eric

NUNSPEET - Erik van Muiswinkel won de voorstelling ‘Schettino!’ de prestigieuze cabaretprijs Poelifinario 2014. Op donderdag 8 januari kun je de voorstelling met eigen ogen bekijken in Veluvine.

Schettino! komt na een succesvol eerste seizoen terug. Een voorstelling die zich van woede naar slappe lach en weer terug beweegt. Splinternieuw cabaret in een oeroude traditie: je hebt iets te vertellen en dat kan maar beter zo grappig mogelijk, en duidelijk. Met goeie muziek.

Kaarten
Er zijn nog kaarten beschikbaar en te bestellen op www.veluvinenunspeet.nl of af te halen bij de receptie van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling. Kaarten kosten € 24,00 inclusief een drankje. De voorstelling is donderdag 8 januari om 20.15 uur.

Compleet avondje uit
Veluvine biedt de mogelijkheid om voorafgaand aan alle theatervoorstellingen een heerlijk hapje te eten tegen een goede prijs. Het theaterrestaurant is tussen 18:00 en 20:00 uur geopend. Men kan dan genieten van een heerlijk drie gangendiner of dagverse maaltijdsalades. Het theaterdiner is tot één dag voor de voorstelling te reserveren via receptie@veluvinenunspeet.nl of 088-8507766.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment