ZWOLLE - De mooiste edelstenen, mineralen en fossielen zijn vanaf 15 februari 2016 te bewonderen in het centrum van Zwolle onder de vleugels van 101Winkels op de Nieuwstraat 100. De prachtige collectie bestaat uit Nederlands beste kwaliteit edelstenen, mineralen en fossielen voor de verzamelaar, maar ook voor unieke sieraden en decoratieve stukken kun je hier terecht. Kinderen kunnen door de bakken vol met stenen graaien en tegenwoordig kan je elke maandag en dinsdag advies horen over welke edelstenen bij jouw persoonlijkheid en levensfase passen. De spirituele winkel Ana Sofia was dé plek in Zwolle voor edelstenen waar van alles beschikbaar was. Helaas is de afdeling edelstenen verdwenen sinds januari 2015. Er was ontzettend veel vraag naar de edelstenen want ze waren verder niet in Zwolle goed verkrijgbaar.

Zowel het voormalige Ana Sofia en de edelstenen hebben nu onder de vleugels van 101Winkels een tweede leven gekregen! De hele eerste verdieping is verbouwd en waar je ook kijkt schitteren de mooiste edelstenen en fossielen! Je kan de prachtige stenen ook allemaal even vasthouden of voelen, want het meeste ligt niet in een vitrine.

Het is echt een aanrader om voor een korte 'ontdekkingstocht' door het nieuwe gedeelte van de winkel te gaan! Een prachtige aanwinst voor Zwolle. De edelstenen zijn terug! 101Winkels is ook nog eens 6 dagen in de week open en alle koopzondagen!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment