mee

VELUWE -  Op woensdag 31 maart van 19.30 – 21.00 uur wordt een gratis online workshop georganiseerd over verlies en rouw, speciaal voor vrijwilligers. Kom je tijdens je vrijwilligerswerk in aanraking met mensen die verliezen meemaken? En zou je graag willen leren hoe je hier (beter) mee om kunt gaan? Deze workshop geeft een introductie aan mensen die hun kennis en kunde op het gebied van verlies en rouw willen versterken.

Online

In de workshop krijgen de deelnemers informatie over rouw en verlies, en gaan ze ook met elkaar in gesprek in kleine groepjes. De workshop wordt online gehouden, via ZOOM, en wordt gegeven door Daphne Stroobants, consulent bij MEE Veluwe en MEE IJsseloevers, met verlies en rouw als specialisatie.

Informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie en voor aanmelden op de website www.apeldoornpaktaan.nl.

Deze workshop voor vrijwilligers wordt georganiseerd vanuit de werkgroep deskundigheidsbevordering vrijwilligers Apeldoorn. In deze werkgroep participeren: Stimenz / APA (regie) – de Kap – de Klup – Riwis – ’s Heerenloo – MEE Veluwe. Jaarlijks organiseren zij diverse thema-avonden voor vrijwilligers die werken met mensen met een beperking.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment