't HARDE - Op 18 juni was de eerste zogenaamde Vriendinnendag bij A. Vogel. Voor wie dit gemist heeft, van woensdag 23 tot en met zaterdag 26 juli vindt het vervolg plaats. Vier Vriendinnendag vol leuke activiteiten zoals rondleidingen, een supersmoothie workshop, het blote voetenpad lopen, gezondheidsadvies van verschillende specialisten en lezingen. Het ontvangst is om 10.00 uur, het programma start om 10.30 uur en eindigt rond 15.30 uur.

En dat alles in de prachtige bosrijke en bloeiende omgeving van de A.Vogel tuinen en het kasteel op Landgoed Zwaluwenburg. Alleen dat is al meer dan een bezoekje waard! Dus heeft u zin in een gezonde, informatieve maar vooral ook gezellig dagje uit met uw vriendin(nen), dan is dit het juiste adres.

chrijf u nu in voor een van de Vriendinnendagen. Er zijn meerdere data beschikbaar in juni, juli en in september! Het ontvangst is om 10.00 uur, het programma start om 10.30 uur en eindigt rond 15.30 uur. Deze Vriendinnendag is compleet verzorgd inclusief een goodiebag! De toegangsprijs is €19,95 per persoon.

Inschrijven>>>

De Vriendinnendagen vinden plaats in de A.Vogeltuinen in 't Harde (Eperweg 3-5, 8084 RB 't Harde). Er is voldoende parkeergelegenheid. De tuinen zijn ook bereikbaar met het openbaar vervoer.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment