ZWOLLE - Wil jij een andere kijk op jouw zaak? Kom dan naar de Cross-over Innovation Challenge op 4 juni, georganiseerd door Kennispoort Regio Zwolle. Raak geïnspireerd door talloze voorbeelden van spraakmakende X-overs. Dat zijn samenwerkingsprojecten tussen minimaal twee organisaties uit minimaal twee verschillende branches uit de Regio Zwolle.

Zie hoe Wehkamp.nl met robotica het verschil maakt, leer van Apple's nieuwe ontwikkeling draadloze technologie iBeaconl ervaar een Smart Chair, doe aan serious gaming etc. Leer innovaties in de markt zetten in één van de workshops. Maar zie vooral hoe jij met jouw bedrijf de X-over kunt maken. Leg daarvoor dé contacten die jouw verder brengen. Want wij zijn ervan overtuigd: in de X-over ligt ook de toekomst van jouw onderneming. Krijg in één dag een compleet andere kijk op jouw zaak. En: laat je vooral inspireren!

Wil je dit eerste X-over congres in Nederland bezoeken? Er zijn maar 300 plaatsen beschikbaar, meld je daarom nu aan via www.crossoverinnovationchallenge.nl.

Wat? X-over Innovation Challenge 2014
Wie? Kennispoort Regio Zwolle
Wanneer? 4 juni 2014, 12.30 – 18.30 uur
Waar? IJsseldelta Center (PEC Zwolle stadion)
Investering: € 49,- (of € 69,- inclusief lunch)

Informatie
www.crossoverinnovationchallenge.nl

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment