zonsonderg

KAMPEN - Zondagavond 21 juni organiseert cultuurZIEN een midzomerwandeling. De wandeling start om 20.00 uur aan het begin van de Oudestraat in Kampen en eindigt ca. 1,5 uur later op het Vispoortplein. Bij mooi en onbewolkt weer wordt de oversteek naar de overzijde van de Stadsbrug gemaakt. Daar kan onder genot van een drankje en een hapje zonsondergang worden afgewacht (22.04 uur).

Aangezien het op 21 juni ook Vaderdag is, gaat de wandeling over vaders. Goede vaders, slechte vaders, afwezige vaders, weesvaders. In de Kamper geschiedenis vinden we vaders in alle soorten en maten. Maak kennis met Geert van der Aa, die de eerste vicarie in de Bovenkerk stichtte ten bate van zijn zoon. Met het echtpaar Moock, dat plotseling overleed. Hoe ging het verder met de nog jonge kinderen? En met Johannes Rijnvisch, de Kamper gardiaan (overste) van het Minderbroederklooster.

De deelnamekosten bedragen voor de wandeling € 7, 50 p.p.; met drankje en hapje € 8, 50 p.p.. Het maximale aantal deelnemers bedraagt 8 personen, ook niet-vaders zijn welkom. Vooraf aanmelden voor deelname is noodzakelijk en kan via kunst@cultuurzien.nl of (038)331 10 24.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment