spring

REGIO  - Gelderse inwoners kunnen deelnemen aan het Spring maar Achterop Festival. Leer een professionele flyer te ontwerpen, krijg tips om fondsen te werven of verdiep je in online vergaderen: zomaar een greep uit het grote aanbod van het Spring maar Achterop Festival. Van 12 april t/m 23 april biedt de Leefbaarheidsalliantie Gelderland maar liefst 20 verschillende online workshops en webinars aan die op wisselende momenten te volgen zijn. Je vergoot je kennis, doet nieuwe vaardigheden op en ontmoet andere initiatiefnemers. Deelname is kosteloos voor inwoners, vrijwilligers en inwonersinitiatieven.

Gesprek met Mirjam Arends

Je kan je inschrijven voor zoveel workshops als in je agenda passen. Het Spring maar achterop! Festival vindt plaats op verschillende dagdelen, online.

Het hele aanbod en het aanmeldformulier is te vinden via www.leefbaarheidsalliantie.nl/springmaarachterop. Het festival wordt georganiseerd door de Leefbaarheidsalliantie Gelderland. Deze organisatie helpt inwoners van Gelderland bij het verbeteren van de leefbaarheid in hun dorp of buurt.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment