Foto Martinus van t Hul Homeride

OLDEBROEKSportverzorger en wielerliefhebber Martinus van ’t Hul gaat aanstaand weekend deelnemen met Team Milla’s Friends aan de Homeride 2018. Een fietstocht van 500 kilometer door Nederland binnen 24 uur. Vorig jaar had Martinus Burgemeester Hoogendoorn uitgedaagd om mee te doen en hebben zij samen deze tocht met het team volbracht. In de editie van 2018 is Martinus er weer bij. Dankzij diverse acties onder andere een Bingo en een bijdrage van Hulptroep FM heeft het team al een mooie bijdrage voor deze sponsortocht.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

smit

WEZEP - In een spannende finale van het Zomeravondtoernooi heeft SMIT uit Oosterwolde beslag gelegd op de titel. In een wedstrijd, waar het venijn in de staart zat, werd ESC 5 na strafschoppen verslagen. In de eerste helft waren de beide ploegen aan elkaar gewaagd en hadden elkaar flink in de tang. Beide ploegen gaven achterin weinig ruimte weg, waardoor kansen in de eerste helft schaars waren. Toen scheidsrechter Niek Ruiter het rustsignaal gaf, was de 0 – 0 tussenstand een logisch gevolg.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

IMG 1983

OLDEBROEK – Afgelopen week is Jan Bakker Auto’s nieuwe bordsponsor bij OWIOS geworden. Bij het autobedrijf aan de Kruisweg 18 in Elburg werd het driejarig sponsorcontract ondertekend door Ard Bakker en Arno Klein, commissielid sponsorzaken. Als blijk van dank en waardering werd door OWIOS een fraai bloemstuk aangeboden aan Ard Bakker.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

DKW2018

OOSTERWOLDE -  Zaterdag 16 juni vond voor de dertiende keer het Sponsorvoetbaltoernooi van VSCO’61plaats op sportpark De Heughte. De organisatie was weer verheugd dat er dertig sponsorteams hadden ingeschreven om op een sportieve manier de degens met elkaar te kruisen. De omstandigheden waren voortreffelijk, onder niet te tropische temperaturen en met soms een lekker briesje konden de mannen en vrouwen op een half veld in zeven-tegen-zeven lekker aan de bak.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

6149eadc 1588 4bb1 b2c6 0a6514a585fa 1- door Niek Bultman -

OLDEBROEK - Afgelopen zaterdag heeft OWIOS 2 gepresteerd waar slechts een enkeling rekening mee hield de afgelopen weken. Door met 1-0 te winnen in en tegen Bennekom verzekerde de ploeg van Henk Winters zich van een plek in de hoofdklasse.Het enige en beslissende doelpunt kwam op naam van de afzwaaiende Arjan Vorsselman.

Toen OWIOS 2 een aantal weken terug AVW’66 met 2-0 opzij schoof, behaalde de ploeg als kers op de taart het periodekampioenschap. Een geweldige prestatie! Een prestatie die nu, drie weken later, goudwaard blijkt te zijn. Na winstpartijen tegen DZC’68 en Go Ahead Kampen stuitte de ploeg afgelopen zaterdag op hoofdklasser Bennekom 2. Bennekom schakelde afgelopen weken VVOP en Dos Kampen uit, waardoor de ploeg thuis mocht aantreden in de finale.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

35480961 1851779075124246 2340144821357772800 o

WEZEP – Tafeltennisvereniging Bosman is doorgedrongen tot de knock-outfase van de bekercompetitie. De Wezepers, die de afgelopen twee jaar de bekerfinale behaalden, zijn in grootste vorm en hebben bijna geen punten laten liggen in de groepsfase.

De Wezepers pakten negentig punten in de poule en hebben daarmee maar achttien punten laten liggen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

wz20180616209

OLDEBROEK - Op een goed gevuld sportpark Bovenmolen stond de finale van de nacompetitie op het programma. In de finale mocht OWIOS het opnemen tegen AGOVV uit Apeldoorn. In de 117e minuut viel uiteindelijk de beslissing in het voordeel van OWIOS in een bloedstollende finalewedstrijd. OWIOS komt hierdoor ook volgend seizoen uit in de 2e klasse!

Het was OWIOS dat de eerste helft domineerde. Na enkele mogelijkheden van Erik van Haagen en Bennie Veldhoen is het Cornell Balk die na 24 minuten de score opende. De eerste doelpoging van AGOVV was in de 34e minuut maar de bal verdween over de goal. Daarna probeerde OWIOS verder afstand te nemen van AGOVV. Vanuit een aantal dode spelmomenten was het dichtbij een tweede treffer maar de bal wou er niet in.

Foto's  WoZoPro Fotografie

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

faye 300x225

WEZEP - Voor een tweetal clubleden stond er het dressuurconcours in Almelo op het programma. Yasmin Westerink reed gisteren mee in de klasse M2. Ze behaalde met haar pony Cappucino Royale een 2e en 3e prijs. Er werden scores van 200,5 en 211 punten behaald. Op vrijdag kwam de amazone met Happy uit in de klasse B. Ze wonnen een 3e prijs met 200,5 punten. Op zaterdag wist de combinatie een 3e en 4e prijs te behalen. De scores bedroegen 211 en 200,5 punten. Er werd tevens een ticket voor de finale bemachtigd. De finaleproef was goed voor 200 en 211 punten en daar werd een 4e prijs mee gewonnen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

annelise boeve 212x300

WEZEP - In Wapenveld werd er afgelopen week een dressuurwedstrijd verreden. Anita Bronkhorst ging daar van start in de klasse Z1 dressuur. De amazone behaalde met haar Grapith-S een 2e en 3e prijs. De proeven werden met 215 en 207 punten beoordeeld.
Janiek Boeve kwam op dit concours uit in de klasse M1. Samen met Houston wist hij een 4e prijs te winnen. Ze behaalden een score van 181,5 punten voor hun verreden proef.
Annelise Boeve reisde af naar een concours in Klarenbeek. Zij kwam met haar paard Caprice uit in de klasse Z1 dressuur. De rubriek werd op naam geschreven met 220,5 punten.

 besten 300x169

Dianne den Besten had een dressuurwedstrijd in Hierden. Ze ging met haar Georginia SQBS van start in de klasse B. De combinatie wist de twee rubrieken op naam te schrijven. Ze scoorden 206 en 210 punten.

Schrijf reactie (0 Reacties)

35519807 2478042642221535 8566387639958110208 o

- door Wout Ramaker - 

WEZEP -  WHC is terug van weggeweest waar het hoort, in de hoofdklasse van het zaterdagvoetbal. Het kwam heel heel diep weg, maar dat zijn de lekkersten en scoren als het nodig is, aldus Jonathan van Marle na zijn ras zuivere hattrick. Ondanks wat pijntjes hier en daar kon WHC met een volledige selectie afreizen naar Woerden. Vele supporters reisden per bus of met eigen vervoer er achteraan. Voor het begin veel vuurwerk van beide kanten waar het blauw wel weer overheerste deze middag.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

12222

HATTEM - De derde editie van het IJsseldelta Marina waterpolotoernooi kent drie nieuwkomers. De Zuiderzeezwemmers uit Dronten en DEK uit Genemuiden maken op zaterdag 23 juni hun opwachting in de herenpoule. Daarnaast maken de dames van Swol 1894 hun debuut in de Hattemse jachthaven.

De titelverdediger in de herenpoule, Swol 1894, komt dit jaar met twee teams naar Hattem. Daarnaast is Octopus weer van de partij. De Wapenvelders waren net als de Zwollenaren de tweede voorgaande edities ook al present op het IJsseldelta Marina waterpolotoernooi.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

voetbal pixabay

Sportlust '46 - WHC 2 - 3
OWIOS  - AGOVV 2 - 1 (n.v.)
Bennekom 2 - OWIOS 2 0 - 1

WHC promoveert naar de Hoofdklasse, OWIOS handhaaft zich in 2e klasse en OWIOS 2 promoveert naar de reserve Hoofdklasse

Schrijf reactie (0 Reacties)

OWIOS

OLDEBROEK - Zaterdag 30 juni zal OWIOS het seizoen afsluiten met de jaarlijkse familiedag.De dag zal gezamenlijk sportief geopend worden met het traditionele hutspottoernooi.
Naast het sportieve gedeelte zijn er diverse activiteiten zoals springkussens, voetbaldarten, schminken en rondom het terras staat onze befaamde "warme pan" en andere kraampjes om wat lekkers te eten.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

horecatoernooi

HATTEMERBROEK - Zaterdag is er weer het jaarlijkse horecatoernooi. Hét grote toernooi van Noord Veluwe Boys!
Ook dit jaar is het weer groots opgezet. Er doen maar liefst 14 teams mee, waaronder twee vrouwenteams. Daarnaast zijn er veel verschillende activiteiten voor de kinderen. Onder andere een opblaasbare pannakooi, verschillende springkussens en glijbanen. Tevens zal er weer een grote verloting worden gehouden. En er zijn veel drink- en eetgelegenheden.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

OWIOS veld

OLDEBROEK – OWIOS speelt in de finale van de nacompetitie voor handhaving in de 2e klasse tegen AGOVV. De winnaar handhaaft zich en de verliezer degradeert naar de 3e klasse. De wedstrijd begint om 14.30 uur op sportpark Bovenmolen en staat onder leiding van de heer P.J. Hoving.
De laatste wedstrijd van een lang seizoen staat op het programma en de belangen zijn groot. Het zal geen toeval zijn, dat uit de nacompetitie met twee 2e klassers en zes periodekampioenen uit de 3e klasse, de beide 2e klassers zijn overgebleven.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

881

WEZEP - WHC speelt zaterdag in de finale van de nacompetitie om een plek in de zaterdaghoofdklasse in Woerden tegen Sportlust’46. Sportlust’46 komt uit in de zaterdag 1e klasse A en wist in deze klasse de 1e periode te winnen. Sportlust’46 eindigde op de 4e plaats met 50 punten uit 26 wedstrijden Kampioen in deze klasse werd Volendam. ARC werd winnaar van de 2e periode en Xerxes DZB uit Rotterdam nam de 3e periodetitel over van kampioen Volendam.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

35358717 1587562578033835 5437966412540805120 o

OLDEBROEK - Blauw Wit heeft Victor Artamanov en Dennis Veth gepresenteerd als nieuwe trainers van de eerste selecties van Blauw Wit. Daarmee heeft het bestuur twee trainers met veel volleybalervaring weten te strikken.

Victor Artamonov nieuwe trainer Heren 1
Victor Artamonov zal de eerste herenselectie aankomend seizoen onder zijn hoede nemen. De ervaren ‘Nederlandse Rus’ is geen onbekende. In het seizoen 2013/2014 had hij de selectie al eens een halfjaar onder zijn hoede. Victor is geboren in Leningrad (voormalig Sovjet-Unie) en speelde hier 16 jaar op het hoogste niveau, maar woont al zo’n 30 jaar in Nederland en was als speler o.a. actief in Nederland voor VC Kuipers Zwolle in de Eredivisie.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

16700387 213910799081227 3983253277648983806 o

WEZEP - Na het succes van vorig jaar organiseert Rijvereniging De Heuvelruiters uit Wezep dit jaar op vrijdag 15 juni weer haar Freestyle Festival. Een heel bijzondere benefietwedstrijd met dressuursport van het hoogste niveau. Het betreft een dressuurwedstrijd met de rubriek “Kür op muziek.” Voorzitter Patricia Wolters licht toe: “Normaal gesproken wordt de kür met name gereden tijdens finales van grote kampioenschappen. Veel fanatieke ruiters besteden veel tijd en geld aan het maken van een dergelijke kür, terwijl het maar de vraag is of je tot de gelukkigen hoort die zijn of haar kür mag rijden tijdens een kampioenschap. We merkten dat er een grote behoefte is onder ruiters om hun kür vaker te rijden. Het is immers een onderdeel waarbij je je paard kunt presenteren volgens een vrije choreografie ondersteund met muziek naar keuze. Zo komen sport en emotie écht bij elkaar! Daarnaast willen we onze mooie sport ook aan een breder publiek presenteren. Vrijdagavond 15 juni moet een gezellig avond uit worden; met elkaar aan de picknicktafel genieten van een drankje en prachtige paardensport”.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Sponsorvoetbaltoernooi 2017

OOSTERWOLDE - Zaterdag 30 juni organiseert VSCO’61 op sportpark De Heughte in Oosterwolde alweer de dertiende editie van het Sponsorvoetbaltoernooi. De organisatie is net als voorgaande jaren in handen van de Sponsor- en de Toernooicommissie van VSCO’61. Er nemen dit jaar 30 sponsorteams deel aan het toernooi, waaronder titelverdediger Vika Bedrijfswagens. Het Sponsorvoetbaltoernooi is een blijk van waardering van VSCO’61 voor de steun die zij van haar sponsors geniet.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

IMG 9868

WEZEP - Maandagavond 11 juni kwamen 3 jonge leden van PC de Driehoekruiters aan de start in Wapenveld. Larissa ten Hove en Desiree Agterhuis reden in de B categorie D. Desiree Agterhuis reed haar Lotte naar een tweede prijs in deze categorie met 180,5 en 181,5 punten.
Larissa viel net buiten de prijzen maar heeft wel een keurige proef gereden. Javaj van Bregt reed met Shine’s Bolero twee winstpunten in de B dressuur en kon met twee eerste prijzen in de B categorie B tevreden huiswaarts.

Schrijf reactie (0 Reacties)