Alzheimer

REGIO  - Omdat er op dit moment geen Alzheimer Café of Alzheimer Trefpunt op locatie plaats kunnen vinden, wordt er voor de Regio Noordwest Veluwe een Digitale Alzheimer Avond georganiseerd. Deze online bijeenkomst zal gehouden worden op dinsdag 11 mei aanstaande.

Aanvangstijd: 19.30 uur.

In deze tijd van coronamaatregelen is het lastig om contact met elkaar te hebben. Een veel gehoord geluid is dat mensen last hebben van gevoelens van eenzaamheid. Daarom is het thema van de digitale bijeenkomst ‘Eenzaamheid is heel normaal’.

De thema-avond zal ingeleid worden door Mw. Emmy Nuberg, ledenadviseur en eenzaamheidsdeskundige bij de Ledenvereniging. Na deze inleiding wordt u uitgenodigd om met andere deelnemers in gesprek te gaan.

U kunt zich aanmelden bij uw eigen Alzheimer Café of Alzheimer Trefpunt. Uw eigen contactpersoon zal ervoor zorgen dat u op tijd een link ontvangt waarmee u op 11 mei deel kunt nemen aan het programma.

Tijdens de online bijeenkomst is er op de achtergrond iemand telefonisch bereikbaar voor het oplossen van (eventuele) technische problemen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment