foto

ELBURG - Op 1 mei om 19.30 uur opent atelier en galerie De Kleine Vesting aan de Noorderwalstraat 5A te Elburg haar deuren. De officiële opening zal worden verricht door de bekend(st)e rechtbanktekenaar, Felix Guérain, die zelf ook een aantal bijzondere kunstwerken in de galerie van Simone Goudzwaard heeft hangen. Op deze avond zal Felix samen met zijn vriend, de dichter Gerard Beense, verhalen vertellen onder het genot van een hapje en een drankje. Storytelling pur sang!

“Zo klein als wij zijn, wij hebben een hele bijzondere en gemêleerde collectie van vaste exposanten. Beelden, sieraden, schilderijen, glaskunst, recycle kunst, vilt, enz.”

Ook doet De Kleine Vesting mee aan Vestingval 2015 met een van haar exposanten: Harry Ravers. Bijzondere glaskunst waar bladgoud verwerkt is in het glas. “Harry wordt vanuit de hele wereld gebeld met de vraag hoe hij dit eigenlijk doet”, aldus Simone.

Het is mogelijk om bij De Kleine Vesting in klein groepsverband een workshop te volgen met zilver, koper en brons klei. “Een hele leuke en creatieve bezigheid om zelf sieraden en beeldjes van (edel)metaal te maken”, vertelt Simone enthousiast. Tevens zal Felix Guérain workshops tekenen geven, dit op zijn geheel eigen, unieke wijze.

Galerie De Kleine Vesting heet u van harte welkom op de opening op vrijdag 1 mei a.s. om 19.30 uur en is van maandag t/m zaterdag geopend van 13.30 uur tot 18.00 uur.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment