Paardenbloemen

HATTEM - In deze tijd is er een hang naar alles wat 'natuurlijk' is. Mensen verbouwen hun eigen groenten, maar nog verleidelijker is het om zelf in het wild planten te zoeken die eetbaar zijn. Zo overleefden mensen in het verleden toch ook? Toch is niet alles wat er lekker uitziet ook echt eetbaar en smakelijk. Voor iedereen die hier meer over wilt weten organiseert de boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen op zondag 22 juni een wandeling 'eetbare natuur' in de Hoenwaard bij Hattem.

Start: 14.00 uur op de hoek Konijnenbergerweg en Hezenbergerweg in Hattem. Duur: 2 á 3 uur. Kosten: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK-pas. Trek laarzen of stevig schoeisel aan. Reserveren is niet nodig. Informatie: www.glk.nl/evenementen of Fokko Andringa, tel. 06 – 51 543 444.

Routebeschrijving

Neem de provinciale Apeldoornse weg tussen Hattem en Wapenveld. Komend vanuit Hattem: ter hoogte van Apeldoornseweg nr. 19 is een stoplicht. Vóór het stoplicht links de Konijnenbergerweg op. Komend vanuitWapenveld: vanaf de rotonde in Wapenveld ca 2,5 km richting Hattem. Direct na de sportvelden rechts is een stoplicht,hier rechts de Konijnenbergerweg op. De weg uitrijden tot de splitsing met de Hezenbergerweg. Hier parkeren.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment