cultuurplein

REGIO - Voor met name alleengaande mensen is het soms lastig de drempel over te stappen om naar een voorstelling van bijvoorbeeld de filmliga te gaan. Daarom is het Uit-Maatje bedacht. Vrijwilligers en mensen die iemand zoeken om samen ergens heen te gaan kunnen zich hiervoor aanmelden.

Ik zoek een Uit-Maatje: ‘Een gezellig avondje naar de Filmliga in het Kulturhus? Dat is lang geleden. Alleen er naartoe vind ik niet fijn. Laat maar.’ Klinkt dit herkenbaar? Dan is een Uit-Maatje voor jou de oplossing. Of je nu naar een kunstlezing wilt gaan, een museum of een voorstelling van de Filmliga wilt bezoeken, er is vast een Uit-Maatje voor te vinden. Je kunt hiervoor bellen of mailen met Suzanne Tuinman van Koppel-Swoe. Ze neemt contact met je op en samen bespreek je jouw voorkeuren.

Ik meld me aan als Uit-Maatje: Voor veel mensen is het lastig om er alleen op uit te gaan. Dat is erg jammer want zelf geniet je volop van alle kunst en cultuur in de omgeving. Als je nu toch de filmavond van de Filmliga bezoekt zou je misschien best wel iemand uit de buurt willen meenemen om hem of haar een plezierige avond uit te bezorgen. Geef je op als Uit-Maatje bij Suzanne Tuinman. Probeer het een keer en ervaar het plezier dat het het anderen geeft.

Uit-Maatje is een initiatief van Cultuurplein Noord Veluwe en Koppel-Swoe en is geheel kosteloos. In een persoonlijk gesprek kun je aangeven wat je zou willen doen en wanneer. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Suzanne Tuinman: (0578) 67 67 67,  s.tuinman@koppelswoe.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment