bakkerij
HATTEM - Nederlands Bakkerijmuseum Hattem is het ‘Leukste uitje van Gelderland’. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Gelderland 2020’. Vertegenwoordigers van het uitje ontvingen vandaag de gouden award. De zilveren award ging naar ’t Veluws Zandsculpturenfestijn, tevens de locatie waar de awards vandaag werden uitgereikt. De bronzen award was voor de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij.

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie en voor het ‘Leukste uitje over de grens’. In totaal werden ruim 80.000 stemmen uitgebracht.

Het Nederlands Bakkerijmuseum Hattem scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2020. Een greep uit de reacties over de winnaar:

‘Leuk dagje uit voor een leuke kleine prijs! Kinderen genieten van het koek bakken, de speurtocht en de grappige interactieve voorstelling. Leuk, kleinschalig en hele enthousiaste, bevlogen en vriendelijke medewerkers!!’
‘Hier moet je gewoon een keer naar toe! Het is leuk, erg leerzaam en wordt met veel humor gebracht. Vriendelijk en gastvrij personeel en prachtige omgeving’

De winnaars van 2020 in de provincie Gelderland:

Gouden award Nederlands Bakkerijmuseum Hattem in Hattem
Zilveren award ‘t Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen
Bronzen award Veluwsche Stoomtrein Maatschappij in Beekbergen

De ANWB organiseert de verkiezing van het ‘Leukste uitje’ voor de tiende keer. Kijk voor alle winnaars op www.anwb.nl/leuksteuitje

De verkiezing ‘Leukste uitje 2020’ is onderdeel van ANWB Eropuit. Elk jaar gaan ruim een miljoen leden eropuit met een ticket met ANWB ledenvoordeel om een leuke dag uit beleven. Land van ANWB biedt tevens tickets voor theatervoorstellingen, diverse verblijfsarrangementen en honderden wandel- en fietsroutes: kortom alles om er in Nederland op uit te gaan!

Op de foto van links naar rechts: Zilver, Eric Koetsier, Erik van Ee, Olivia van Ee en Maxim Gazendam van 't Veluws Zandsculpturenfestijn, Goud: Franc Weijkamp, Fred Voskuil en Martijn Rodenburg van het Nederlands Bakkerijmuseum Hattem. Brons: Eelco Koppelaar en Remco Pollé van het Veluwsche Stoomtrein Maatschappij.

 

 

 

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment