LeonDeWinter

ZWOLLE - Auteur Leon de Winter komt woensdagavond 13 mei naar Waanders In de Broeren. Hij zal worden geïnterviewd door journalist
Marion Groenewoud naar aanleiding van zijn recent uitgekomen roman ‘Geronimo’. Aansluitend kunnen bezoekers hun aankoop laten signeren door deze bestsellerauteur.

De afgelopen week is ‘Geronimo’, de nieuwste roman van Leon de Winter, verschenen. In deze nieuwe roman neemt hij de dood van Osama bin Laden tot onderwerp. Een roman die leest als een thriller, boordevol complottheorieën en explosieve ingrediënten.

‘Geronimo’ – zo luidde het codewoord dat de mannen van Seals Team 6 moesten doorgeven als ze Osama bin Laden hadden gevonden. De commando’s deden de wereld versteld staan met hun spectaculaire actie. Maar is de operatie echt verlopen zoals de officiële versie ons wil doen geloven? In deze roman speelt Leon de Winter een virtuoos spel met deze vraag.

Daarnaast is ‘Geronimo’ het verhaal van Apana, een Afghaans meisje dat een passie ontwikkelt voor de Goldberg Variaties van Bach, en het verhaal van Jabbar, een Pakistaanse jongen wiens kostbaarste bezit een oud keukenkrukje is, een krukje dat de loop van de geschiedenis een cruciale wending kan geven. En ook is ‘Geronimo’ het verhaal van de Amerikaanse ex-commando Tom Johnson, door wiens ogen vol mededogen we naar een doortrapte, tragische en tegelijk magnifieke wereld mogen kijken.

Brasserie Waanders In de Broeren
Woensdag 13 mei om 19.30 uur

Reserveren verplicht via www.waandersindebroeren.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment