thumbnail 1080x1350 Promo Winterfair Vosbergen 2021

Voor mensen met passie voor wol, lifestyle en streekproducten…

HEERDE - Een sfeervolle winterfair op het landgoed Vosbergen met van alles op het gebied van wol, lifestyle en streekproducten, handwerken, homedecoratie, kleding en nog veel meer…

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 november is er een Wollig Landleven Winterfair rondom het kasteel Vosbergen in Heerde. Meer dan 70 standhouders presenteren hun producten, creaties en specialiteiten. 

Wol

Kom wol proeven, ruiken en voelen en laat je adviseren door de diverse standhouders. Voor mensen die breien, haken, spinnen of wat dan ook met wol kun je dit niet missen.

Lifestyle

Het is gewoon genieten om tussen al het moois door te lopen, variërend van kleding tot huisdecoraties en kunst. Laat u inspireren en adviseren en schaf de leukste dingen aan om uzelf te verwennen of uw woning een leuke upgrading te geven met nieuwe decoraties.

Streekproducten en Food

Proef en geniet! Diverse standhouders met streekproducten uit diverse locaties van het land waaronder natuurlijk de Veluwe met bijvoorbeeld jams, wildproducten maar ook vele kazen, worsten etc. Of liever een vers gegrilde sparerib? Gebak, Plattelandsproducten, teveel om op te noemen.

Muziek en amusement…

Op vrijdag: Silvie Waucomont,gitaar en dansgroep Switch en dansgroep Clash van Cultuurplein, onder leiding van Yvonne Ballijns. En de Gelegenheidsband van Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina Heerde.

Op zaterdag: Silvie Waucomont gitaar, gelegeheidsband Wilhelmina, kinderkoor Emst, Gelegenheidsband Wilhelmina, kinderkoor Emst, bigband Heerde. Verder: rondleidingen over het landgoed, bezichtiging kasteel.

Dit alles vindt plaats op de prachtige locatie bij kasteel Vosbergen in Heerde. Als je passie en interesse hebt voor wol, landleven (lifestyle) en streekproducten, dan kunt u dit niet missen. Sfeer en gezelligheid voor jong en oud.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment