Bierproeverij

DOORNSPIJK - In deze coronatijd is het nog steeds niet mogelijk om gezellig samen te komen met vrienden en kennissen en gezamenlijk een lekker speciaal biertje te nuttigen. Daarom heeft de Supportersvereniging Oranje Zwart besloten om dan maar het beste alternatief hiervoor aan te bieden: een online bierproeverij!

Op vrijdagavond 16 april hoopt de supportersvereniging met vele (speciaal) bierliefhebbers gezamenlijk te gaan genieten van een 5 á 6-tal speciaal bieren. Deze avond wordt via een live stream bijgepraat over de specifieke eigenschappen van deze biertjes en zorgt Oranje Zwart voor wat extra vermaak tijdens deze  circa  2 uur durende proeverij.

De kosten hiervoor bedragen € 35, - per pakket en de biertjes zullen uiterlijk 15 april bij jou in huis zijn zodat je deze tijdig in de koeling kan zetten. Door het formaat en het alcoholpercentage van de bieren is 1 pakket overigens ook prima met een twee personen te nuttigen, het gaat natuurlijk om de smaaksensatie deze avond.

Dus houd jij van een speciaal biertje en ben jij wel weer eens toe aan een gezellige avond, twijfel dan niet en geef je snel op via svoz@dsv61.nl  Vergeet niet je adresgegevens mee te sturen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment