Locourant1

Stel je bent buitengesloten in Utrecht: wat moet je dan doen? Misschien is er toch nog een manier om binnen te komen. Dat is natuurlijk de snelste en goedkoopste manier om het op te lossen, dus we delen een paar praktische tips:

  • Zoek de reservesleutel
    Heb je de buren of familieleden een sleutel van jouw huis gegeven? Als je de sleutel bent vergeten en de deur achter je dichtvalt kan dat je helpen. Met hun sleutel kun je gewoon weer naar binnen toe, om daar die van jou te pakken en die bij je te steken.
  • Controleer de ramen en deuren
    Staat er een raam of een deur op een kier, zodat je toch nog naar binnen kunt? Regel eventueel een trap of een ladder als dit betekent dat je even moet klimmen om weer binnen te komen.

Zit er een sleutel aan de binnenkant van de deur en kun je daarom niet meer naar binnen toe? Dan wordt het helaas een stuk lastiger om dit zelf voor elkaar te krijgen. De kans is groot dat je een slotenmaker in Utrecht nodig zal hebben om toch weer binnen te krijgen. Gelukkig kunnen ze je daar goed mee helpen.

Buitengesloten: wat nu!?

Je hebt jezelf echt buitengesloten, dus met de bovenstaande tips kun je niet meer naar binnen toe. Wat kun je dan nog doen om toch binnen te komen? Je kunt het best deslotenmaker in Utrecht bellen. Zij kunnen je helpen om de deur weer open te krijgen. Dat lukt in de meeste gevallen zonder het slot of de deur te beschadigen, dus daarover hoef jij je geen zorgen te maken.

Een slotenmaker zal de deur bijvoorbeeld open proberen te flipperen. Dat betekent dat het slot weer open gaat, gewoon door de dagschoot te openen. Dat lukt met een speciale flipperkaart, die tussen het kozijn en het slot past. Een slotenmaker heeft daarmee veel ervaring, dus kan de kaart op de juiste manier inzetten. Dat voorkomt beschadigingen aan de deur en het slot. Ondertussen heb je daarmee een goede kans om weer binnen te komen, zonder dat je daar een hoge prijs voor betaalt.

Lukt het op die manier niet om binnen te komen, bijvoorbeeld omdat de deur op slot zit? Natuurlijk kan een slotenmaker je helpen om het slot uit te boren. Het gaat daarbij om het uitboren van de cilinder. De slotenmaker zal een nieuwe cilinder voor je plaatsen of kan meteen de rest van het slot vervangen. Je krijgt gewoon garantie op het nieuwe slot, waarmee je zeker weet dat je de deur weer netjes af kunt sluiten. Zo kun jij weer naar binnen als je bent buitengesloten. En ga je er met een veilig nieuw slot bovendien meteen op vooruit. 

ADVERTORIAL

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment