logo

REGIO - Op woensdagochtend 29 april nodigt de Bedrijvenkring Harderwijk en de gemeente Harderwijk ondernemers uit de hele regio uit voor een ontbijtsessie in het kader van het regionale handelsmerk De Diamant van Midden-Nederland. Om 07.30 uur start de bijeenkomst in het Stadsmuseum Harderwijk. Er kan van 07.00 tot 10.30 uur gratis geparkeerd worden in de Houtwalgarage aan de Vitringasingel. Het ontbijt vindt plaats in Brasserie De Bank.

Harderwijk vult met het kernwoord ‘Talent’ haar facet van De Diamant van Midden-Nederland in. En waar beter talent te etaleren dan in het Stadsmuseum? Het Stadsmuseum heeft sinds kort de tentoonstelling ‘Rembrandt in Zwart-Wit’ in huis. In deze setting wordt de keuze voor het woord Talent nader uit de doeken gedaan. Aansluitend is er een korte bezichtiging van de bijzondere collectie etsen van Rembrandt mogelijk.

Deelname bedraagt € 10,- p.p. Aanmelden kan via info@dediamantvanmiddennederland.nl.

De Diamant van Midden-Nederland is het regionale handelsmerk voor de regio Noord-Veluwe en het Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde. Zij promoot deze regio in al haar facetten; wonen, werken, leren, recreëren en innoveren. Haar doel is om het sterke DNA van deze regio te behouden en toekomstbestendig maken door bewustwording in de samenleving te creëren, gepaste trots over te dragen (naar binnen toe) en als wervend karakter (naar buiten toe) deze regio met haar grote aantrekkingskracht te vermarkten.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment