pres

NUNSPEET - Op 8 januari 2015 zou Elvis Presley 80 jaar zijn geworden. Om dit te vieren heeft Veluvine op 7 januari een Elvis Show op het programma staan. Elvis tribute-artiesten van wereldniveau -begeleid door een grote live band- zetten een swingende en muzikale show neer. Om de ode aan The King compleet te maken presenteert Filmhuis Veluvine op vrijdag 9 januari ‘The Last Elvis’.

Elvis, the 80th Anniversary Concert
‘Ladies and gentlemen, Elvis has just left the building’: deze uitspraak werd pijnlijk definitief op 16 augustus 1977, toen The King of Rock ‘n’ Roll op 42-jarige leeftijd overleed in Memphis. Op 8 januari 2015 zou hij tachtig jaar geworden zijn, daarom is het tijd voor een swingend feestje. Drie van de beste Elvis tribute-artiesten en een grote liveband brengen een ode aan de King met ‘Elvis - The 80th Anniversary Concert’. Van de rauwe energieke jaren 50, het gepolijste vakmanschap uit de jaren 60, naar de glitter van Las Vegas in de jaren 70. Deze muzikale Elvis voorstelling is te zien op woensdag 7 januari om 20.15 uur in Veluvine. Kaarten kosten € 24,00 inclusief een drankje.

The Last Elvis
Een melancholisch – humoristische film over een Elvisimitator die zijn droom wil verwezenlijken, ongeacht de kosten en consequenties. Armando Bo portretteert hem zonder te veroordelen en zonder een karikatuur van hem te maken. Daarnaast blijft de muziek van Elvis natuurlijk gewoon goed. ‘The Last Elvis’ is te zien op vrijdag 9 januari om 20.00 uur. Kaarten kosten € 9,00 inclusief een drankje.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment