Zwijn-foto Rob van t Zelfde

HEERDE –Op zoek naar herten en zwijnen. Dat kan op zaterdag 12 juli. Dan organiseert de boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen een wildwandeling op landgoed De Dellen. In het gebied leven o.a. edelherten, reeën en wilde zwijnen.

Na een korte wandeling wordt de wildobservatiepost in het rustgebied bezocht. Hier wordt tot zonsondergang verbleven, in de hoop wild aan te treffen. Om de dieren goed te kunnen zien is het aan te bevelen om een verrekijker mee te brengen en stil te zijn. Deze excursie is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar.

Start: 19.30 uur bij het Erf van Daendels aan de Nieuwe Zuidweg nabij Epe en Heerde. Duur: ca. 2,5 uur. Kosten: € 5,00 p.p., kinderen 10 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK-pas. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/evenementen. Informatie: Rein Jaarsma, tel. 06 – 20 390 424.

Routebeschrijving

Vanaf de A50 Apeldoorn-Zwolle afslag 29 Heerde Wapenveld Wezep. Rechtsaf richting Wezep, over de A50, daarna linksaf afslag De Dellen = Nieuwe Zuidweg op. Na circa 3 km is links de parkeerplaats.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment