't HARDE - Op 5 juli doet Scouting 't Harde de deuren open voor alle kinderen van 5 tot 18 jaar. Je kunt meedoen tijdens een postenspel van 10.00 tot 12.00 jaar. Als je wil weten of scouting iets voor jou is, dan is dit je kans om mee te doen. Alle bevers, welpen, scouts en explorers doen ook mee, dus het wordt sowieso een gezellige ochtend. Er wordt een spel georganiseerd voor de hele groep. Aanmelden is niet nodig.

 Een afwisselende en plezierige vrijetijdsbesteding, dat is wat Scouting te bieden heeft. Iedereen kan meedoen met Scouting. En Scouting is meer: naarmate je als jeugdlid ouder wordt en je langer bij Scouting bent, neemt je zelfstandigheid toe; de begeleiding kan daardoor dus afnemen.

De Gustaaf Adolf Groep is de Scoutinggroep uit 't Harde. De groep is in 1956 opgericht als jongensgroep en in de loop der tijd samengegaan met de meisjesgroep, de Barbaragroep.

De groep is vernoemd naar de Zweedse kroonprins Gustaaf Adolf, die een leeftijdsgenoot was van Prins Bernard en ook enthousiast Scout.

Je kunt scouting 't Harde met de fiets het makkelijkst bereiken door aan het eind van de Granietstraat het fietspad naar Nunspeet te volgen. Je komt het terrein dan aan de rechterkant tegen.

Voor meer informatie: www.gustaafadolfgroep.nl of neem contact op met Roel Fidder, de groepsvoorzitter:roel@gustaafadolfgroep.nl.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment