thumbnail Marije stoepkrijt

HATTEM - Hoe mooi is het als de binnenstad van Hattem volgend voorjaar wordt opgefleurd met 3D tekeningen? Visit Hattem doet een oproep om stemmen uit te brengen via de Rabo ClubSupport-actie om in 2022 een Street Art Festival mogelijk te maken. Leuk voor alle inwoners van Hattem en een bezienswaardigheid die bezoekers naar onze mooie binnenstad trekt. Leden van de Rabobank IJsseldelta kunnen hun stem uitbrengen via de site of app van de Rabobank. Elke stem is geld waard en helpt Visit Hattem volgend jaar een nieuwe event rijker te maken.

“Het doel van Visit Hattem is om in het voorjaar een bezoek aan de binnenstad van Hattem nog aantrekkelijker te maken. Daarnaast is het een mooie uitbreiding van vele kunstdisciplines die Hattem nu al rijk is. Street Art is 3D-kunst die tijdelijk op straat wordt aangebracht en zal in het vroege voorjaar de straten van Hattem, in aanloop naar het Kunstfestival, opfleuren. Het Kunstfestival wordt gehouden in mei en is een goede reden om nog eens een bezoek aan Hattem te brengen. Ook kunnen we niet wachten om de vele selfie’s en foto’s van bezoekers op social media terug te zien”, zegt Marije van Loenen.

Rabo ClubSupport is een initiatief van de Rabobank. Elk jaar verdeelt de lokale bank een deel van de winst onder verenigingen en stichtingen in het werkgebied. Leden van de Rabobank IJsseldelta kunnen vanaf nu tot 25 oktober hun stem uitbrengen op hun favoriete club, vereniging of stichting. Nog geen lid van de Rabobank: dit is gratis en gaat gemakkelijk via de website of app.

Visit Hattem hoopt op jullie stem om een Street Art Festival mogelijk te maken!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment