julia

WEZEP- 'Omdat zwemmen mijn passie is, is het juist op deze manier waardevol om geld in te kunnen zamelen voor een doel wat iedereen, op welke manier dan ook wel aangrijpt'.  Met deze motivatie in haar achterhoofd gaat Julia Koopman op  29 augustus a.s. 2km meezwemmen in Stavoren met de 11steden zwemtocht van Maarten van der Weijden. Doel is geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. 'Om dit voor mij te realiseren is het doel dat ik minimaal €1.000 ophaal. Hiervoor heb ik dus hulp nodig door middel van heel veel donaties, 'licht Julia toe. 'Alle beetjes helpen'. 

 

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

vluchtwinnaars

DOORNSPIJK - Afdeling 8 GOU is in 2018 bestuurlijk gereorganiseerd. De regiobesturen verdwenen en werden vervangen door deelcommissies die afdelingsbreed opereren. De verenigingen kozen naast de de reguliere kampioenenhuldiging op afdelingsniveau voor een huldiging per regio, waar het afdelingsbestuur 1,6 eurocent per verzonden duif voor beschikbaar stelden. Op zaterdag 11 januari j.l. huldigde Regio Noord West haar kampioenen en vluchtwinnaars in Dorpshuis 'De Deel' in Doornspijk, een uitstekende locatie, waar eerder Regio Noord (Noord West en Oost) ook al gebruik van maakte.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

OWIOS

OLDEBROEK – Henk Winters (57) heeft zijn contract met OWIOS wederom met een jaar verlengd tot en met het seizoen 2020-2021. De succesvolle Henk Winters is trainer van de 2e selectie en hij zal volgend seizoen deze selectie voor het negende jaar onder zijn hoede hebben. In deze jaren is hij twee keer gepromoveerd van de reserve 2e klasse naar de reserve Hoofdklasse. Dit seizoen komt OWIOS 2 weer uit in de 1e klasse en staat het gedeeld op de eerste plaats met vier ander ploegen. Zowel OWIOS als Henk Winters zijn zeer tevreden met de samenwerking.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

duif1

WEZEP - Aanstaande vrijdag 17 Januari houdt kring 1 haar jaarlijkse feestavond  voor de duivenliefhebbers. De avond wordt gehouden bij de Duivenvriend in Wezep aan het Heidepad. Het clublokaal is vanaf 19.00 uur geopend en de feestavond begint om 19.30 uur.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Reanimatie2020

OOSTERWOLDE - Afgelopen zaterdag eens geen voetbal maar een cursus ‘Reanimatie en bediening AED’ voor een aantal VSCO’ers. Met deze cursus, verzorgd door het Rode Kruis afdeling Oldebroek/Elburg, wil VSCO’61 voorbereid zijn. Onder het genot van een kop koffie werd om 09.00 uur afgetrapt. Na de nodige theorie die op een leuke en eenvoudige manier werd gedeeld, gingen de deelnemers zelf aan de slag. Vaststellen, alarmeren, beademen, masseren, aansluiten AED etc. Veel zaken die gedaan moeten worden om een reanimatie te doen slagen. Uiteindelijk ging iedereen met veel kennis en een certificaat tevreden naar huis.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

huiken

ELBURG  -  Stichting WIEL houdt dinsdag 21 januari 2020 tussen 15.00 en 16.00 uur een gratis introductieles Tai Chi (Qi Gong) in ’t Huiken. Tai Chi (Qi Gong) wordt steeds meer erkend als één van de meest effectieve fitnessmethoden die er bestaat. Een bewegingsleer, die het hele organisme stimuleert zonder het te straffen. De oefeningen zijn toegankelijk voor alle leeftijden en doelgroepen. Tien minuten per dag leveren een evenwichtige energiehuishouding en een opmerkzame geest op en maken dat je lichamelijk vitaal en fit voelt.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

IMG 0512sport

OLDEBROEK - Er kan nog gestemd worden op de genomineerden voor de verkiezing van sportvrouw, sportman en sportploeg van de Gemeente Oldebroek. De publieksstemmen tellen voor de helft mee, de andere helft van de stemmen komt vanuit het bestuur (jury). Stemmen kan tot en met zaterdag 18 januari 2020.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

GMC2020

OOSTERWOLDE - Tijdens de Wintersportdag op zaterdag 4 januari is het zevende elftal van VSCO’61 aangenaam verrast door de sportieve gift van sporttassen door GMC-Gemaco Beveiliging uit Elburg. Directeur Gerrit Meijer van GMC was op sportpark De Heughte om de tassen officieel te overhandigen, waarna aanvoerder Alfred Bruin de tassensponsor bedankte en een fraai bloemstuk aanbood als blijk van waardering. Ook sponsorcommissielid Lammert Vlieger bracht namens VSCO’61 een dankwoord uit en wenste GMC-Gemaco Beveiliging veel succes.

Schrijf reactie (0 Reacties)

82103040 10216532187765241 224897213606658048 n

WEZEP - Amanda den Besten en Enkershof Irna hebben gisteren in Hulshorst ook de 3e selectiewedstrijd in de B-dressuur op hun naam geschreven met 201 punten. Doordat ze alle drie de selectiewedstrijden hebben gewonnen zijn ze dik verdiend Kringkampioen geworden in de B-dressuur en als 1e afgevaardigd naar de Gelderse Kampioenschappen in Bergharen/Gorssel op 25 januari 2020.

Schrijf reactie (0 Reacties)

heu

WEZEP - Afgelopen weekend werd in Hulshorst de 3e en laatste selectie dressuur voor pony’s georganiseerd. Onze leden kwamen hier succesvol van start! Yasmin Westerink wist met maar liefst twee pony’s kringkampioen te worden. Dit lukte haar in de klasse Z2-DE met haar pony Cappuccino Royale en in de klasse M1-DE met haar pony Bjirmen’s Sjerp. Met haar andere pony Coelenhage’s Happy Hour werd ze reserve kringkampioen in de M1. Op de wedstrijd zelf wist Yasmin met Sjerp de M1 te winnne met 202,5 punten.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

badminton80

WEZEP  – Het eerste team Amptmeijer 1 van Amptmeijer Badminton ’80 speelde zaterdagmiddag 11 januari 2020 de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar uit tegen Zwolsche BC. Het team heeft inmiddels een aardige voorsprong opgebouwd op de concurrentie in de eigen poule en kon dit verder uitbreiden bij een winst deze dag. Dat is met een 1-7 overwinning zeker gelukt. Afhankelijk van de uitslagen van de andere teams en een ruime winst volgende week, kan het team dan al het kampioenschap binnen halen!

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

sem

’t LOO - Op zaterdag 11 januari werd op sportpark Stuivezand de een na laatste wedstrijd om de Maxi Promo wintercompetitie verreden. Bij de dertien tot vijftien jarigen wist Sem Hardloper vrij eenvoudig het goud te pakken en hij lijkt de koning te gaan worden in deze leeftijdsgroep. Renners als Diederick Fobbe uit ‘t Loo en Casper van Hartskamp uit Apeldoorn wisten in het begin van de wedstrijd nog goed mee te komen, maar na een aantal ronden schudde Hardlooper flink aan de boom en kwam zijn zege niet meer in gevaar. Fobbe kwam als tweede over en finish en Hartskamp werd verdienstelijk derde.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

fy

’t LOO – Sinds 1973 is fysiopraktijk Slot werkzaam in Oldebroek. Vanaf 2014 is fysiopraktijk Slot-Keerssemeeckers ontstaan. Sinds vorig jaar kunnen zij naast algemene fysiotherapie meer specialisaties bieden. Manueel therapie, Dry Needling, Oncologische fysiotherapie, zwanger fit en kaaktherapie. Een complete fysiopraktijk die zich ook verbonden voelt met de ATB Vereniging Oldebroek. Recentelijk hebben zij dan ook het sponsorcontract met de actieve ATB Vereniging verlengd. Wendy den Boon Stefels was namens de fysiopraktijk te gast op de ATB Baan van de ATB Vereniging Oldebroek.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

VSCO

OOSTERWOLDE -  Aanstaande zaterdag, 18 januari, kan er naar hartelust geklaverjast worden in de kantine van VSCO ’61. Deze klaverjasmiddag , georganiseerd door de Supportersvereniging, wordt gehouden omdat er weinig gevoetbald wordt op deze dag. Om toch een gezellige middag in de kantine te hebben bent u vanaf 14.00 uur van harte welkom om een kaartje te leggen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

loop

ZWOLLE - De Stichting Sport Evenementen (SSE) heeft de ATB Vereniging Oldebroek in de arm genomen voor de zaterdagmiddag 29 februari te houden afwachtingswedstrijdjes van de 60ste internationale Craft Ster van Zwolle. De bedoeling is om die dag van 14.15 uur tot ongeveer 15.45 uur wedstrijdjes voor twee-/driejarigen en vier-/vijfjarigen op de Ceintuurbaan (ter hoogte van de Isala klinieken) te houden. De doorkomst van de zestigste Craft Ster van Zwolle is om ongeveer 13.45 uur op de Ceintuurbaan en de finish wordt tussen 16.00 en 16.15 uur verwacht.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

sjoelen

WEZEP - Op zaterdag 18 januari 2020 organiseert de sjoelvereniging Wezep e.o. het jaarlijkse open sjoeltoernooi. De plaats van handeling zal Dorpshuis De Brinkhof in Wezep zijn.

Het toernooi is vrij toegankelijk voor iedereen, die graag eens een wedstrijdje wil spelen. De deelnemers worden in 11 gemengde klassen ingedeeld met de volgende gemiddeldes:

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

018 Autobedrijf Pleijter Marco van Doorn HR

’t LOO – Namens autobedrijf Pleijter heeft eigenaar Gert de ATB Vereniging Oldebroek bezocht. Gert vindt het fantastisch wat de ATB Verenging Oldebroek realiseert en wil dan ook graag met zijn bedrijf aan deze vereniging verbonden zijn. Als dank voor zijn betrokkenheid overhandigde voorzitter Arie ten Hove hem een bos bloemen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)