NUNSPEET - Op vrijdag 22 mei verschijnt het spiksplinternieuwe programmaboekje van Veluvine Nunspeet en start tevens de kaartverkoop voor het theaterseizoen 2015-2016. In het nieuwe seizoen zijn er méér theatervoorstellingen dan vorig seizoen geprogrammeerd, met o.a. grote namen zoals Jim Bakkum, Egbert Jan Weber, Dolf Jansen, Richard Groenendijk, Ali B, Cor Bakker, Joost Prinsen en Andre Kuipers. Maar ook kleinkunst en jonge talenten, waarvan verwacht wordt dat ze de komende jaren op grote podia gaan doorbreken, zijn met veel plezier opgenomen in de programmering. Daarnaast zijn ook de klassieke concerten weer uitgebreid met nieuw en bijzonder aanbod.

Uiteraard komt ook voor de jeugd weer genoeg voorbij, met voor de allerkleinsten o.a. Woezel en Pip en een voorleesmiddag met Dikkie Dik. Voor de iets oudere kinderen hebben we ons Kinderfilmhuis en enkele speciale theatervoorstellingen waaronder zelfs pubercabaret geprogrammeerd. Nieuw zijn dit jaar de gezellige familievoorstellingen op vrijdagavond en zondagmiddag.

Filmhuis Veluvine draait vanaf woensdag 16 september weer om de week op woensdag een mooie kwaliteitsfilm, waarvoor meestal geen enorm grote publiciteitscampagne wordt gehouden, maar die wel een groot publiek verdient. Op de eerste vrijdag van de maand is het Friday Movie Night met prijswinnende films en/of commerciële kaskrakers. Friday Movie Night trapt op vrijdag 18 september af met een speciale Kick-Off. Voor de jeugd is er Kinderfilmhuis Veluvine op woensdagmiddagen onder andere in de schoolvakanties. Actueel aanbod wordt via social media, website en maandflyers bekend gemaakt.

Kaarten voor alle voorstellingen zijn vanaf vrijdag 22 mei online verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of aan de kassa van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 9 tot 17.00 uur. Het programmaboekje is verkrijgbaar bij Veluvine en bij diverse bedrijven in Nunspeet. Abonnees krijgen het programmaboekje per post thuisgestuurd.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment