ZWOLLE - In het kader van de Maand van de Filosofie presenteert Waanders In de Broeren op dinsdagavond 14 april om 19.30 uur Coen Simon met zijn lezing Filosoferen is makkelijker als je denkt.

Deze relatief jonge filosoof zal op deze avond een inleiding geven in zijn nieuwste boek – Filosoferen is makkelijker als je denk – en hij zal de gasten op verassende wijze mondiger maken in de door hem verzorgde quiz Wat denk jezelf?

‘In ‘Filosoferen is makkelijker als je denkt’ maakt filosoof Coen Simon korte metten met de clichés en dogma’s van onze tijd. Met grote stelligheid wordt er van alles beweerd: dat je eruit moet halen wat erin zit, dat je moet durven kiezen, dat meten weten is en dat je kúnt als je maar wílt.

De vraag is: hoe komen we aan al die wijsheid? En belangrijker nog: hoe komen we er vanaf? Het antwoord is: door te denken. Niet als de wiskundige of de detective die zoekt naar oplossingen, maar als de filosoof die weet dat het leven geen puzzeltje is. Met humor beschrijft Coen Simon in ‘Filosoferen is makkelijker als je denkt’ hoe je kunt denken zonder dogma’s. ‘
(Achterflaptekst ‘Filosoferen is makkelijker als je denkt)

De kaartverkoop is inmiddels gestart (verkrijgbaar aan de kassa) dus wees er snel bij! Wilt u een kaart reserveren stuur ons dan een mail @ communicatie@waandersindebroeren.nl

Waanders In de Broeren
Dinsdag 14 april om 19.30 uur
Entree € 5,00 (inclusief kop koffie/thee)

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment